forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Kako poboljšati DD-a?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 28/04/2008 : 06:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Jedna od nacina bi bio, sklopiti dogovor sa Dariom Argentom, Lambertom Bavom i ostalim reziserima kultnih italijasnkih horora, kao i piscima poput Stevena Kinga, Clive Barkera... da svaki od njih napise scenaria za po 5-10 epizoda Dilana Doga i mislim da bi cinjenica da ljudi koji su inspirisali Sclavija da stvori Dilana Doga, napisali nekoliko epizoda u velikoj meri doprineli osvezenju serijala.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod

Edited by - tiberije on 28/04/2008 06:18:22
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4650 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/04/2008 : 16:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
odlicna ideja tiberije!
pitanje je dali je izvodljiva ( a verujem da jeste, samo se pljune malo vise love i to je to)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 28/04/2008 : 22:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Poncho

quote:
Originally posted by weljko94

........fantasticno nadmasio si sam sebe.......

Samo se ti zajebaji. maloprije zove Sclavi. Da bi li ja volio biti glavni urednikDD-a. Kažem ja: A ne znan, nekako mi se ne da... A on ko iz topa: placa 100 000 eura misecno! A ja: Pa moga bi pokušat...

pa ne zaebavam ozbiljno ti kazem svaka cast

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 30/04/2008 : 15:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Jedan obican dan. neko zazvoni na vratima. Ocito nova mušterija. Groucho otvara vrata kad ono Smrt. Groucho se malo pripadne , Smrt mu objašnjava da je došla unajmit Dylana za jedan zadatak. groucho je uz svoje viceve odvede do njega. Dylan se dobro iznenadi kad vidi da ga je smrt posjetila.
Uglavnom smrt ima problema sa nekim likom koji je lukav ko Tantal i stalno uspijeva izbjeci i nadmudriti smrt. Inace Taj lik je psihijatar i svoje pacijente uvijek nagna na samoubojstvo. ma kako god neko ima naizgled savršen život, on ga uspije uzdrmat, te mu dokazat da mu je život jadan, bezvrijedan itd.
Smrt ga je trebala pokositi prije 3 godine, no nikako ne uspijeva. on svojim psihološkim analizama i izrugivanjima cak i Smrt uzdrma. Policiji je neuhvatljiv. Uglavnom, pomno bira pacijente tj. žrtve. i tako Smrt zatraži pomoc od Dylana. Zauzvrat ce mu produžit život, te ga nece pokositi na vrijeme. Cili zacuden Dylan pristaje na posao.
Smrt je inace jako iživcirana s Gruchom.
I tako nakon potrage Dylan pronalazi zloglasnog psihijatra. psihijatar ga uspije nagovoriti na seansu. Hipnotizira Dylana te ga vrati u rano djetinjstvo. Saznaje se mnogo od njegove prošlosti (tribalo bi biti nešto šokantno) uglavnom dylan se cili uzdrma, psihijatar ga potpuno uvjeri (a nema se tu šta uvjeravat, zapravo kod svake žrtve govori istinu) da mu je život jadan i besmislen. psihiojatar završava u zatvoru.
Dylan nekoliko dana poslje upada u veliku depresiju. Nailaze mu slike iz prošlosti. Cili jadan odlazi u kadu, posljednji put odsvira klarinet i pririže si žile s krhotnom od boce (napio se ko majka).
gotovo je, mrtav je.
Dolazi u pakao, pa imamo nekoliko scena iz pakla. recimo da susrece mnoge svoje neprijatelje ali i one za koje nije pomislio da ce završit u paklu.
No onda se naglo probudi u kadi. Smrt je održala obecanje, poštedjela ga je.

Edited by - Poncho on 30/04/2008 15:12:18
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 23/12/2008 : 00:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Evo jedna od mene
Božic 85
Dakle Dilan i Grucho otišli u Rim/Milan odnosno u grad di se nalazi kuce SBE. Dakle oni se šetaju gradom kad se Gruncho sudari sa nekim prolaznikom. Taj prolaznik bi bio Sclavi. Znaci on bi im ponudio stan i objasnio svoj posao. Dilan bi procito par stripova Texa, Zagora... Sclavi mu objašnjava kako mu je šef(S.Bonelli)dao zadatak da smisli strip sa Horror tematikom. Onda iznosi svoje strahove o tome kako je smislio jednog lika. Nazovimo ga Mauro Croniselli. Taj lik je trebao biti glavni junak tog stripa. Bio je dosta razlicit od Dilana kojeg poznajemo. Recimo da Sclavijev ured opsjeda njegov duh. I na kraju Dilan to pristaje istražit uz troškove 25funti jer mu je Sclavi ponudio stan. Kroz strip bismo vidjeli mnogo scenarista i crtaca iz SBE-a. Sclaviju dosaduje Grucho svojim vicevima. Na kraju saznajemo da je duh Sclavijev strah prema neuspjehu ili slicno. I tak se Grucho i Dilan vrate u London. A na 94.str. Epilog: Svibanj 86: Sclavi Bonelliju pokazuje ideju stripa.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 23/12/2008 : 00:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Nadam se da Ruju ovo ne cita :O

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6034 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/12/2008 : 09:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
A tema je tako normalno pocela :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/12/2008 : 21:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

Jedna od nacina bi bio, sklopiti dogovor sa Dariom Argentom, Lambertom Bavom i ostalim reziserima kultnih italijasnkih horora, kao i piscima poput Stevena Kinga, Clive Barkera... da svaki od njih napise scenaria za po 5-10 epizoda Dilana Doga i mislim da bi cinjenica da ljudi koji su inspirisali Sclavija da stvori Dilana Doga, napisali nekoliko epizoda u velikoj meri doprineli osvezenju serijala.

pa vec su krali od njih :D ne bi bilo posteno da ih zovu da rade :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 24/12/2008 : 00:52:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Ma nema to nikakve veze sa postenjem sklopis ugovor jasno definises prava i obaveze oba ucesnika i molim lepo, svi zadovoljni manje ili vise

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5086 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 24/12/2008 : 08:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Moje mišljenje je da je nakon 270 brojeva vrlo teško nešto bitno promijeniti ili "osvježiti", sve je zapravo vec receno...
Bez obzira na navedeno, Dylana cu uvijek citati jer je, po meni, strip i dalje na dobrom nivou iako "vrti" slicne fore i price

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000