Author |
Topic |
|
Lucy Liu
Average Member
Croatia
706 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 15/09/2007 : 15:56:02
|
Hye!Ovo je topic u kojem ce svi moci iznijeti svoje vlastite ideje za epizode za svoje najdraže junake,ukljucujuci tko je napisao/nacrtao i kratak sadržaj. Evo mojih ideja za Dylana Doga:
ZOV CTHULHUA Prica:Claudio Chiaverotti Crtež:Luigi Sinscalchi Radnja:Navodni morski krivolovac Kapetan Longoria tvrdi da je tijekom svog zadnjeg (krivo)lova vidio samog Cthulhua u moru.Dylana takvo nešto zaintrigira,ali cim stupi na brod Mary-Louise,pocnu prave nevolje...
ZELENA OPASNOST Prica:Claudio Chiaverotti & Paola Barbato Crtež:Montanari & Grassani Radnja:Kao nusprodukt iz Londonske Uprave Za Ekološku Ritmicnost,divovska zelena kokoš napadne London,i na Dylanu je da ju zaustavi.
GROUCHO I XABARAS:NAPOKON ZAJEDNO Prica:Pasquale Ruju Crtež:Claudio Villa Radnja:Jednoga dana u supermarketu,Groucho spazi samog Xabarasa kako kupi namirnice.Odlucivši ne to reci Dylanu,Groucho ni ne sluti da je to tek pocetak novih nevolja...
A koje su VAŠE ideje?
|
My username was a mistake. |
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 15/09/2007 : 16:43:53
|
Meni pada na pamet da se nacrta strip o velikoj pljacki Slobinog darkvuda i Miroslavovog Alan Forda. Onda oni zovu u pomoc strip junake, pa kao Betmen ne može jer se napio sinoc kao svinja, Zagor i Ciko se guze i ne odgovaraju na telefon... Imam vec neku ideju kako bi Miroslav izludivao pljackaše svojom pricom, kako se Sloba cenka... |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 15/09/2007 : 16:46:37
|
Dobro bi bilo da pljackaši budu maskirani Markos i Marlow, pa da se u toku pljacke pickaraju kao na forumu. Marlow ga malo podbode, pa Markos popizdi. A? Ne bi bila loša fora? |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 15/09/2007 : 16:57:59
|
Donekle slicno mojoj temi... Ali dobro... Prva ideja je da se oživi Mr.No, kao njegova aviokompanija doživila bankrot i on se vraca starom poslu, odma bi ga posla na jedan put oko svita... |
|
|
Horatio Caine
New Member
Bosnia and Herzegovina
181 Posts
Member since 29/08/2007 |
Posted - 15/09/2007 : 19:48:54
|
Ja bi napravio jedan ogroman team up svih bonellijevih junaka na jedno 400 stranica koji se zajedno udružuju protiv nekog neprijatelja. I onda pravimo kombinacije: Dylan povali Juliu, Zagor se pobije sa Texom itd. |
I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when I started doing it to them at funerals. |
|
|
|
Topic |
|