forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mladic sa divljeg zapada
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 09/10/2007 : 10:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Postoji li ikakva šansa da se Tim i Dasti ponovo izdaju,barem sa Ludensom ili SA, iako bi više volio
Libellus HC ??
Dobro je što je serijal kratak, nema puno posla, a po meni, kvalitetniji je od vecine stripova koji se danas reprintaju (Blek,Mark,MR..??)

Orginalni naslov se mi cini primamljiv, šta vi mislite? Biste li kupovali da izlazi?? Pa to je prvi lik gospodina S.Bonellija ljudi, treba to poštovati!

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/10/2007 : 11:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A možda baš zato što je prvi... triba zanemariti

Ozbiljno, zar nam pored ovolike retro ali i nove produkcije triba još i to?

Pa ima puno novih serijla, pogotovo BD produkcije, rade nešto takvo.

Ako nam, za sada, više išta triba. Ajmo pomalo po onome što je vec pocelo a ne da u zadnjoj godini imamo zapoceto desetak izdanja a na kapaljku. Rade se usredotocit na postojeca izdanja nego razmišljati o novim ili ( cak ) reprintima nedavno objavljenih.

No to je samo moje razmišljanje.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2007 : 12:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma kakav Tim-Dasti??.nema šanse da bi to kupova

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

LK
Starting Member

86 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/10/2007 : 13:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send LK a Private Message
Tesko bi se Tim i Dasti danas prodao i da se stampa u tirazu od 20 primeraka!

U životu postoje razlicite tacke gledišta. Verujemo da stvarnost odgovara našem pogledu, ne sumnjajuci da je pogled lican i da ga ne dele i ostali.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2007 : 15:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Roki Džo je zakon....
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 15:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
A šta mislite o Jean Kanada, Deni i Sam, Gun Flint, Juma Kid...?:P

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 09/10/2007 : 15:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
pa bolje onda da se reprintaju PSDZ, kvalitetnije od sveg nabrojenog

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2007 : 15:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja bih Tajanstvenog Alana.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 09/10/2007 : 15:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Karabina Slim

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts

Member since 30/11/2004

Posted - 09/10/2007 : 17:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit idado's Homepage  Send idado a Private Message
Karabina Slim i Tim i Dasti su zakon!!!

Sva cetvorica ;0P

Podržavam ideju Ordell, iako si mi uletio na aukciji za LMS6 u zadnjoj sekundi, barabo ;0))
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/10/2007 : 18:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Judas rulez,tim & dasti sucks...

Wtf?
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/10/2007 : 18:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
Ti strip dodaci u Zlatnoj Seriji su bili prejaki.

Mada iskreno to danas nebi kupovao.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/10/2007 : 18:48:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Ja bi
da ima Rahan.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 09/10/2007 : 18:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
quote:
Originally posted by idado

Karabina Slim i Tim i Dasti su zakon!!!

Sva cetvorica ;0P

Podržavam ideju Ordell, iako si mi uletio na aukciji za LMS6 u zadnjoj sekundi, barabo ;0))

Ne sjecam se, možda si me zamjenio
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 18:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message
Axa

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.

Edited by - senad7 on 09/10/2007 19:33:35
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2341 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 09/10/2007 : 19:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
...Druuna...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 09/10/2007 : 19:38:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message
Dobro, i PSZD bi kupovao, ali su mi Tim i Dasti velika želja.

Pa nije valjda T&D gluplji od Marka,Bleka ili Zagora a pogotovo od Kit tellera????!!
(NAžalost!?)Tim za razliku od drugih (super)junaka nema nekih nadljudskih snaga, ne može oboriti cijelu armiju crvenih odora rucajem od pištolja i bacati ih 10 metara naokolo golim rukama, ne može savladati kao duh iz šume sve realno i nadnaravno,on je previše obican da bi bio popularan.

A da nije popularan, je cinjenica koju podržava malobrojan serijal.

