ja dolazim u subotu. Stripoholik organizira dolazak AVTOBUSOM!!!!! Tivoli-Celje-Maribor-Ptuj-Zagreb... dosad imamo 31 prijavu, treba nam barem 40. cjena povratne karte 15 evra za 40 osoba, ako nas bude 50 onda 12 evra. vabljeni vsi, clanstvo v društvu ni važno. prav tako lahko peljete svoje družine, prijatelje, itd.... tudi ce ne gredo na CRŠ, imajo pa izlet v Zagreb!!!
ja sam u zg od cetvrtka do nedjelje sigurno,a možda produžim i ponediljak jutro...imam mjesta u autu za dvojicu pa tko želi ici,nek se javi...idem u cetvrtak oko podne...
ja sam u zg od cetvrtka do nedjelje sigurno,a možda produžim i ponediljak jutro...imam mjesta u autu za dvojicu pa tko želi ici,nek se javi...idem u cetvrtak oko podne...
mene zanima, kad ti moram reci za sigurno? moze 2 tj prije?
mene zanima, kad ti moram reci za sigurno? moze 2 tj prije?
Ja svake godine dolazim, ali nikako i da dodjem...
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.