To ti je 3. ili 4. reprint Texa (nesto kao Extra Tex koji krece od prvog broja svakih par godina), ovaj se zove Nuova Ristampa. Serijal je identican originalnom (po redosljedu) pa ga zato nema na popisima. U Italiji su sada oko broja 150, ali nisam siguran.
Il totem misterioso je objavljen kod nas - Zlatna serija broj 42 "Zaseda u kanjonu".
U ZS nije. Zaseda u kanjonu pocinje tek oko polovice drugog broja (Uno contro venti). Mislim da onda prvi broj La mano rossa (sadrži il totem misteriosa i još neke striscie) uopce nije objavljen. Znaci li to da kako bi procitali taj broj moramo cekati reprint od prvog broja?
Il totem misterioso je objavljen kod nas - Zlatna serija broj 42 "Zaseda u kanjonu".
U ZS nije. Zaseda u kanjonu pocinje tek oko polovice drugog broja (Uno contro venti). Mislim da onda prvi broj La mano rossa (sadrži il totem misteriosa i još neke striscie) uopce nije objavljen. Znaci li to da kako bi procitali taj broj moramo cekati reprint od prvog broja?
dobro ti 76-ica kaže prva epizoda texa u zs 42, uostalom pogledaj usporedni popis texa na ovoj stranici kojem je doprinjela i moja malenkost
U nas je objavljena u ZS 42-zaseda u Kanjonu,ali tek kao sporedna prica.Prva je Texova :Banda Kid Billyja iz originalnog Texa br.2,druga je jedna prica Malog rendžera a treca je ta Texova:Misteriozni totem(kronološki prva).