Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47166 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/12/2007 : 21:07:37
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by sonor
Davno nisan procita goru epizodu! Pa ovo je vrhunski škart!
evo konacno neko ko je prepoznao svu dubinu i suštinu ove price.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 23/12/2007 : 13:32:12
|
ja takoder procitao ovaj nastavak. za razliku od vecine meni se prvi vise svidio- neki manijakalni izvazemaljac pada na zemlji cini pokolj gdje stigne! cool! a onda drugi nastavak i razocaranje- ludi manijakalni ubojica je u stvari dobra dusica koja zeli ljubav i mir! pljuga! |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3847 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 23/12/2007 : 21:59:28
|
quote: Originally posted by supermark
ja takoder procitao ovaj nastavak. za razliku od vecine meni se prvi vise svidio- neki manijakalni izvazemaljac pada na zemlji cini pokolj gdje stigne! cool! a onda drugi nastavak i razocaranje- ludi manijakalni ubojica je u stvari dobra dusica koja zeli ljubav i mir! pljuga!
velkam tu rialiti! |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/12/2007 : 18:42:43
|
Iz pocetnog Predatora u prvome dijelu radnja prelazi u Enemy Mine u drugom dijelu i nadnaravni strip potjere za covjekom... Što da se kaže, sve je ovo lijepo napravljeno u maniri CB SF filmova i klasicnog Zagora. Nema tu filozofiranja ili preracunavanja koliko je svjetlosnih godina potrebno da se stigne iz jedne galaksije u drugu, svemirac je žrtva i Zagor pod svaku cijenu mora spasiti tog stvora, cak i da se morao postaviti protiv svojih najboljih prijatelja. Takav je moj prijatelj Zagor, na strani slabijeg i izbjeglice.
Lik onog koljaca ubacen je tek toliko da nas podsjeti da Zvijer nije uvijek nešto strano i nepoznato, najokrutniji ubojica ponekad zapravo i jest samo covjek. Sama konacna scena nekako naprasno završava, moglo se to i efektnije napraviti, no valjda mu se nije dalo doraditi tih par stranica jer bi bezveze stršale u sljedecem broju. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
boromir
New Member
Serbia
196 Posts
Member since 21/01/2007 |
Posted - 28/12/2007 : 23:57:09
|
Sjajna epizoda s jasnom poukom ljudi su najvece zvijeri,što bi rekao Nice there is no cruelty without beast. Inace veliki sam ljubitelj lika i djela Alessandra što se može vidjeti i po mom potpisu na ovom forumu.Svi vi koji tu samo kritizirate nemate pojma. |
Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!! |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17014 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4555 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 22/04/2008 : 20:13:56
|
predator..ne mogu da verujem...ne bi trebali da se bas toliko oslanjaju na ideje iz filmova...ipak,ako izbacim film iz glave,mogao bi to da bude zanimljiv Zagor... |
|
|
Topic |
|