Ipak mi je draži humor s Chicom u regularnim stripovima (jer nije usiljeno). Najbolje od najboljeg su mi recimo baze iz "Pruge", pa "Odlazak u nepoznato", a najjce tri svih vremena su kad je glumio vojnog adutanta pa veterana americke vojske i ono s pisum alatum. Dušu sam izbacija. Nolitta te skeceve radi na svojstven nacin. Najlude mi je ono kad netko nešto pita onda sugovornik odgovara: -"Ne!", -"Ni slucajno!", -"Ma kakvi!", -"Nemojte me nasmijavati!", - "Za koga me smatrate, gospodine!"... To je poslje Burattini plagira od Nolitte.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Evo procitah ponovno "River chico" i dobro sam se nasmijo. Najviše mi je pažnju privukla vinjeta na dnu 52. str. u kojoj Chico spominje Einsteina, premda je doticni postao slavan nekih 100 godina kasnije.
Da nije možda ukidanje Cikovog specijalca u stvari i rana najava Zagorovog kraja?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Evo procitah ponovno "River chico" i dobro sam se nasmijo. Najviše mi je pažnju privukla vinjeta na dnu 52. str. u kojoj Chico spominje Einsteina, premda je doticni postao slavan nekih 100 godina kasnije.
I još nešto. Necaci recu teti Agathi da se mora vozit ovim obicnim rjecnim brodom jer na ovoj rijeci nema putnickih brodova. Par minuta poslje, Chico odveže tudi brod i pregazi ga veliki putnicki brod...????
I još nešto. Necaci recu teti Agathi da se mora vozit ovim obicnim rjecnim brodom jer na ovoj rijeci nema putnickih brodova. Par minuta poslje, Chico odveže tudi brod i pregazi ga veliki putnicki brod...????
možda ima u drugom smjeru
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Nolittini uvodi su najjaci: cico+trampi, od toga bi se mogao napraviti almanah ili neki specijal?! Da Gamba nije zavrsio karijeru, pa vise nema Cika ili je slaba prodaja?