forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 PROJEKT
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/10/2007 : 00:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
Inace, fascinantno mi je kako je rasprava o stanju lepka u jednom stripu življa od rasprave o samom stripu, koji uopšte nije nekontroverzan.

Pa treba ga prvo sastavit. Ja sam mislio da barem daju i ljepilo, kad ni to. Valjda da citatelji bolje skuže cijeli taj Dylanov svijet; galija, uradi sam, pomozi sam sebi, i slicno... Brinu se o nama, da ne zakržljamo.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 11/10/2007 00:42:27
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 16/10/2007 : 21:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message
Ovaj strip je privukao i više pažnje nego uobicajeno al ne zbog radnje vec zbog lepila i kvaliteta papira.Što se same price tice ideja nije loša al nije ni nova vec neki 1000 ti deja vu s vanzemaljcima.Casertano i njegov crtež mi nisu ostavili dobar utisak sve u svemu može da prodje al mora to mnogo bolje 4.5/10

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4658 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 31/10/2007 : 07:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
Jeziv i ocekivan Sclavijev odlazak sa scene. I bas zato ga volim-o. On se ne libi da Dilana ostavi samog na planeti, jos manje da ga ostavi u komi. Jednostavno se vidi koliko je hteo da zavrsi serijal u tom periodu. A ima li boljeg nacina nego preko jedne od omiljenih mu tema, otudjivanju i neprilagodjavanju. (zar lepo ne pita Dilan dok je na stolu: A ja sam proslost, zar ne?)Ili ipak mozda samo greska u sistemu.Turobno, Sclavijanski turobno.
Svidjaju mi se tirade o mobilnom, kao i pozivanje na proslost: alienovska trilogija, Turkey Insurance, advokat(ica) iz Losih misli Lee kao jos jedan misfit u ukalupljenom svetu. Cak mislim da je i lik agenta posveta Ambrosiniju i nekim njegovim likovima, pre svega onih blizanaca u Iza zavese.

Sto se Casertana tice, listao sam malo njegove epizode i lepo se vidi da je granica promene negde na relaciji Killexov mozak - Demoni da bi sve poprimilo dramaticne razmere na Pasjem otoku i kulminiralo u Projektu. Ja ne znam ko je Bacilieri, ali meni ovo jako deluje kao da je pod uticajem Crumba i nekih takvih underground crtaca. Likovi poprimaju vostane izraze, mekoca u pokretu je nestala,likovi sa crnim ocima kao da imaju pasje oci (?!), Dilanovo lice je totalno promenjeno ( u ovom slucaju na gore, jer nikako da ga pogodi a bar je njegov Dilan bio cudnovato lepuskast (!)). Sve u svemu, na prvu loptu deluje razocaravajuce, ali ipak ne i grozno. Jasno je da ovde nije u pitanju smira (vidi pod Roi, Freghieri), vec jednostavno eksperimentisanje u stilu koje se lepo poklopilo sa scenariom. Zanima me dokle ce to da ide/traje kod njega i dali se ponovo vraca korenima u kasnijim brojevima. Boze zdravlja, godine su pred nama, pa videcemo.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Madcat
Starting Member

15 Posts

Member since 02/04/2008

Posted - 03/04/2008 : 15:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Madcat a Private Message
Odlicna epizoda, zaista ostavila dubok utisak...druga epizoda pored Uspomena iz Podzemlja gde mi se Casertano pomalo svidja. Prica zaista dobro izvedena, epizoda koja zaista odudara od ostalih, narocito po tako freaky kraju. Onaj deo sa ubacenim snom gde Dilan sanja da rastura celo mesto i bezi sa Grucom i advokaticom, a onda se javlja na telefon i cuje glas koji mu kaze da ce sve izgledati kao san, je nezaboravan. Jednostavno, remek-delo od epizode.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000