forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sajam knjiga u Beogradu, 22. 10. - 29. 10.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 01/11/2007 : 12:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by Malicius

obi, jesu ovo gore Pratchettove knjige o discworldu?

Jesu. Laguna ih lagano izdaje tempom od recimo dvije godišnje. Ovaj put sam kupio prve tri iz ciklusa o Smrti.

a zašto nisi kupio knjige u cro- izdaje ih firma marjan tisak iz splita- sad ce biti na interliberu, pa pogledaj.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/11/2007 : 12:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Imam više razloga...
Prvi - ispucah godišnji pa ne mogu na ineterliber.
Drugo - Laguna je izdala vec 25 Pracetovih knjiga i vjerujem da ce izdati sve, cini mi se da Marjan tisak nešto zapinje...
Trece - ove knjige sam kupio po nekih 30 kn. komad.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts

Member since 21/03/2007

Posted - 01/11/2007 : 12:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kucni duh a Private Message
quote:

Imam više razloga...
Prvi - ispucah godišnji pa ne mogu na ineterliber.
Drugo - Laguna je izdala vec 25 Pracetovih knjiga i vjerujem da ce izdati sve, cini mi se da Marjan tisak nešto zapinje...
Trece - ove knjige sam kupio po nekih 30 kn. komad.

ne zapinje, ne zapinje- knjige su u prijevodu- te knjige ne može prevoditi više prevoditelja - prekomplicirano je.
Oni su izdali i još jednu knjigu iz svijeta diska i smatra se da je za mladu publiku, ali je super -moja preporuka- zove se Cudesni Maurice i njegovi uceni glodavci

www.matica.hr/Vijenac/vijenac244.nsf/AllWebDocs/djecja

Edited by - kucni duh on 01/11/2007 13:01:36
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/11/2007 : 13:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Sve njihove sam procitao, ukljucujuci i Mauricea. Na žalost vec dugo nisu ništa izdali pa sam se odlucio poceti kupovati od Lagune koja je znatno dinamicnija.
Cak sam mislio da je Marjan tisak digao ruke od Pratchett-a. Drago mi je što nije tako...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 01/11/2007 13:17:11
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 01/11/2007 : 14:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

U principu, to kod nas nema, ali ove godine je igrom slucaja nešto i bilo. Trebao je ici autobus sa profesorima i dacima. Planiralo se na sajam pa na Kalemegdan, ali nije bilo sigurno (zbog slabog odaziva) pa sam odustao. Na kraju sam putovao Beli Manastir-Subotica (auto), Subotica-NS (vlak), NS-BG (drugi auto), BG-NS (auto), NS-Subotica (vlak), Subotica-Sombor (autobus), Sombor-BM (auto). Malo jest bilo previše gnjavaže, ali obišli smo rodbinu i prijatelje, kupili knjige i stripove i sretni se vratili kuci...

Na sta sve covek nije spreman da dodje do kvalitetnih stripova.
I kod nas su u skoli planirali posetu zagrebackom sajmu knjiga, ali propalo iz istog razloga. Mali odaziv, a ko se i prijavio roditelji ga nisu pustili. 'Gde ce "mala (?!) deca" sama u drugu drzavu...'
Meni su mi dali blagoslov (i sto je jos vaznije novac) ali dzaba...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000