Author |
Topic |
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 08/09/2007 : 16:20:39
|
Aj pogledajte malo Ferrijevu zadnju vinjetu iz epizode Crni šeik i Torricellijevu iz 124 ludensovog broja Posljednja strelica. |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Posted - 08/09/2007 : 17:05:16
|
quote: Originally posted by Poncho
quote: Originally posted by zagorovsky
Evo ja imam pitanje što je to Zagor raccolta???
?????
Sad sam pretraživao po e bayu i vidia da jedan lik to prodaje pa tko zna nek mi odgovori.Meni se cini da je to kao njihov klasik |
|
|
Mlaki
New Member
Croatia
139 Posts
Member since 18/05/2007 |
Posted - 08/09/2007 : 17:54:06
|
Vjerojatno misliš raccoNta. To je "Zagor prica", klasik kod njih, kod nas i gdje hoceš. Na UBC je u top 10 najboljih prica. Vjerojatno samom kvalitetom price to ne zaslužuje, ali uvijek ce biti medu važnijima jer govori o zagorovom "backgroundu"... |
|
|
Mlaki
New Member
Croatia
139 Posts
Posted - 08/09/2007 : 17:56:23
|
Cijeli niz nelogicnosti, no meni je najvažnije pitanje: Odakle pare?
Pa to je pitanje riješeno - u jednoj epizodi Ciko na pocetku ide prodati kože. Ocekuje za njih dobiti cak 250 dolara, cini mi se. Dakle, znamo kako je Zagi dobar lovac, tako da zapravo sigurno imaju puno para njih dvojica, s obzirom da jako malo troše... |
|
|
zagorovac
Junior Member
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 08/09/2007 : 18:19:53
|
Kako to Zagor,dok radi kamenu sjekiru moze sa lijanom tako jako pricvrstiti kamen i stap da se to tako jako drzi cvrsto?On sa sjekirom i udara u glave i cijepa drva ma gotovo sve zna raditi sa njom a nikada ne popusta lijana???KAkva je to tehnika vezivanja lijana???Ja sam jednom to probao pricvrstiti,ma nema sanse da to drzi. |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Posted - 08/09/2007 : 19:27:59
|
quote: Originally posted by Mlaki
Vjerojatno misliš raccoNta. To je "Zagor prica", klasik kod njih, kod nas i gdje hoceš. Na UBC je u top 10 najboljih prica. Vjerojatno samom kvalitetom price to ne zaslužuje, ali uvijek ce biti medu važnijima jer govori o zagorovom "backgroundu"...
Ne. Vidio sam neko posebno izdanje raccolta |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 08/09/2007 : 19:34:19
|
quote: Originally posted by zagorovac
Kako to Zagor,dok radi kamenu sjekiru moze sa lijanom tako jako pricvrstiti kamen i stap da se to tako jako drzi cvrsto?On sa sjekirom i udara u glave i cijepa drva ma gotovo sve zna raditi sa njom a nikada ne popusta lijana???KAkva je to tehnika vezivanja lijana???Ja sam jednom to probao pricvrstiti,ma nema sanse da to drzi.
Stari indijanski narodi prije nego su koristili metalne tomahawke poznavali su dvije tehnike pravljenja istih. Prvo, izdubili bi cvrsti kamen i zatakli držalo; Drugo, presjekli bi držalo u vidu slova Y pa bi izmedu postavili plosnati kamen te ponovno vrhove "slova Y" pritegli konopom te tako ucvrstili kamen izmedu. Zagor zbilja ima cudnu sjekiru, ali najcudnije je što se ona, onako tupa, uspije zabiti u stablo. Krah Velikih jezera nema mocvarnih podrucja kao ni lijana, ali su Zagorovi tvorci zbog Tarzanovog uzora stvorili mocvaru "Mo-Hi-La" Meni to ne smeta jer je sada lokacija radnje specificnija, a i Zagor je više fantastican nego realistican junak. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
Mlaki
New Member
Croatia
139 Posts
Posted - 08/09/2007 : 20:02:16
|
Vjerojatno misliš raccoNta. To je "Zagor prica", klasik kod njih, kod nas i gdje hoceš. Na UBC je u top 10 najboljih prica. Vjerojatno samom kvalitetom price to ne zaslužuje, ali uvijek ce biti medu važnijima jer govori o zagorovom "backgroundu"...
