Author |
Topic |
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 01/11/2007 : 12:33:18
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by Malicius
obi, jesu ovo gore Pratchettove knjige o discworldu?
Jesu. Laguna ih lagano izdaje tempom od recimo dvije godišnje. Ovaj put sam kupio prve tri iz ciklusa o Smrti.
a zašto nisi kupio knjige u cro- izdaje ih firma marjan tisak iz splita- sad ce biti na interliberu, pa pogledaj.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/11/2007 : 12:51:19
|
Imam više razloga... Prvi - ispucah godišnji pa ne mogu na ineterliber. Drugo - Laguna je izdala vec 25 Pracetovih knjiga i vjerujem da ce izdati sve, cini mi se da Marjan tisak nešto zapinje... Trece - ove knjige sam kupio po nekih 30 kn. komad. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
kucni duh
Advanced Member
Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 01/11/2007 : 12:56:47
|
Imam više razloga... Prvi - ispucah godišnji pa ne mogu na ineterliber. Drugo - Laguna je izdala vec 25 Pracetovih knjiga i vjerujem da ce izdati sve, cini mi se da Marjan tisak nešto zapinje... Trece - ove knjige sam kupio po nekih 30 kn. komad.
ne zapinje, ne zapinje- knjige su u prijevodu- te knjige ne može prevoditi više prevoditelja - prekomplicirano je. Oni su izdali i još jednu knjigu iz svijeta diska i smatra se da je za mladu publiku, ali je super -moja preporuka- zove se Cudesni Maurice i njegovi uceni glodavci
www.matica.hr/Vijenac/vijenac244.nsf/AllWebDocs/djecja
|
Edited by - kucni duh on 01/11/2007 13:01:36 |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/11/2007 : 13:13:59
|
Sve njihove sam procitao, ukljucujuci i Mauricea. Na žalost vec dugo nisu ništa izdali pa sam se odlucio poceti kupovati od Lagune koja je znatno dinamicnija. Cak sam mislio da je Marjan tisak digao ruke od Pratchett-a. Drago mi je što nije tako... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/11/2007 13:17:11 |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 01/11/2007 : 14:26:01
|
U principu, to kod nas nema, ali ove godine je igrom slucaja nešto i bilo. Trebao je ici autobus sa profesorima i dacima. Planiralo se na sajam pa na Kalemegdan, ali nije bilo sigurno (zbog slabog odaziva) pa sam odustao. Na kraju sam putovao Beli Manastir-Subotica (auto), Subotica-NS (vlak), NS-BG (drugi auto), BG-NS (auto), NS-Subotica (vlak), Subotica-Sombor (autobus), Sombor-BM (auto). Malo jest bilo previše gnjavaže, ali obišli smo rodbinu i prijatelje, kupili knjige i stripove i sretni se vratili kuci...
Na sta sve covek nije spreman da dodje do kvalitetnih stripova. I kod nas su u skoli planirali posetu zagrebackom sajmu knjiga, ali propalo iz istog razloga. Mali odaziv, a ko se i prijavio roditelji ga nisu pustili. 'Gde ce "mala (?!) deca" sama u drugu drzavu...' Meni su mi dali blagoslov (i sto je jos vaznije novac) ali dzaba... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
Topic |
|