glasa san za juliju .... iskreno još mi nije jasno zašto su to napravili ... možda da bi mogli prodat prve brojeve ponovno jer vako imaš razlicite formate ... Ja bi radje juliju gigant :)
Sigurno Julia,zbog izmene formata ali i izlazenja na kasicicu. Bas me interesuje koliko ce ih prodati na ovaj nacin? Izdavacka kuca koja je po neozbiljnosti presla i System Comics - sto je bilo tesko za poverovati da je uopste moguce
Ova besmislena oživljavanja glupih topica su baš uzela maha u posljednje vrijeme. Nije uopce zabavno, a izgurava aktualne topice... Treba automatski lockati te starudijske topice!
Moj favorit je nesto osmo i Ludensovi Prevodi nekih Zagorovih epizoda. Evo na primer zadnja Piramide Krvi, bolje da su koristili Google prevodioc manje bih se smejao:)
Stvarno, glupo vadenje na vrh topica starog dvi godine.
Sorry-žurio sam se i nisam pazio na datum(a cemu onda uopce služe takvi"nazovimo mrtvi" topici)kada se više ne koriste,onda samo zauzimaju prostor novima,baš sam ispao blesav,no bez brige nece se ponoviti
Ma nije frka... Naravno da se neki stari mogu aktivirati i vratiti na vrh ako ima prilike ali ovaj baš nema smisla vracati jer lito nije ni pocelo, kako možemo biti razocarani? Što se tice zauzimanja prostora, ne zauzimaju ga, nego baš vracanjem na vrh potisnu aktivne topice. Ma svejedno
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Originally posted by bvagner3 Sorry-žurio sam se i nisam pazio na datum(a cemu onda uopce služe takvi"nazovimo mrtvi" topici)kada se više ne koriste,onda samo zauzimaju prostor novima,baš sam ispao blesav,no bez brige nece se ponoviti
Ma daj, ne daj se obeshrabriti ovakvim komentarima, još si zelen, pa šta... Samo ti pici po topicima, zato i jest ovo forum, da se komentira.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."