Poll Question:
Ako nešto Bonelliju ne manjka onda je to svakako dobar crtež! Casertano zna u velikim kadrovima crtati lica, detalje lica, odlicno se snalazi u tome i mogao bi biti najbolji. Brindisi tu negdje, Freghieri se pokvario , od svih meni osobno je Picatto najbolji, jednostavno mi njegov stil koji je pomalo drukciji od ostalih savršeno odgovara...
Results:
Ambrosini
[3%]
4 votes
Brindisi
[17%]
23 votes
Casertano
[5%]
7 votes
Dall`agnol
[1%]
2 votes
Freghieri
[5%]
7 votes
M&G
[14%]
19 votes
Mari
[0%]
0 votes
Picatto
[7%]
9 votes
Roi
[32%]
43 votes
Siniscalschi (šala)
[1%]
1 votes
Stano
[15%]
20 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 135 counted »»
Last Vote:
19/09/2010 22:16:16
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Glasao sam za Brindisija jer volim taj stil crteza. Ali nekako mi je Roi sve drazi. Volio bi procitati koji Brendon, dopada mi se tema i njegove naslovnice.
Dall'agnoll - atmosferican, delirican... crtež mu izgleda kao necija nocna mora (te mi je upravo stoga i više nego uspješan u "Sotoninom pogledu").
ja sam vrlo podijeljen u vezi tog dallgnolla, prvi njegovi radovi su mi fenomenalni (goblin), dok su mi njegova kasnija djela katastrofalna (medu njima i sotonin pogled)
Što se tice Dall'agnolla, meni je bolji njegov novi stil... Ne mori previše detaljima, a potez mu je sigurniji... Dylana crta puno bolje, prije je izgledao kao da ima mikrofonku... Samo pogledajte njegovog Dylana u Gobinu i u Granici... Plus, u novom stilu koristi sjencenje lica, što prije nije radio... Tako da nisu u pravu oni koji kažu da se pokvario... Jednostavno je promijenio stil... Po meni, nabolje...
Od ostaih, volim Roija, Brindisija (pogotovo u prvim radovima na DDu), Marija, Piccatta (iz doba Golconde), Ambrosinija tako-tako...
Piccato zbog detaljnosti, oštrine i tragi-komicnih faca.
Stano je odmah drugi. M&G su dobri u malim kolicinama (cit. ne u maxiima). Nevaljaju kad crtaju price s iluzijama i sl. gdje ne može doci do izražaja njihov crtež prilagoden klasicnom horroru 80-godina. Roi je kao dobar, ali Dylan je kod njega extra-patetican. Mari mi je dobar zbog svog posebnog stila. U svakom slucaju, konstatirat cu da Dylan od svih bonellianaca ima najgori crtež odnosno crtež se nikad ne istice kao kod drugih junaka.
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.