Author |
Topic |
Delija
Starting Member
Slovenia
26 Posts
Member since 09/11/2007 |
|
bvagner3
Senior Member
Croatia
2323 Posts
Member since 13/01/2009 |
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2131 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
MladenT
New Member
Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
dino1984
Average Member
Austria
532 Posts
Member since 31/05/2007 |
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 21/04/2009 : 19:33:51
|
Realno, Mark, Blek, Kap. Miki i Teller su najgori, ali nemam im srca dati glas. Zato moj glas ide svima. Ali nije u redu da ljudi zbog toga Nathanu daju glas. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
Edited by - cibalia on 21/04/2009 19:34:06 |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 21/04/2009 : 19:52:20
|
quote: Originally posted by Antracit
quote: Originally posted by darkraver a što se nathana tice....da,"najpametniji" bonelli strip po meni al jebga to je subjektivno mišljenje i što ja tu mogu kad je eto 4. najomraženiji na listi.
Ne bi se bas slozio da je najpametniji - uglavnom se radi o prepiskama romana Isaaca Asimova i Philipa K. Dicka te popularnih SF romana (kao sto je to slucaj i kod svih ostalih Boinellijevih izdanja ) A najpametniji bi definitivno bio MM.
pa baš i ne... ko što veliš kod svih bonellija je tu krada ako ceš ju tako nazvat al osobno više volim izraz "motiviranja" na svoj nacin... al onda opet što je danas originalno...od stripova,do igrica,do filmova,muzike,do knjiga cak
po svemu da marti jest najpametniji,po kolicini povijesnih i kulturološko-mtologijskih informacija daleko (makar ovi noviji nisu ništa pametni) al mu debelo fali osobnosti i dubine a nathan ne kaska s time puno,ima u njemu puno fizike i metafizike,kvantne mehanike i prirode,biologije i genetike,vremenskih paradoksa i sl.,a opet ima više dubine kao lik
osobno sam uvjerenja da marti i nathan ipak nešto odskacu od ostalih po pameti i informacijama
|
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
|
Obelix
Average Member
Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 21/04/2009 : 21:26:41
|
Ja nista od navedenog dugo nisam citao, ali ono cega se secam, jeste da mi je Mark uvek bio nepodnosljivo dosadan i da ne bese Zalosne Sove i Blafa, ne bih ni kao dete procitao vise od jedne price. |
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
|
|
Solid Snake
Senior Member
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/04/2009 : 22:45:22
|
quote: Originally posted by Solid Snake
quote: Zagor [11%] 16 votes
Inace ja glasao za Ken Parker.
hihi ken parker gori od marka i bleka! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/04/2009 : 22:49:48
|
najgori junak Bonellija je supermark!! |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
ducko
Junior Member
452 Posts
Member since 10/04/2009 |
|
tiberije
Average Member
USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 22/04/2009 : 19:23:25
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Natan od ovi što im znam ime,a ima i nekih Berona,Damjana i slicnih.
Kako ne znash Damjana, chuveni lik iz srpske istorije: quote: Damjan je najviše vremena provodio sa svojim konjem: nije dao da ga hrane i timare njegovi konjušari vec je to sam radio, što nije bio obicaj onog vremena da se visoki plemic bavi takvim poslovima. Trenirao je s njim svaki dan. `Vec je njega Damjan naucio: do ponoci sitnu zob zobati, od ponoci na drum putovati`, kaže narodni pevac.
Damjan je, kao i njegova braca, poginuo na Kosovu. Svi su izginuli, braneci kneza Lazara, svoga zeta i vladara. Kosovsku tragediju, kažu, preživeli su svi konji brace Jugovica. I svi su se vratili u Kruševac. Niko ne zna kako i na koji nacin je uspela ta kljusad da napusti krvavo razbojište, a da ih Turci ne pohvataju i ne odvedu sa sobom. To je jedna od velikih tajni Kosova. Kažu da je jedna monahinja u Ljubostinji, na margini svog trebnika, zapisala da su konji Jugovica sami došli s Kosova i da je pred njima išao Damjanov Zelenko. Taj konj je kalauzio ostalima.
I ti si mi neki vajni profesor. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 22/04/2009 : 19:29:23
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Kako ne znash Damjana, chuveni lik iz srpske istorije: quote: Damjan je najviše vremena provodio sa svojim konjem: nije dao da ga hrane i timare njegovi konjušari vec je to sam radio, što nije bio obicaj onog vremena da se visoki plemic bavi takvim poslovima. Trenirao je s njim svaki dan. `Vec je njega Damjan naucio: do ponoci sitnu zob zobati, od ponoci na drum putovati`, kaže narodni pevac.
Damjan je, kao i njegova braca, poginuo na Kosovu. Svi su izginuli, braneci kneza Lazara, svoga zeta i vladara. Kosovsku tragediju, kažu, preživeli su svi konji brace Jugovica. I svi su se vratili u Kruševac. Niko ne zna kako i na koji nacin je uspela ta kljusad da napusti krvavo razbojište, a da ih Turci ne pohvataju i ne odvedu sa sobom. To je jedna od velikih tajni Kosova. Kažu da je jedna monahinja u Ljubostinji, na margini svog trebnika, zapisala da su konji Jugovica sami došli s Kosova i da je pred njima išao Damjanov Zelenko. Taj konj je kalauzio ostalima.
I ti si mi neki vajni profesor.
Pa vidiš stvarno nisam znao da je i on Bonelijev junak ,otvorio si mi oci. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Posted - 23/04/2009 : 00:12:58
|
quote: Originally posted by Le Samourai
I ti si mi neki vajni profesor.
Pa vidiš stvarno nisam znao da je i on Bonelijev junak ,otvorio si mi oci.
Drago mi je shto sam bio od pomoci. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 23/04/2009 : 01:12:04
|
Bilo bi lepo da manhunter otvori poseban topik (ili mozda cak podforum), koji bi bio posvecen edukaciji druga profesora. U poslednje vreme se ispostavilo da on mnogo toga ne zna ili je tek saznao... |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts