Author |
Topic |
marlowe
Advanced Member
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/09/2007 : 23:31:57
|
quote: Originally posted by dcopic
Upoznao sam i marlowea na CRŠ-u i cudim se kako osobi njegovog obrazovanja, koja puno zna o stripu, nije glupo pisati postove u ovakvim Topicima i stalno provocirati.
Pozdrav, secam se da smo se upoznali. Kako je? Uglavnom, ne smatram da sam provocirao bilo sta ili bilo koga, jer, kao i pedesetak drugih clanova foruma glasao sam na anketi koja je postavljena (i, zacudo, ispala popularnija od one druge ankete), i dao obrazlozenje za svoj glas. Svoje misljenje nikada nisam skrivao, niti sam u iznosenju istog koristio uvrede ili na drugi nacin krsio pravila foruma ili civilizovane komunikacije. Za razliku od drugih pojedinaca, sto mi uliva sigurnost da sam pravilno glasao. |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 03/09/2007 : 00:12:43
|
Ako ne osvojim ni jednu medalju ima da poostrim kriterije, cilj je prvo mjesto, srebro bi me jos i zadovoljilo ali bronza... hmmm to mi je malo ispod nivoa... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 03/09/2007 : 00:15:32
|
A sto se tice izbacivanja, iskreno se nadam kako se Markos konacno opametio. Tolerancija koju su uzivali i uzivaju pojedini likovi, prelazila je granice realnog. Porucujem Markosu da se samo sjeti kako se moderatori ponasaju na drugim forumima ako se ikada upita za neku svoju odluku.
U vezi nekih nabrojanih moderatora, mogu samo dodati da nitko od njih, osim globinja i mene nije niti aktivan, pa zbog toga ne zelim da mi DD uzme prvo mjesto! |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 03/09/2007 : 00:23:19
|
quote: Originally posted by Dado
A sto se tice izbacivanja, iskreno se nadam kako se Markos konacno opametio. Tolerancija koju su uzivali i uzivaju pojedini likovi, prelazila je granice realnog. Porucujem Markosu da se samo sjeti kako se moderatori ponasaju na drugim forumima ako se ikada upita za neku svoju odluku.
U vezi nekih nabrojanih moderatora, mogu samo dodati da nitko od njih, osim globinja i mene nije niti aktivan, pa zbog toga ne zelim da mi DD uzme prvo mjesto!
da,dado i ja smo jedini aktivni,stoga mi nije jasno kako dd ima 14 glasova |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
William_Wallace
Advanced Member
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 03/09/2007 : 00:25:59
|
quote: Originally posted by globinjo
U vezi nekih nabrojanih moderatora, mogu samo dodati da nitko od njih, osim globinja i mene nije niti aktivan, pa zbog toga ne zelim da mi DD uzme prvo mjesto!
da,dado i ja smo jedini aktivni,stoga mi nije jasno kako dd ima 14 glasova
Ostao je upamcen kao izbacivac! |
Every man dies, not every man really lives. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 03/09/2007 : 00:27:16
|
Ah kvragu, tu se trudis mjesecima i onda dodje netko i sa 10 postova ti uzme prvo mjesto! NEPOSTENO!!! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 03/09/2007 : 07:31:48
|
quote: Originally posted by Markos
Pricace ti jednom možda, kako sam ja bio... Štošta... Pile moje... Pace moje malo... Mudrovace, Badavani... Kad me nema da se branim... Da sam blizu... Ne bi im se dalo...
Pricace ti o plovidbi... Ti što nisu sidro digli... Šta sam za njih neg' ukleta šajka? Tvrdice, sa zlobnim sjajem... Da sam drhtao pred zmajem... Gledali su oni... Iz prikrajka...
Pricace ti, kojekakvi... Zloba se ko rubin cakli... Kako odjek mog osmeha jeci... Klece se u pretpostavke... Kljuckajuci, kao cavke... Moje loše prepricane reci...
jel ti to zavodiš nekog |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 03/09/2007 : 09:47:26
|
quote: Originally posted by William_Wallace
Ostao je upamcen kao izbacivac!
Pa to je tek umjece,bit glavni negativac a da te uopce nema! To zasluzuje da mu se ime izgovara sapatom! |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 03/09/2007 : 13:04:10
|
za dobronamjerne kritike jesam, za vrijedanje i ostala sranja nisam....svi navedeni moderatori ovih zadnjih godina za strip i promociju istog kako preko ovog foruma, kako ostalim aktivnostima ucinili su jako, jako puno.... a i oni koji su izletjeli s foruma mislim da su donekle to i zaslužili...samo toliko |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 03/09/2007 : 15:04:28
|
Pa nemoj biti ljubomoran Globinjo, eto nas u istom kosu! |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 03/09/2007 : 15:10:54
|
kako se ti Marko sada navuce na klizavo Poanta ovog topica je bila da se izazove neka konfliktna situacija. To stalno provociranje koje vodi k izbacivanju ima samo smisla ako se doticna osoba izbaci. Tada ona može likovati i dobiti svoju zadovoljštinu. Onda misli da je cijelo vrijeme bila u pravu i da je izbacivanje samo potvrda njenih sumnji u moderatore. To je kao teorija zavjere, borba protiv sistema ( citati tihu invaziju )... Sada je Kiky dobio svoju zadovolštinu. Mislim da je trebalo samo mehanicki prelaziti preko toga i da bi se oni nakon nekog vremena ohladili. Ovako su te svako toliko po malo raspizdili, ti bi malo prolio žuci, oni bi likovali i nastavili bi dalje cekajuci jaci klimaks. To je kao droga, traži ih još. To stalno buntovništvo, borba protiv sustava, traganje za univerzalnom istinom, raskrinkavanje zlih moderatora... to sve ima smisla ako na kraju netko bude izbacen.
