Markos
Webmaster
Croatia
29290 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 30/09/2002 : 14:17:20
|
quote:
Da li netko zna odakle takav naziv edicije...
Lunov kao Lun kralj ponoci, Magnus kao veliki format (prva 4 broja), strip kao strip (). A Lunov zato jer je u prvih par brojeva objavljivan i pisani roman sa Lunovim epizodama. Valjda je Lun onda bio jako popularan pa su htjeli privuci ljude. Ovo je, naravno, samo moja teorija, vrlo je moguce da sam u krivu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1924 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 30/09/2002 : 14:21:52
|
[/quote]
Lunov kao Lun kralj ponoci, Magnus kao veliki format (prva 4 broja), strip kao strip (). A Lunov zato jer je u prvih par brojeva objavljivan i pisani roman sa Lunovim epizodama. Valjda je Lun onda bio jako popularan pa su htjeli privuci ljude. Ovo je, naravno, samo moja teorija, vrlo je moguce da sam u krivu. [/quote]
HE HE MARKOSE.DOBRA TEORIJA.U BITI NAJVJEROJATNIJE 100%ISTINITA
|
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 30/09/2002 : 14:36:38
|
quote:
Lunov kao Lun kralj ponoci, Magnus kao veliki format (prva 4 broja), strip kao strip (). A Lunov zato jer je u prvih par brojeva objavljivan i pisani roman sa Lunovim epizodama. Valjda je Lun onda bio jako popularan pa su htjeli privuci ljude. Ovo je, naravno, samo moja teorija, vrlo je moguce da sam u krivu.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
e dovraga nikako da me prestane zbunjivati ta cudna rijec - strip, salu na stranu thanks anyway
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
Edited by - rommel on 30/09/2002 14:38:03 |
|
|