Meni se jako svidja,jer za razliku od drugih Bonelli-junaka nije uvjek na strani zakona. Pa ljudi, gdje ste vidjeli da glavni junak pljacka banke ???!!Ili da pali kuce pa se bori na strani nepravde??
To je to što napravi taj serijal tako zanimljivim i posebnim. Nije lik koji kao svi ostali umire za neku ljudsku pravdu. Možda je to pored prekratkog serijala razlog, što se nije popularizirao...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2007 : 20:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

pa bolje onda da se reprintaju PSDZ, kvalitetnije od sveg nabrojenog

PSDZ može

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2007 : 20:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

prestrašno

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 09/10/2007 : 21:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

a može Lon Volf?

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 09/10/2007 : 21:03:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
e bome Judas može, a n bih imao ništa ni protiv Rahana...Axa mmmmmmmmmmmmm

Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 09/10/2007 : 21:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message
quote:
Originally posted by ordell

Dobro, i PSZD bi kupovao, ali su mi Tim i Dasti velika želja.

Pa nije valjda T&D gluplji od Marka,Bleka ili Zagora a pogotovo od Kit tellera????!!
(NAžalost!?)Tim za razliku od drugih (super)junaka nema nekih nadljudskih snaga, ne može oboriti cijelu armiju crvenih odora rucajem od pištolja i bacati ih 10 metara naokolo golim rukama, ne može savladati kao duh iz šume sve realno i nadnaravno,on je previše obican da bi bio popularan.

A da nije popularan, je cinjenica koju podržava malobrojan serijal.

Meni se jako svidja,jer za razliku od drugih Bonelli-junaka nije uvjek na strani zakona. Pa ljudi, gdje ste vidjeli da glavni junak pljacka banke ???!!Ili da pali kuce pa se bori na strani nepravde??
To je to što napravi taj serijal tako zanimljivim i posebnim. Nije lik koji kao svi ostali umire za neku ljudsku pravdu. Možda je to pored prekratkog serijala razlog, što se nije popularizirao...

procitao sam samo dvije-tri njihove epizode i u krajnjoj liniji nisu mi bili lošiji od ostatka Bonelijeve western ergele ali s obzirom da sam se dotad vec susreo s antijunacima nisu me se dojmili koliko tebe

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2007 : 21:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Mogli bi da krenu i sa Kocizom i Zoroom. :P :P :P

Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/10/2007 : 21:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
Pa PDZS je vec išao nanovo van, imaš 37 stripova sa po dvije-tri price. A kolekcoja je vrlo lijepa. Može se i cijela kolekcoja PDZS vidjet na mojim slikama, u crvenoj boji su!!

Ovdje dolje: DIVLJI ZAPAD
http://freeweb.siol.net/rantoli1/A2.JPG

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Edited by - mister-no on 09/10/2007 21:32:24
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2007 : 21:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by mister-no

Pa PDZS je vec išao nanovo van, imaš 37 stripova sa po dvije-tri price. A kolekcoja je vrlo lijepa. Može se i cijela kolekcoja PDZS vidjet na mojim slikama, u crvenoj boji su!!

Ovdje dolje: DIVLJI ZAPAD
http://freeweb.siol.net/rantoli1/A2.JPG

Da to su piratska izdanja, ali su super odradjena.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/10/2007 : 22:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Super! Ipak ne pretjerujmo Kad su se ta izdanja pojavila imala su prolaznu ocjenu jer je serijal vrhunski i svi smo nekako navijali da ga uspiju izgurati do kraja. Ne kažem da su loše napravljena, ne baš toliko loše, ima nekih kikseva ali sve podnošljivo. Ne mogu im oprostiti ona docrtavanja ali ponavljam, onda mi je sve to bilo podnošljivo a docrtavanje jedne scene komicno do bola.
Sada, sa vremenske distance, mi je ža što su objavljena piratska izdanja jer bi sigurno netko od legalnih izdavaca otkupija prava i objavija kako dolikuje. Doduše, kad promislim šta neki legalni izdavaci urade od stripova... brrrr... neka ipak ovih piratskih

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000