imam neki osjecaj da ce se ovdje organizirati neki pobunjenici koji ce ici protiv sustava, željeti preuzeti site, svrgnuti zle imperatore...
ne provociraj se time, imaš drugog posla |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/09/2007 : 15:15:05
|
kakve teorije zavjere |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 03/09/2007 : 15:22:46
|
Covjeka koji napiše 38 recenzija na tvojoj stranici ne bi baš tek tako izbacio. Znam da nije "tek tako", ali prije bih zakljucao ovaj topic i upozorio ga posljednji put... |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/09/2007 : 16:04:21
|
quote: Originally posted by darth-vader
kako se ti Marko sada navuce na klizavo Poanta ovog topica je bila da se izazove neka konfliktna situacija. To stalno provociranje koje vodi k izbacivanju ima samo smisla ako se doticna osoba izbaci. Tada ona može likovati i dobiti svoju zadovoljštinu. Onda misli da je cijelo vrijeme bila u pravu i da je izbacivanje samo potvrda njenih sumnji u moderatore. To je kao teorija zavjere, borba protiv sistema ( citati tihu invaziju )... Sada je Kiky dobio svoju zadovolštinu. Mislim da je trebalo samo mehanicki prelaziti preko toga i da bi se oni nakon nekog vremena ohladili. Ovako su te svako toliko po malo raspizdili, ti bi malo prolio žuci, oni bi likovali i nastavili bi dalje cekajuci jaci klimaks. To je kao droga, traži ih još. To stalno buntovništvo, borba protiv sustava, traganje za univerzalnom istinom, raskrinkavanje zlih moderatora... to sve ima smisla ako na kraju netko bude izbacen.
imam neki osjecaj da ce se ovdje organizirati neki pobunjenici koji ce ici protiv sustava, željeti preuzeti site, svrgnuti zle imperatore...
ne provociraj se time, imaš drugog posla
Pa ok, nema problema, neka likuje.
Teoretski, da, trebao bi prelaziti preko ovakvih stvari, samo kad ja nisam takav covjek, pa trpim dok mogu. Kad se caša prelije, onda je kasno.
Pobunjenici koji zele preuzeti site? Nisam paranoican lik, to mi je vrlo nevjerojatno. |
Trouble will find me |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29375 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/09/2007 : 16:06:30
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Covjeka koji napiše 38 recenzija na tvojoj stranici ne bi baš tek tako izbacio. Znam da nije "tek tako", ali prije bih zakljucao ovaj topic i upozorio ga posljednji put...
Bio je upozoren ranije vec. |
Trouble will find me |
|
|
wanderer
Advanced Member
United Arab Emirates
3489 Posts
Member since 18/08/2004 |
Posted - 03/09/2007 : 16:14:46
|
quote: Originally posted by kiky
Da je moguc "multiple choice" glasao bih za markosa, darkvud devila i dadu....
bas bed, jelda?
I choose, not to choose |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 03/09/2007 : 16:20:16
|
Podrzavam Markosa u svemu sto je iznad rekao. U najmanju ruku mi je smijesno ovakvo prozivanje od nekih ljudi. Da je ovaj site iznad prosijecno tolerantan to moze svatko vidjeti.
Ne smatram se moderatorom jer taj posao nisam nikada obavljao u toj mjeri kako to cine Markos, Dado i Globinjo. Nikoga osim njih trojice ne smatram moderatorom na ovom site jer ostali navedeni jesu suosnivaci ovog site, radi ponekad u izradi sadrzaja i to je to.
Da smo mi prozvani ovdje, nekoga sustavno tlacili, ponizavali i vrijedjali to je ponovno cista laz. Jedino sto nam je svima bilo bitno je popularizacija stripa sto smo uveliko i uspijeli. Naravno da smo obicni ljudi kao i svi Vi i da imamo i dobrih i losih dana. Za sve postoji granica toleranicije.
Kiki je dozu ukusa odavno presao i zahvalan sam Markosu sto ga je konacno "izbacio". Toliko ruznih rijeci na ovom site malo tko je rekao vise od Kikija.
Toliko od mene. |
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
Gutrum
New Member
Croatia
230 Posts
Member since 20/06/2007 |
Posted - 03/09/2007 : 18:22:41
|
bah ja sam kratko ovdje... ali sam citao i stare postove i mislim da su moderatori skroz korektni, a koliko sam skuzio (mozda grijesim) moderatori su i osnivaci - vlasnici, foruma i sitea što znaci da mogu raditi sta hoce bez da se ikome opravdavaju... |
|
|
realist
Senior Member
Croatia
1206 Posts
Member since 09/09/2003 |
|
darth-vader
Advanced Member
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/09/2007 : 20:09:10
|
stavi grb s godinom a ne taj s crticama |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|