forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Sta je s Cicom?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/09/2007 : 17:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

Meni se svi crtaci svidaju: i Gamba i Ferri i Donatelli i Chiarolla i cak i Cassaro.
Samo Galepa nemogu smislit. Samo njega.

Ja ne mogu smislit Chiarollu
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/09/2007 : 17:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Meni je najviše u sjecanju ostao Fanta Chico! To sam citao ko mali i sjecam se oduševljenja... Jel to Sclavi radio?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 14/09/2007 : 17:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Meni je najviše u sjecanju ostao Fanta Chico! To sam citao ko mali i sjecam se oduševljenja... Jel to Sclavi radio?

Nolitta
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 14/09/2007 : 18:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ma prvih pet od Nolitte, koje je crtao Ferri, su po meni vrhunac humora u Bonelliju! Groucho se može sakriti...

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 14/09/2007 : 18:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by jasa

JA RECIMO NIKAKO NE MOGU SMISLITI ONAJ STIL TIPA SILAGGE I 100 BULLETS!

crtež u SiLLaGe je fantastican
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/09/2007 : 18:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ipak mi je draži humor s Chicom u regularnim stripovima (jer nije usiljeno). Najbolje od najboljeg su mi recimo baze iz "Pruge", pa "Odlazak u nepoznato", a najjce tri svih vremena su kad je glumio vojnog adutanta pa veterana americke vojske i ono s pisum alatum. Dušu sam izbacija. Nolitta te skeceve radi na svojstven nacin. Najlude mi je ono kad netko nešto pita onda sugovornik odgovara: -"Ne!", -"Ni slucajno!", -"Ma kakvi!", -"Nemojte me nasmijavati!", - "Za koga me smatrate, gospodine!"... To je poslje Burattini plagira od Nolitte.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/09/2007 : 21:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Evo procitah ponovno "River chico" i dobro sam se nasmijo. Najviše mi je pažnju privukla vinjeta na dnu 52. str. u kojoj Chico spominje Einsteina, premda je doticni postao slavan nekih 100 godina kasnije.

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 14/09/2007 : 21:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
quote:
Originally posted by wanderer

u Kit Telleru je Gamba i vise nego odlican

To svesrdno podržavam...........MR u Gambinoj izvedbi je super.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/09/2007 : 01:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by zagorovsky
Ja ne mogu smislit Chiarollu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1486 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 15/09/2007 : 10:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Da nije možda ukidanje Cikovog specijalca u stvari i rana najava Zagorovog kraja?

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/09/2007 : 10:21:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Da nije možda ukidanje Cikovog specijalca u stvari i rana najava Zagorovog kraja?

Ne dao bog

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/09/2007 : 11:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:

Evo procitah ponovno "River chico" i dobro sam se nasmijo. Najviše mi je pažnju privukla vinjeta na dnu 52. str. u kojoj Chico spominje Einsteina, premda je doticni postao slavan nekih 100 godina kasnije.

I još nešto.
Necaci recu teti Agathi da se mora vozit ovim obicnim rjecnim brodom jer na ovoj rijeci nema putnickih brodova. Par minuta poslje, Chico odveže tudi brod i pregazi ga veliki putnicki brod...????

Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 15/09/2007 : 12:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by henry

Mozda...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47155 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/09/2007 : 15:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

I još nešto.
Necaci recu teti Agathi da se mora vozit ovim obicnim rjecnim brodom jer na ovoj rijeci nema putnickih brodova. Par minuta poslje, Chico odveže tudi brod i pregazi ga veliki putnicki brod...????

možda ima u drugom smjeru

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/09/2007 : 18:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:

Meni se svi crtaci svidaju: i Gamba i Ferri i Donatelli i Chiarolla i cak i Cassaro.

zanimljiv životni odabir

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 15/09/2007 : 20:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

zanimljiv životni odabir

E baš sam zna da ce netko pokušat izvuci iz konteksta!

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 16/09/2007 : 01:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Inferno skrati podpis, 2-3 reda maksimalno...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 16/09/2007 : 09:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Infermo , daj stavi nešto drugo za potpis, alamo, ma daj....
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 21/09/2007 : 01:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Nolittini uvodi su najjaci: cico+trampi, od toga bi se mogao napraviti almanah ili neki specijal?!
Da Gamba nije zavrsio karijeru, pa vise nema Cika ili je slaba prodaja?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000