forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ajmo: Top 10
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 17/11/2007 : 17:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
-Asterix
-Garfield
-Tom and Jerry (uvek zajeno!)
-Alan Ford
-Hogar Strasni

A od ozbiljnog stiva:
-Wulvarin
-Veliki Blek
-Betmen
-Zagor
-Dilan Dog (deset mesta iza Zagora...)

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/11/2007 : 19:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Salim se naravno, to je tvoje misljenje, ali boljih komedijasa i lepseg crteza od Asterixa nema!
[/quote]

Misliš? Aj malo prosurfaj pa pogledaj crtež Umpah-paha... i pazi, ovo je malkice tricky

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25994 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/11/2007 : 20:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Salim se naravno, to je tvoje misljenje, ali boljih komedijasa i lepseg crteza od Asterixa nema!

Misliš? Aj malo prosurfaj pa pogledaj crtež Umpah-paha... i pazi, ovo je malkice tricky
[/quote]

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 18/11/2007 : 12:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

[/quote]
Ma citao ja Umpah- paha, i strip je sjajan.
To sto mi se vise Asterix dopada neznaci da Umpah-pah nije sjajan stripvredan tvoje liste...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/11/2007 : 15:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Prvo, nisam ni stavija Umpah-paha na listu, ne zbog toga što nije smišan i vrhunski nacrtan, nego zbog toga što mi strip od 150 stranica uopce ne konkurira za top 5, bez obzira na kvalitetu. Doduše ni Karma onda baš ne zaslužuje top 5 ali pred njom je buducnost ( jel' tako Deki & Djolice ) dok je UP finito. Iz istog razloga Grendele ( HR izdanje ) nisam uvrstija u prvu listu iako mi definitivno spadaju u pet najboljih stripova zadnjih 5 godina... ili cak 10 godina.

No vracam se na tricky dio, pogledaj malo boldani dio pa opet malo Asterixa i UP... tu je caka.

Bez ljutnje, mlad si, pa malo prihvati edukativno-zafrkantski nastup sa moje strane. Može?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 18/11/2007 : 16:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
zagor,ridobradi,parker,bluberi,korto,najamnik......

ford,asteriks,hogar,blek,miki

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 18/11/2007 : 16:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

Prvo, nisam ni stavija Umpah-paha na listu, ne zbog toga što nije smišan i vrhunski nacrtan, nego zbog toga što mi strip od 150 stranica uopce ne konkurira za top 5, bez obzira na kvalitetu. Doduše ni Karma onda baš ne zaslužuje top 5 ali pred njom je buducnost ( jel' tako Deki & Djolice ) dok je UP finito. Iz istog razloga Grendele ( HR izdanje ) nisam uvrstija u prvu listu iako mi definitivno spadaju u pet najboljih stripova zadnjih 5 godina... ili cak 10 godina.

No vracam se na tricky dio, pogledaj malo boldani dio pa opet malo Asterixa i UP... tu je caka.

Bez ljutnje, mlad si, pa malo prihvati edukativno-zafrkantski nastup sa moje strane. Može?

Ma jasta!
Nismo ovde da bismo se vazda ljutili nego drizenja radi!

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6368 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 19/11/2007 : 13:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
Torpedo,Blueberry,XIII,Tex Willer,Bernard Prince

Alan Ford,Asterix,Umpah-pah,Talicni tom,Grga grimizni

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 19/11/2007 : 20:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Pa znao sam!
TEXA NISAM STAVIO!!!!

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/12/2007 : 00:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message
Sin City
Preacher
Trondheim (bas sve)
Blankets
Box Office Poison
(Parker, Dark Knight Returns, 100 Bullets)

Taylor.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000