forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Pogledajte ...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 08/11/2007 : 11:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message
http://azrail.blog.hr/

{Q}

Q STRIP BLOG: http://qstrip.blog.hr

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 09/11/2007 : 11:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message
Jedan moj dogadaj/anegdota:

Kao klinac sam se potpisivao na stripove. Ne uvek, samo u jednom periodu - posle milijarde pozajmljenih pa ne vrecenih stripova.

15-20 godina kasnije, negde 96. ili 97., na pijaci sam kod nekog dede koji je prodavao stare casopise i stripove kupio dva Asteriksova zabavnika. Bilu su raskupusani, išvrljani, ALI JE NA NJIMA BIO MOJ POTPIS. Gde su bili sve te godine, kojim putem su tu završili - ne znam. Ali vratili su se kuci.
Go to Top of Page

dobardabar1
New Member

195 Posts

Member since 04/11/2005

Posted - 09/11/2007 : 13:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dobardabar1 a Private Message
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Jedan moj dogadaj/anegdota:

Kao klinac sam se potpisivao na stripove. Ne uvek, samo u jednom periodu - posle milijarde pozajmljenih pa ne vrecenih stripova.

15-20 godina kasnije, negde 96. ili 97., na pijaci sam kod nekog dede koji je prodavao stare casopise i stripove kupio dva Asteriksova zabavnika. Bilu su raskupusani, išvrljani, ALI JE NA NJIMA BIO MOJ POTPIS. Gde su bili sve te godine, kojim putem su tu završili - ne znam. Ali vratili su se kuci.

Meni se slicno dogodilo ovdje u Zagrebu.
Ja sam imao foru potpisivati se na 33. 67. i 108. stranicu ako je strip imao toliko, ako ne - onda zadnju.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 09/11/2007 : 18:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Interesentan opis,citajuci blog cijelo vrijeme kontam tacno pise jer je to tako.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000