Author |
Topic  |
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 17/11/2007 : 17:44:26
|
-Asterix -Garfield -Tom and Jerry (uvek zajeno!) -Alan Ford -Hogar Strasni
A od ozbiljnog stiva: -Wulvarin -Veliki Blek -Betmen -Zagor -Dilan Dog (deset mesta iza Zagora...) |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/11/2007 : 19:56:38
|
Salim se naravno, to je tvoje misljenje, ali boljih komedijasa i lepseg crteza od Asterixa nema! [/quote]
Misliš? Aj malo prosurfaj pa pogledaj crtež Umpah-paha... i pazi, ovo je malkice tricky  |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 17/11/2007 : 20:00:28
|
quote: Originally posted by Renky
Salim se naravno, to je tvoje misljenje, ali boljih komedijasa i lepseg crteza od Asterixa nema!
Misliš? Aj malo prosurfaj pa pogledaj crtež Umpah-paha... i pazi, ovo je malkice tricky  [/quote]
       |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Posted - 18/11/2007 : 12:33:21
|
Salim se naravno, to je tvoje misljenje, ali boljih komedijasa i lepseg crteza od Asterixa nema!
Misliš? Aj malo prosurfaj pa pogledaj crtež Umpah-paha... i pazi, ovo je malkice tricky  [/quote] Ma citao ja Umpah- paha, i strip je sjajan. To sto mi se vise Asterix dopada neznaci da Umpah-pah nije sjajan stripvredan tvoje liste... |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/11/2007 : 15:26:22
|
Prvo, nisam ni stavija Umpah-paha na listu , ne zbog toga što nije smišan i vrhunski nacrtan, nego zbog toga što mi strip od 150 stranica uopce ne konkurira za top 5, bez obzira na kvalitetu. Doduše ni Karma onda baš ne zaslužuje top 5 ali pred njom je buducnost ( jel' tako Deki & Djolice ) dok je UP finito. Iz istog razloga Grendele ( HR izdanje ) nisam uvrstija u prvu listu iako mi definitivno spadaju u pet najboljih stripova zadnjih 5 godina... ili cak 10 godina.
No vracam se na tricky dio , pogledaj malo boldani dio pa opet malo Asterixa i UP... tu je caka.   
Bez ljutnje, mlad si, pa malo prihvati edukativno-zafrkantski nastup sa moje strane. Može?     |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 18/11/2007 : 16:15:57
|
zagor,ridobradi,parker,bluberi,korto,najamnik......
ford,asteriks,hogar,blek,miki |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Posted - 18/11/2007 : 16:41:06
|
Prvo, nisam ni stavija Umpah-paha na listu , ne zbog toga što nije smišan i vrhunski nacrtan, nego zbog toga što mi strip od 150 stranica uopce ne konkurira za top 5, bez obzira na kvalitetu. Doduše ni Karma onda baš ne zaslužuje top 5 ali pred njom je buducnost ( jel' tako Deki & Djolice ) dok je UP finito. Iz istog razloga Grendele ( HR izdanje ) nisam uvrstija u prvu listu iako mi definitivno spadaju u pet najboljih stripova zadnjih 5 godina... ili cak 10 godina.
No vracam se na tricky dio , pogledaj malo boldani dio pa opet malo Asterixa i UP... tu je caka.   
Bez ljutnje, mlad si, pa malo prihvati edukativno-zafrkantski nastup sa moje strane. Može?    
Ma jasta! Nismo ovde da bismo se vazda ljutili nego drizenja radi! |
 |
|
Aco
stripovi.com suradnik

.GIF)
Slovenia
6368 Posts
Member since 29/11/2001 |
|
Man_of_Steel