Author |
Topic  |
|
lignja
Starting Member
7 Posts
Member since 02/11/2007 |
Posted - 02/11/2007 : 16:42:31
|
Prije mnogo, mnogo godina jos u vrticu citao sam nn i sada bi htjeo nastaviti citati(pocevsi od pocetka, naravno) ali kronoloski. Zanjima me kako da najlakse dodem do brojeva koji mi fale (ukljucujuci, naravno, i specijale i gigante itd.). Malo sam švrljao po forumu i kolko sam sada se izdaju stari brojevi u obliku knjige. Ne želim sam tražiti po forumu jer sam tako vec naletio na par spoilera.
Imam SD od 1-14, 16, 18-22, 24, 28, 34 i 35. Onda idu ludensi: 34, 43, 44, 46, 50, 51. Od specijala imam samo "Iz dubokog svemira".
Moram li kupovati "rabljene" ili mogu na neki drugi nacin doci do brojeva koji mi fale?
|
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/11/2007 : 16:51:37
|
Ne izdaju se stari brojevi u obliku knjige, nego se nastavljaju tamo gde je prekinuo "Ludens" na broju 62, izdate su 4 knjige sa po tri epizode(mogu se pohvaliti da ih posedujem) i sad su na broju 74. Od specijala imaš još Cybermaster (Ludens) i Lov na lopova u HC izdanju (Libellus), Giganata mislim da ih ima 4, ne znam jer ih nemam i ne zanimaju me! Pogledaj brojeve koji ti nedostaju, da li neko prodaje na aukcijama, lakše ti je da ih nabaviš u Hrvatskoj, a verovatno ih ima i po striparnicama u Zagrebu "Morecomics" i "Libellus". |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 02/11/2007 : 16:55:50
|
... a tu je i prvi Almanah, i dva MM & NN team upa.
Samo se spremi da daš ozbiljne pare za gigante, pošto su se rasprodali i sada idu cal i za preko 500 kuna. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/11/2007 : 16:57:10
|
quote: Originally posted by srdjandj izdate su 4 knjige sa po tri epizode(mogu se pohvaliti da ih posedujem
Smin li ih sad stavit na aukcije? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/11/2007 : 17:08:02
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by srdjandj izdate su 4 knjige sa po tri epizode(mogu se pohvaliti da ih posedujem
Smin li ih sad stavit na aukcije?
To care, baš vidim da znaš za zajebanciju, može, hahaha....    |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
lignja
Starting Member
7 Posts
Member since 02/11/2007 |
|
|
Topic  |