forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 pomozite da kompletiram nn
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

lignja
Starting Member

7 Posts

Member since 02/11/2007

Posted - 02/11/2007 : 16:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lignja a Private Message
Prije mnogo, mnogo godina jos u vrticu citao sam nn i sada bi htjeo nastaviti citati(pocevsi od pocetka, naravno) ali kronoloski. Zanjima me kako da najlakse dodem do brojeva koji mi fale (ukljucujuci, naravno, i specijale i gigante itd.). Malo sam švrljao po forumu i kolko sam sada se izdaju stari brojevi u obliku knjige. Ne želim sam tražiti po forumu jer sam tako vec naletio na par spoilera.

Imam SD od 1-14, 16, 18-22, 24, 28, 34 i 35.
Onda idu ludensi: 34, 43, 44, 46, 50, 51.
Od specijala imam samo "Iz dubokog svemira".

Moram li kupovati "rabljene" ili mogu na neki drugi nacin doci do brojeva koji mi fale?

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/11/2007 : 16:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ne izdaju se stari brojevi u obliku knjige, nego se nastavljaju tamo gde je prekinuo "Ludens" na broju 62, izdate su 4 knjige sa po tri epizode(mogu se pohvaliti da ih posedujem) i sad su na broju 74.
Od specijala imaš još Cybermaster (Ludens) i Lov na lopova u HC izdanju (Libellus), Giganata mislim da ih ima 4, ne znam jer ih nemam i ne zanimaju me!
Pogledaj brojeve koji ti nedostaju, da li neko prodaje na aukcijama, lakše ti je da ih nabaviš u Hrvatskoj, a verovatno ih ima i po striparnicama u Zagrebu "Morecomics" i "Libellus".

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 02/11/2007 : 16:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
... a tu je i prvi Almanah, i dva MM & NN team upa.

Samo se spremi da daš ozbiljne pare za gigante, pošto su se rasprodali i sada idu cal i za preko 500 kuna.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/11/2007 : 16:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj
izdate su 4 knjige sa po tri epizode(mogu se pohvaliti da ih posedujem

Smin li ih sad stavit na aukcije?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/11/2007 : 17:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by srdjandj
izdate su 4 knjige sa po tri epizode(mogu se pohvaliti da ih posedujem

Smin li ih sad stavit na aukcije?

To care, baš vidim da znaš za zajebanciju, može, hahaha....

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

lignja
Starting Member

7 Posts

Member since 02/11/2007

Posted - 03/11/2007 : 11:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lignja a Private Message
Fala na odgovorima momci! Vidio sam da 3 giganta i MM teamup u knjiznicama ima.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000