forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mladic sa divljeg zapada
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 10/10/2007 : 19:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Super! Ipak ne pretjerujmo Kad su se ta izdanja pojavila imala su prolaznu ocjenu jer je serijal vrhunski i svi smo nekako navijali da ga uspiju izgurati do kraja. Ne kažem da su loše napravljena, ne baš toliko loše, ima nekih kikseva ali sve podnošljivo.

Ponajvise zbog kod nas do tada neobjavljenih epizoda.
Ja bih kupovao kad bi netko to objavio u kvalitetnijem izdanju. Do tada dosta mi je i ono piratsko.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 10/10/2007 : 19:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by IGMAN2

Citate li ili preskacete one vestern dodatke s kojima je Dnevnik popunjavao broj stranica u ZS i LMS

Koliko god da sam bio mulac i citao Bleka i Kap. Mikija, te dodatke nikad nisam mogao svariti. Bili su mi i tad pregrozni.

Ja sam ih uvijek citao.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 10/10/2007 : 20:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by osim

Evo, epizoda sa pljackom banke je LMS 384 Sklonište u kanjonu!

Hvala. Evo vidite, nevjernici

Usput, može li mi ko reci da li je ova ludost ikad izlazila kod nas u bilo-kakvom izdanju.Možda u dodatcima ZS, al ne vjerujem. Meni izgleda kao neki B-horror iz 50-ih

Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 10/10/2007 : 20:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Citate li ili preskacete one vestern dodatke s kojima je Dnevnik popunjavao broj stranica u ZS i LMS

Koliko god da sam bio mulac i citao Bleka i Kap. Mikija, te dodatke nikad nisam mogao svariti. Bili su mi i tad pregrozni.

Ja sam ih uvijek citao.

Zaista?
Mora da imaš dobar stomak kad možeš progutati sve to :)
OKOKOK Sjecam se da sam kao mulac volio Svemirskog patroldiju (ubi me ako znam zašto) a kasnije znao sam citati Lon Volfa koji mi je bio cak i dobar.
Ali ostalo...
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 11/10/2007 : 19:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Ja sam ih uvijek citao.

Zaista?
Mora da imaš dobar stomak kad možeš progutati sve to :)
OKOKOK Sjecam se da sam kao mulac volio Svemirskog patroldiju (ubi me ako znam zašto) a kasnije znao sam citati Lon Volfa koji mi je bio cak i dobar.
Ali ostalo...

Citao sam ih kao klinac, vise iz navike, ali bilo je za tadasnje moje godine i dobrih dodataka. Jednostavno htio sam procitati sve od prve do zadnje stranice nekog stripa, kad sam ga vec platio...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 11/10/2007 : 22:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ja se sjecam da su neki od tih vestern dodataka imala dobar crtez
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 11/10/2007 : 23:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Tu se moglo naletit i na vrhunske majstore. Pada mi na pamet jedan od mojih omiljenih, Marcello.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
446 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 15/10/2007 : 16:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message
Bilo je tu i drugih: Font, Bernet, Ortiz, Fusco, Brocal Remohi, Del Castillo, Breccia, Cullen Murphy...
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 13/11/2007 : 07:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Pa, dobro, kad Madic sa Divljeg Zapada onda pocinje da izlazi?
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 13/11/2007 : 09:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by osim

Pa, dobro, kad Madic sa Divljeg Zapada onda pocinje da izlazi?

Vrlo vjerovatno.. nikad A u 10 stripova (klasika?) bi mogli sve brojeve smazat. Sigurno bi ljudi to kupovali!Kupuju MR,bleka,marka a ne bi T&D??Ma daj molim te.Samo treba informirati ljude o tom stripu, problem je što ga vecina niti ne poznaje. Imati sve bonellije u 3 razlicita izdanja?NO problem! A ovako,jedan dobar, pomalo neobican western, da ne nema nijednog izdanja kojeg zaslužuje.. absurd

Još malo, pa cu pocet gnjavit ko Tex: Kad ce Tim od prvog broja??
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 13/11/2007 : 15:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Evo, pridružicu se tvom gnjavljenju: Kad ce Tim od prvog broja?
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000