Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 20:23:05
|
Iiii...
http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_nov07/unialfa.htm
Izgleda da ce biti 5 narativa:
* Sezione Eurasia, odeljak Alfe koji je uspostavljen u prošlom gigantu, i koji se nalazi u Belom gradu - odnosno negdašnju Moskvi
* La squadra fantasma, koji bi po naslovnici mogao da ima neke veze sa Legs
* Dipartimento 51 - potvrduje ono što se dalo naslutiti, da ce Nicole Bayeaux (sp?) ostati u paralelnom univerzumu u kome je nedavno zaglavila, i da ce se pridružiti Odeljku 51
* Genearzione futuro - ovo smo vec videli u Agenzia Alfa 14, a Vietti je i najavio da ce se "uduca generacija" Agencije Alfa premestiti iz jednog spin offa u drugi
* La strirpe segreta - Tajno pleme? Nemam ni najblažu ideju šta bi ovo moglo da bude. Možda nešto sa Tehnopatama?
Elem, obecava.
Cudi me da nisu i Asteroid Argo ugurali tu. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
Edited by - Djole on 13/11/2007 20:24:01 |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
Posted - 14/11/2007 : 13:45:58
|
quote: Originally posted by Djole
Iiii...
http://www.sergiobonellieditore.it/news/comics_nov07/unialfa.htm
Izgleda da ce biti 5 narativa:
* Sezione Eurasia, odeljak Alfe koji je uspostavljen u prošlom gigantu, i koji se nalazi u Belom gradu - odnosno negdašnju Moskvi
* La squadra fantasma, koji bi po naslovnici mogao da ima neke veze sa Legs
* Dipartimento 51 - potvrduje ono što se dalo naslutiti, da ce Nicole Bayeaux (sp?) ostati u paralelnom univerzumu u kome je nedavno zaglavila, i da ce se pridružiti Odeljku 51
* Genearzione futuro - ovo smo vec videli u Agenzia Alfa 14, a Vietti je i najavio da ce se "uduca generacija" Agencije Alfa premestiti iz jednog spin offa u drugi
* La strirpe segreta - Tajno pleme? Nemam ni najblažu ideju šta bi ovo moglo da bude. Možda nešto sa Tehnopatama?
Elem, obecava.
Cudi me da nisu i Asteroid Argo ugurali tu.
Prvi nastavak buduce Agencije Alfa je ispunio ocekivanja, nadam se da ce da zadrže kvalitet i u novom spin-offu.
Dipartimento 51 u toj formi ima prilican potencijal.
Sezione EurAsia je imao prakticno vec pozamašan uvod u jednoj Agenciji Alfa i poslednjem Gigantu, Gigant sam citao i svideo mi se. Ovo ima isto šanse da bude ok.
Za ostale dve najavljene ne znam šta da ocekujem. |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 24/11/2007 : 23:05:31
|
mene jako zanima nathan never, redovne kupujem i nabavljam, al za libellusova izdanja fakat nemam love, tak da.....snalazim se nekako...inace super ako sve ovo dode i bude na i na hrvatskom jeziku... |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7806 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 25/11/2007 : 00:28:01
|
quote: Originally posted by nika331
mene jako zanima nathan never...
... da ne ponavljam isto što sam napisao u podforumu "izdavacki izlog". |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 26/11/2007 : 11:28:45
|
Procitah UA #1 (nezahvalna skracenica ). Simpa kombinacija krimica i špijunskog trilera, afakat da vidimo delove buducnosti za koje ranije nismo ni bili sigurni da postoje (Nova Budimpešta, Novi Šangaj) takode ne odmaže. Po svemu sudeci, Sezione Euraisa ce imati mnogo više špijunski šmek nego regularni NN, a Ostini je još jednom pokazao da je uz Meddu trenutno najbolji scenarista u NN staffu.
E sad, ako pricamo o eventualnom domacemo izdanju, ovo nikako ne bi trebalo da bude objavljeno pre domaceg izdanja NN 197, pošto ima jedan ogroman spojler na prvih nekoliko strana.
No, ono što je naijnetersantnije je da na zadnjoj unutrašnjoj korici, posle još malo pa 20 godina, konacno dobijamo mapu NN sveta. I dok ta mapa prilicno kontrira onome što znamo iz "Tajne baze Drugde", lepo je videti da su postavljena i neka nova pravila po pitanju NN sveta van Citta Est.
Ostaje da vidimo kakvi ce ostali serijali u okviru UA biti - sledeca je, valjda, Legs. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
tantus
Senior Member
Slovenia
1651 Posts
Member since 10/09/2003 |
|
Garak
Average Member
Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 16/04/2008 : 20:35:15
|
Naslovnica je...biranim rijecima jednostavno - neprimjerena. Kompletnu tradiciju i politiku izdavacke kuce bacaju u koš s ovime. Mislim, lijepo je unijeti osvježenje i promjene ali treba imati granicu.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/04/2008 : 12:12:42
|
Meni je ovo više ko naslovnica za nove klince...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
Topic |
|