forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Raspucinova kolumna.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 14/11/2007 : 20:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
pfffffff

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 14/11/2007 : 22:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
@Raspucin

quote:
Ned Linuks.

Nije Linuks, ima u viška, ali dobro zvuci, ako ti ne smeta da budeš kum mog novog nicka, nemam ništa protiv.

quote:
Znaš, možda ja i ti imamo drugaciji pogled na stavri

Ne možda... Sigurno.

quote:
i to nije nešto što je loše.

Daleko od toga.

quote:
Ti si ukazao na neke stvari, za koje ne vidim da mogu da budu razlog da nekog izbaciš sa foruma.

Kakvo izbacivanje? Jednostavno, naveo sam ono što mi je smetalo u tekstu, što ne znaci da kolumna nije dobra. Ali da bi bila bolja bez prostota gore navedenih, mislim da bi.

Možda grešim.

I da, to je tvoj prostor;) iskoristi ga kako god želiš:)

Piši propalo!
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/11/2007 : 23:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Morale su i prostote. Ružne reci su deo našeg jezika oduvek. Te i takve reci srpskom jezika daju jednu dozu socnosti. Složiceš se.
Druga bitna stvar vezana za vulgarnosti je i ta što sam ja puno citao Bukovskog. Pazi citao sam ja puno i Cehova i Pavica i Dostojevskog i Hemingveja i Kapora i Andrica i Markesa.... Citao sam zaista puno toga, ali da bi ispricao recimo onu pricu o Gileu iz Elektricnog Orgazma i da bi ona bila bar malo duhovita, neophodan je taj ispovedni stil pripovedanja i potreban je recnik kojim se ja služim u komunikaciji sa prijateljima. Potrebno je da tu ima malo Bukovskog.
Složio se ti ili ne, od toga bi mogao da ispadne jedan vrlo popularan stripic. Zamisli kadar one glupave Giletove face, face matorog adolescenta, kako prvo pogleda Metabarone, pa moju, jeli alatku, pa mene u oci. Nije loša fora.
Izvini za ono "Linuks", pogrešno sam procitao, pa sam tako i napisao, bez ikakve želje da te time omalovažim.
Hvala ti što si napisao svoje mišljenje o tim mojim pricicama. Ja sam sujetan covek i meni je zajebanije kad niko ne prokomentariše, nego kad kaže nešto loše.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 14/11/2007 : 23:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:
Morale su i prostote.

Nisu.

quote:
Ružne reci su deo našeg jezika oduvek.

Ne samo našeg, i svih ostalih;)

quote:
Te i takve reci srpskom jezika daju jednu dozu socnosti. Složiceš se.

Necu.

quote:
Druga bitna stvar vezana za vulgarnosti je i ta što sam ja puno citao Bukovskog. Pazi citao sam ja puno i Cehova i Pavica i Dostojevskog i Hemingveja i Kapora i Andrica i Markesa.... Citao sam zaista puno toga, ali da bi ispricao recimo onu pricu o Gileu iz Elektricnog Orgazma i da bi ona bila bar malo duhovita, neophodan je taj ispovedni stil pripovedanja i potreban je recnik kojim se ja služim u komunikaciji sa prijateljima.

Zapravo nije. Nije bitan sporedan lik za tvoju kolumnu što odaje licno mišljenje. Niti takav recnik.

quote:
Potrebno je da tu ima malo Bukovskog.

Ako strip fanovi citaju istog, naravno, ali ako ne - hm!

quote:
Složio se ti ili ne, od toga bi mogao da ispadne jedan vrlo popularan stripic.

Vec je bilo toga, bez veceg uspeha;(

quote:
Zamisli kadar one glupave Giletove face, face matorog adolescenta, kako prvo pogleda Metabarone, pa moju, jeli alatku, pa mene u oci. Nije loša fora.

Nije loše, voleo bih da vidim:)

quote:
Izvini za ono "Linuks", pogrešno sam procitao, pa sam tako i napisao, bez ikakve želje da te time omalovažim.
Hvala ti što si napisao svoje mišljenje o tim mojim pricicama. Ja sam sujetan covek i meni je zajebanije kad niko ne prokomentariše, nego kad kaže nešto loše.

Ima nas dvojica;)

Piši propalo!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000