Zakasnio si jedno 15 godina sa tim mjenjanjem :) BTW, originalni talijanski album ima vise slicica nego ovaj koji je izasao kod nas (i tu je Dnevnik kratio :P)... samo sto je taj talijanski urnebesno skup.
pa imam i ja popunjen album ali sam skoro nasao jos jedan kome fale neke slicice pa sam mislio da nema mozda neko duplikate,jer sam ja svoje duplikate sacuvao i imam ih jedno 30-ak koliko kosta taj talijanski album?
popunjeni je onda 110DM ;-))). i ja sam ga imao popunjenog,zadnja slicica koja mi je falila bila je ona s fort pitom (dvije slicice)mislim odmah na drugoj strani albuma. A za neke koji ne znaju o tom albumu mislim da je par slicica bilo na Razni romani siteu...
Stasve taj DNEVNIK nije radio boze sacuvaj. Nadamse da NIKADA vise strip nece ovisiti o SAVEZU KOMUNISTA.Istina daje i SD neke stvari skracivala(rezala)ali toje zato sto jednostavno nije bilo drugog izlaza zbog ogranicenosti od 98st. toje ipak beznacajno na osnovu recimo NASILJE U DARKVUDU kdje nikada nebismo saznali staje bilo sa CRNIM VUKOVIMA da SD nije uradila svoj posao na najbolji moguci nacin.