forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko ih imate
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 06/10/2007 : 00:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by supermark

ja imam stripova malo vise od 900,
srdjandj, ti ih imas previse, prebaci malo u moju hrpu

nema frke, samo kod mene su svi striparosi, cela familija, pa kad se podeli sa pet i nije neka cifra.

nema veze, svejedno ti prebaci
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/10/2007 : 09:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

quote:

quote:

nema frke, samo kod mene su svi striparosi, cela familija, pa kad se podeli sa pet i nije neka cifra.

Pa rado bih, ali ne znam od cijeg dela bih odvoji, tatinog, maminog ili od brace?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 06/10/2007 : 09:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa rado bih, ali ne znam od cijeg dela bih odvoji, tatinog, maminog ili od brace?

daj meni prebaci od svih pomalo.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/10/2007 : 10:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ne mogu, zao mi je stripova....:P

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

markomarko
Junior Member

Slovenia
393 Posts

Member since 11/05/2003

Posted - 06/10/2007 : 10:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send markomarko a Private Message
oko 3500
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 06/10/2007 : 11:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message
oko 5 000
Go to Top of Page

Hamzinho
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
13 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 06/10/2007 : 15:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hamzinho a Private Message
Tacno 992, ali uskoro ce CRS:)

Pa naopako, j..o ga ti, ova vamo, ova vamo. To ti je lijeva. Tako je brate, ova drzavna u sredinu, partijska desno, republicka ovamo lijevo, molim te. Nije to, to ti je desno, j...m te u glavu. Vamo dodji. A vidi mahnita momka. Obrnuto, hajvanu jedan, koja ti je desna, znas li? A hajvana Boze dragi, sta je ovo?
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 09/10/2007 : 09:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Jedno ne razumijem, pa molim da me netko tko je verziran, prosvijetli. Kada se broje stripovi, zašto se ne bi brojala Stripoteka, ili PZ, ili (stavi što hoceš)? Koji kriterij, osim da se broji SVE što je strip. Shvatio bih (donekle) kriterij da se ne broje oni stripovi koji su nekompletni, ali iskljuciti cijelu ediciju, npr. PZ, to ne razumijem. Je li to, možda zato, što ga ima puno, pa ga je teško imati u kompletu? Je li to možda neki drugi razlog? Možda je PZ list za kuhare ili domacice?
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 09/10/2007 : 09:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
2048

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 10:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

2048

Koliko domacih od toga?

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/10/2007 : 10:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nikad ne brojim svoje stripove, znam jedino koji mi fale od kojeg serijala... Odoka 1300 komada.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 09/10/2007 : 10:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by senad7

quote:

2048

Koliko domacih od toga?

1947

Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 10:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
quote:

quote:

quote:

2048

Koliko domacih od toga?

1947

Ostali su Dilan Dog na Njemackom ili...

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

wanderer
Advanced Member

United Arab Emirates
3489 Posts

Member since 18/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 10:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wanderer a Private Message
ja isto nemam pojma koliko imam stripova... puno nikad mi nije palo na pamet da ih idem brojiti kao i deecay, jedino imam popisane one koji mi fale...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2007 : 12:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by wiskey

Jedno ne razumijem, pa molim da me netko tko je verziran, prosvijetli. Kada se broje stripovi, zašto se ne bi brojala Stripoteka, ili PZ, ili (stavi što hoceš)? Koji kriterij, osim da se broji SVE što je strip. Shvatio bih (donekle) kriterij da se ne broje oni stripovi koji su nekompletni, ali iskljuciti cijelu ediciju, npr. PZ, to ne razumijem. Je li to, možda zato, što ga ima puno, pa ga je teško imati u kompletu? Je li to možda neki drugi razlog? Možda je PZ list za kuhare ili domacice?

zato šta PZ nije samo strip,nego više casopis.ne znam zašto stripoteku neko ne bi brojia?to je ipak strip revija.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 09/10/2007 : 14:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Majkoooo... Zaista je Newton bija u krivu

Ne da je Stripoteka strip, nego bi morala biti predmet u osnovnoj školi... toliko je strip.

Pa onda ne brojiš ništa A4 formata u stripove... osim možda Gigante

Toooooo majstoreeeeee...

Hocemo Stripoteku kao predmet u osnovne, ali i srednje skole...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 09/10/2007 : 20:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Iwood, ma nemoj. PZ je casopis. A što je onda Plavi vjesnik, koji je u zadnjih 250 brojeva davao 2-3 stripa, a pred kraj samo jedan na dvije stranice? Da to nije teen magazin, a ne strip casopis. Ako je tako, zašto onda kao antologiju stripa kod nas odmah spominju PV? I on je, kao PZ, u pocetku imao više stripa od teksta, a kasnije su se vremena promijenila. A PZ danas ipak stalno ima najmanje 10 stranica stripa u SVAKOM broju i ti ga se odriceš kao strip casopisa. Ja ne, nikad. I da mi netko ponudi za njega ne znam šta, ne bih ga dao.
Ipak ovdje ne bi trebalo ovako lupati izjavama, ipak smo vecina nas stripofili i neki od nas ga i previše dobro poznaju da bi mogli prožvakati svakakve gluposti ili se ne odazvati komentarom na njih.

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 09/10/2007 : 20:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
PZ je definitivno poucna strip revija
vjerovali ili ne

tko drukcije kaže taj klevece il laže

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 09/10/2007 : 20:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message
inace, tu negdi oko 1200
a i 130GB skenova

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 20:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
Nigdje ne mogu naci od 100.000-200.000 stripova da glasam

Ja sam sada prešao na strip albume, ostalo se rješavam.

No Ludens i SA ostaje

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Edited by - mister-no on 09/10/2007 20:38:11
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2007 : 20:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Iwood, ma nemoj. PZ je casopis. A što je onda Plavi vjesnik, koji je u zadnjih 250 brojeva davao 2-3 stripa, a pred kraj samo jedan na dvije stranice? Da to nije teen magazin, a ne strip casopis. Ako je tako, zašto onda kao antologiju stripa kod nas odmah spominju PV? I on je, kao PZ, u pocetku imao više stripa od teksta, a kasnije su se vremena promijenila. A PZ danas ipak stalno ima najmanje 10 stranica stripa u SVAKOM broju i ti ga se odriceš kao strip casopisa. Ja ne, nikad. I da mi netko ponudi za njega ne znam šta, ne bih ga dao.
Ipak ovdje ne bi trebalo ovako lupati izjavama, ipak smo vecina nas stripofili i neki od nas ga i previše dobro poznaju da bi mogli prožvakati svakakve gluposti ili se ne odazvati komentarom na njih.

po toj logici Jutarnji list je isto strip.ima najmanje Hogara na predzadnjoj stranici

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8234 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 09/10/2007 : 20:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message
I Politika;-)

Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Go to Top of Page

wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts

Member since 11/12/2006

Posted - 10/10/2007 : 00:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wiskey a Private Message
Bravo. Ja nemam rijeci. U stvari, bolje da se na ovakve gluposti i ne obazirem.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 10/10/2007 : 05:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

2048

Koliko domacih od toga?

1947

Ostali su Dilan Dog na Njemackom ili...

Ostalo su albumi i americki stripovi na njemackom. Ne kupujem DD na njemackom, imao sam cijelu kolekciju koju sam rasprodao.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47135 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/10/2007 : 13:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Bravo. Ja nemam rijeci. U stvari, bolje da se na ovakve gluposti i ne obazirem.

kako gluposti? koliki % PZ je strip?

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000