Ne. Vidio sam neko posebno izdanje raccolta
bit ce da raccolta znaci "kolekcija"... |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 09/09/2007 : 02:33:38
|
Raccolta je remitenda Zagora, koja se kod njih ne pakira u vrecice, vec se dva broja zalijepe u jedan, s novim koricama na kojima je smanjena naslovnica jednog od ta dva broja, s logom 'Zagor raccolta'. |
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17053 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 09/09/2007 : 10:55:52
|
Kako to Zagor,dok radi kamenu sjekiru moze sa lijanom tako jako pricvrstiti kamen i stap da se to tako jako drzi cvrsto?On sa sjekirom i udara u glave i cijepa drva ma gotovo sve zna raditi sa njom a nikada ne popusta lijana???KAkva je to tehnika vezivanja lijana???Ja sam jednom to probao pricvrstiti,ma nema sanse da to drzi.
|
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Posted - 09/09/2007 : 15:47:57
|
quote: Originally posted by VALTER
Raccolta je remitenda Zagora, koja se kod njih ne pakira u vrecice, vec se dva broja zalijepe u jedan, s novim koricama na kojima je smanjena naslovnica jednog od ta dva broja, s logom 'Zagor raccolta'.
E pa nešto slicno kao naš klasik |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 09/09/2007 : 19:11:54
|
quote: Originally posted by delboj
Zagor pljune pa zalijepi. Ti vjerovatno nisi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 09/09/2007 : 20:01:16
|
Znate šta mi opcenito smeta kod svih strip junaka. Kad završe nekakav zadatak, pa in neko iz zahvalnosti ponude pare, uvik odbiju... To me naprosto živcira, ili kad pronadu blago, pa ga ponovno zatrpaju.... Pa ako si riješio neko sranje zaslužuješ jebene pare, to me stvarno živcira... |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 10/09/2007 : 17:16:39
|
Imaginarnim likovima novac ne treba, no Dylan ga ipak ne odbija... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47187 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/09/2007 : 17:38:59
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Imaginarnim likovima novac ne treba, no Dylan ga ipak ne odbija...
al ga znaju ne platit ka i MR NO-a |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/09/2007 : 20:25:24
|
quote: Originally posted by Inferno
Tex ima para na racun nekog neiscrpnog rudnika.
njega još i mogu skužit, on je rendžer, valjda prima placu... |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 10/09/2007 : 20:35:13
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by delboj
Zagor pljune pa zalijepi. Ti vjerovatno nisi...
|
Moje aukcije u prodaji |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 10/09/2007 : 20:43:47
|
quote: Originally posted by Inferno
Tex ima para na racun nekog neiscrpnog rudnika.
njega još i mogu skužit, on je rendžer, valjda prima placu...
Ipak je to bio "divlji zapad".....bilo je tamo stvari, ono tipa ma samo se pravi da me nisi vidio i odjaši dalje sa $50 više u džepu i sl..
Samo......tad se to nije zvalo korupcija.
Ali da, tu je i rendžerska placa. |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Posted - 10/09/2007 : 20:46:49
|
Ali zamisli, središ gadnog zlocinca, umoran ko pas, i ovi ti iz zahvalnosti daju jedno 1000 dolara, i ti odbiješ.... Ma daj...još u ta vremena... Ma uzeo bih ih oša u najbliži saloon napijo se inajio ko gudin, i unda bi narucio 10 najboljih kurvi... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Posted - 10/09/2007 : 22:08:40
|
quote: Originally posted by ---dp---
Zagorovsky, mozda bi bilo dobro da promenis naziv ovog topica posto se pretvorio u nesto sasvim drugo...
Moj kralju ja bi ga najradije izbrisa nakon šta ovo vidim al nemocan sam u vezi toga. |
|
|
Topic |
|