Author |
Topic |
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 20/09/2007 : 19:44:35
|
quote: Originally posted by Inferno
A vidiš, meni je od 330 - 400 najbolje razdoblje Zagora.
Slažem se naravno zbog Bosellija |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 20/09/2007 : 19:58:10
|
Demonska knjiga...
Pa rekli smo da dolaze još dvije glupave epizode(De angelis & Russo) a onda ce se stanje popraviti... |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 20/09/2007 : 21:01:21
|
Glasao sam za Kainov povratak, to je jednostavno polumisticna, zabavna epizoda sa puno akcije! Inace, sve africke epizode te one kasnije ( Kandrax, Crni Brod, Demonska knjiga ) su sjajne! Ima tu žestokih ispada kao što su Brodolomci, Ttajanstveni izvor, Pratnja M., Sjeme nasilja, Rubac. Mislim da ce i ona sa vanzemaljcima biti loša jer je za takvu temu preuzak prostor svega dva svezka! |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 20/09/2007 : 22:54:28
|
quote: Originally posted by Inferno Koje su to jake LEX epizode koje cekamo?
quote: Koje su to jake LEX epizode koje cekamo? Ima li ih više nego prstiju na jednoj ruci???
Inferno da li si citao (samo jedan nastavak po epizodi izlistan)
Lavlje srce Ciko pecaroš Ikarovo pero Senka smrti Zagor protiv barona Pecina cudovišta Plamena lobanja Usijana stena (moj fav) Demonska maska Velika protuva (zbog odmetnutog Cika) Crna kula (u top 5 najjacih Zagora uopce) Paklena jazbina Tvrdokrilac Rendal mutant Povratak Supermajka Gavranova pera Opklada za strah Gvozdena stupica Put straha (isto lijepa epizoda, malo fantastike) Magicne oci (Kandrax again) Vatrena voda (moj favorit, Pekot) Gospodar vremena (moj fav) Pljackaši Ðavolje doline (neobicno) Lovci na blago Jeti Demoni ludila (legendarna epizoda) Sveti breg (medu pet najjacih) Zeleno blato Opsada tvrdave Iri
........
Nisam procitao onih posljenjih par epizoda u zs (mislim da nisu izašle u Hrvatskoj). To su sve epizode koje ceš, ako ih nisi citao, sa guštom citati ako voliš Zagora. Ja znam da ja hocu |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 20/09/2007 : 23:05:07
|
Procitao sam 10 epizoda s te liste i nisu toliko loše posebno zbog toga što su napisane blizu 90-tih! Ostarit cu dok to dode na red. Ali opet mi je novi Zagor draži.
Mnogi smatraju najlošijim djelom starog Zagora vrijeme Tonninellia, ali meni su njegove epizode solidne; u svakom su slucaju bolje od ovih trenutno u izdanju Ludens extra. |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
Raspucin
Senior Member
Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 20/09/2007 : 23:14:51
|
[quote][i]Originally posted by DKoorPlamena lobanja Usijana stena (moj fav)
Velika protuva (zbog odmetnutog Cika) Crna kula (u top 5 najjacih Zagora uopce) Sveti breg (medu pet najjacih)
........
Potpuno se slazem sa ovim. Dodao bi i Vatreno oko. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 20/09/2007 : 23:24:52
|
Pa... Jedino što mi se od Toninnelija svidjelo jee... Zvijer iz Valoka, Yeti, Fatalna žena(odlicno) i možda ona sa Bimbo Sullivanom di Chico napušta Zagora. Pomalo emotivna epizoda... |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 20/09/2007 : 23:43:22
|
Zagor protiv barona - jedna od dražih avantura Zagora Plamena lobanja - Eh volim epsku fantastiku iznad svega top 5 moj Demonska maska - i ova epizoda mi je ostala u lepom sjecanju Crna kula - šta reci možda najbolji Zagor po meni u top 5 svakako Put straha - isto jako zanimljiva epizoda Gospodar vremena - moj top 5 epizoda koju mogu uvek iznova procitati Mracna slutnja - šta reci Stiven i Hagot top 5 Jeti - opet odlicna epizoda Demoni ludila - zaokružuju moj top 5 Zlatne serije Sveti breg - opet jako lepa avantura I plus još niz epizoda koje su dobre ili prosecne naveo sam samo odlicne po mom izboru .... |
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
|
Poncho
stripovi.com suradnik
Croatia
3464 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 21/09/2007 : 19:01:40
|
Doc ce do poboljšanja, nakon trapera, sljedi epizoda sa izvanzemaljcima koja se cini jadna, zatim ide Mortimer&tkac šta bi trebalo biti dobro, nakon toga neka sa vješticama kao madarski imigranti neko njihovo selo... Zatim zimska epizoda sa barunom ikarovo pero i balonima, otkad on nije bio...pa cak 4 nastavka u vezi Bimba Sullivana?!?! Nakon toga se vraca Boselli sa novim eprijateljem Profesorom Richterom, a od njega ocekivam mnogo... Znaci bit ce bolje, bit ce bolje.... |
|
|
Žiga
Senior Member
Slovenia
1980 Posts
Member since 10/11/2003 |
|
Topic |
|