Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47431 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/09/2007 : 22:33:48
|
malo sam prokrstarija aukcijama Bonelli junaka i vidin da su MR No i Ken (lms) totalna pušiona! ocito su nova izdanja potpuno pregazila ova.
evo npr. MR NO -od lms-ovih 270 aukcija ,prodan jedan jedini! onaj šta je navodno najrjedi. (lms 983) .
od Ken-a cak nijedan .
ocito ovo više nikog ne zanima .
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
DKoor
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/marvin64.jpg)
Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
darth-vader
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601104278883.4322.jpg)
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 22/09/2007 : 09:05:53
|
normalna stvar. Što bi netko bacao lovu za neka izdanja koja to ne zaslužuju kad za iste novce može kupiti bolje opremljena, na boljem papiru, cvršca... Došli neki pameti :) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Prodigy
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/avatar - bruce lee.jpg)
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 22/09/2007 : 10:31:34
|
Nova izdanja definitivno ruse cijenu Dnevnikovim! No na nasim aukcijama se to bas i ne vidi previse(cijene su malo nabrijane). Zato se slabo kupuje-a i prodaje! |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31549 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 22/09/2007 : 11:58:58
|
meni fali još 10 Parkera i 15 Mister No-a i sigurno cu ih kupit kad smognem, za vecinu novih izdanja nemam novaca al se nadam i njih imat u kolekciji kad se situacija popravi, al teško ce biti doci do nekih brojeva, al u tome i je gušt kolekcionarstva ![](icon_smile_cool.gif) |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47431 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/09/2007 : 13:15:24
|
quote: Originally posted by darth-vader
normalna stvar. Što bi netko bacao lovu za neka izdanja koja to ne zaslužuju kad za iste novce može kupiti bolje opremljena, na boljem papiru, cvršca... Došli neki pameti :)
mislin da je više stvar u tome,da ljudi nisu toliko nostalgicni na te stvari.gledaj kako se dobro prodaju stari Zagori. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
sed1
Advanced Member
![](AvatarUpload/213.gif)
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
darth-vader
Advanced Member
![](avatars/w601104278883.4322.jpg)
Croatia
4834 Posts
Member since 05/10/2002 |
Posted - 24/09/2007 : 08:58:41
|
quote: mislin da je više stvar u tome,da ljudi nisu toliko nostalgicni na te stvari.gledaj kako se dobro prodaju stari Zagori.
pa napisao sam, došli NEKI pameti :) ostali niti nece cim kupuju zagora u 154 razlicita izdanja :) |
|
SejoSexon
Advanced Member
![](AvatarUpload/bayern-logo.gif)
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 24/09/2007 : 09:26:24
|
quote: Originally posted by sed1
Mister No nije me nikada interesovao...
Nemaš pojma šta si propustio. ![](icon_misterno.gif) |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
vope
Senior Member
![](AvatarUpload/joda.jpg)
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 24/09/2007 : 10:03:27
|
quote: Originally posted by SejoSexon
quote: Originally posted by sed1
Mister No nije me nikada interesovao...
Nemaš pojma šta si propustio. ![](icon_misterno.gif)
Ja sam se nedavno ponovo vratio Mister Nou i do sad sam skupio oko pola LMS izdanja. And keep collecting... ![](icon_misterno.gif) ![](icon_misterno.gif) ![](icon_zagor.gif) |
... |
|
Legacy Keeper
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/eg.jpg)
Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
Posted - 24/09/2007 : 10:33:18
|
Upravo tako... Nekada sam imao celu kolekciju,a od nedavno ponovo sakupljam LMS izdanja... POshto planiram da prodam neki deo ZS kolekcije,od tih para cju verovatno nabaviti Libellusova izdanja... |
-potrebne kolekcije SD i Ludensa www.myspace.com/elldamar |
|
boromir
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/Lilith.jpg)
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 24/09/2007 : 11:49:28
|
Nisam mazohist po prirodi pa da jurim izdanja Mister Noa od lunov magnus stripa a još kad znam da su sekli epizode i kasapili kako su stigli još manje imam želju za tom kolekcijom ma koliko stara bila draži su mi Libellusovi Mister NO..![](icon_misterno.gif) |
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
Motofunac
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
118 Posts
Member since 06/05/2007 |
Posted - 24/09/2007 : 14:50:39
|
quote: Originally posted by tex2
meni fali još 10 Parkera i 15 Mister No-a i sigurno cu ih kupit kad smognem, za vecinu novih izdanja nemam novaca al se nadam i njih imat u kolekciji kad se situacija popravi, al teško ce biti doci do nekih brojeva, al u tome i je gušt kolekcionarstva ![](icon_smile_cool.gif)
od Parkera ti fale Libellus ili oni stari? |
|
Vjeko1980
Advanced Member
![](AvatarUpload/n1002581949_30133907_5570.jpg)
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 24/09/2007 : 14:55:39
|
Pa kod AF se još uvijek dobro prodaju kartonci, a i svi do br. 70, bez obzira na AF klasik i još 3 reprinta prije toga.. Stari broj je stari broj, ima svoju magiju i gotovo.. |
|
sdragan@
Senior Member
![](AvatarUpload/76px-Stjepan_Filipovic.jpg)
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 24/09/2007 : 17:18:35
|
quote: Originally posted by lwood
malo sam prokrstarija aukcijama Bonelli junaka i vidin da su MR No i Ken (lms) totalna pušiona! ocito su nova izdanja potpuno pregazila ova.
evo npr. MR NO -od lms-ovih 270 aukcija ,prodan jedan jedini! onaj šta je navodno najrjedi. (lms 983) .
od Ken-a cak nijedan .
Ova cinjenica bi te trebala samo rastuziti i nateratu u plac!![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_sad.gif) To je jos jedan dokaz da stripove na podrucju bivse juge(nekada trziste od 20-tak miliona ljudi) kupuje jos oko 300-400 budala...medju koje na zalost spadam i ja![](icon_smile_shy.gif) Tuzno i tragikomicno ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_clown.gif)
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
![](icon_misterno.gif) |
|
sed1
Advanced Member
![](AvatarUpload/213.gif)
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
Posted - 25/09/2007 : 17:44:11
|
quote: Originally posted by sdragan@
quote: Originally posted by lwood
od Ken-a cak nijedan .
Ova cinjenica bi te trebala samo rastuziti i nateratu u plac!![](icon_smile_disapprove.gif) ![](icon_smile_sad.gif) To je jos jedan dokaz da stripove na podrucju bivse juge(nekada trziste od 20-tak miliona ljudi) kupuje jos oko 300-400 budala...medju koje na zalost spadam i ja![](icon_smile_shy.gif) Tuzno i tragikomicno ![](icon_smile_blackeye.gif) ![](icon_smile_clown.gif)
![](icon_smile.gif) |
www.bhfanaticos.com
|
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|