Author |
Topic  |
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 16/11/2007 : 23:57:39
|
Mogu nabaviti neke od ovih stripova/casopisa iz USA, ima ih dosta, mnoge nisam ni vidila, pa hitno trebam savjet. Koji su dobri, koje vrijedi imati, prelistati, na njih se pretplatiti- štagod! Dajte neki savjet!
Action Comics Adventures of Superman All-Star: Superman Angel: Old Friends Archie Archie & Friends Archie Day By Day Archie Digest Magazine Archie: Best Of Fifties 2 Archie's Double Digest Archie's Holiday Fun Dig. Ballad of Sleeping Beauty Batman Batman & Robin Batman Strikes Batman:Gotham Knights Batman:Legend of Dark Kni Beckett Best Of Yu-Gi-Oh Beckett Presents-GI Joe Beckett Presents-InuYasha Beckett Spotlight:Anime Betty Betty & Veronica Betty & Veronica Digest Betty & Veronica DoubleDi Betty & Veronica Spectacu Betty & Veronica Sum Fun Bongo Comics Presents Bongo Simpson Comics Cartoon Network Comics Buyer's Guide Comics Journal, The Conan Cyber Age Adventures Dark Horse Manga Dark Horse Movie Special Dark Horse Presents Dark Horse Special Detective Comics Fade From Grace Flare Flare Adventures Flash G.I. Joe America's Elite Green Arrow Green Lantern Hogan's Alley Infinite Crisis JLA JLA Classified Jughead Jughead & Friends Digest Jughead's Double Digest Justice League Unlimited Lone Looney Tunes MAD MAD Classics Metal Gear Solid Nightwing Outsiders Pals N Gals Double Dg.Mag Powerpuff Girls Robin Roy Thomas' Anthem Ruule Sabrina Scooby Doo Shield, The Simpsons Comics Presents Sonic The Hedgehog Sonic The Hedgehog: Begin Sonic X Star Wars Star Wars Adventures Star Wars Presents Star Wars Special Star Wars Universe Supergirl Superman Superman/Batman Tales From...Riverdale Tales Of The Champions Teen Titans Teen Titans Go Treehouse Of Horror Veronica Witch Girls Inc Wonder Woman ZORRO
|
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/11/2007 : 00:03:29
|
Nezahvalno kad ti ne znamo ukus, ali teško možeš da promašiš sa All star Supemanom.. I naravno Conanom, ako voliš takve stvari. Morrisonov Batman je solidan, ali nije za svaciji ukus.
Mada tu imaš gomilu serijala koji više ne izlaze, pa je pitanje o kojim brojevima i autorima uopšte pricamo. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 17/11/2007 : 00:16:20
|
Pa i nije ti baš neki izbor...
Nešto probrano bi se našlo; Batman, Superman, Conan, možda Teen Titans. Ovo ostalo mi se cini na pola puta izmedu crtanih i stripova, dakle svidjet ce ti se jedino ako si zaludeni fan nekog lika/autora/serijala |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Posted - 17/11/2007 : 00:17:42
|
ma nema ništa ovdje za mene- ja sam francusko-belgijski smjer, malo engleza i h.foster.
Ovo narucujemo za 4 velika ljubitelja stripa kao poklon za božic, oni citaju što i 90% ovog foruma. Zato me zanima, šta bi vi narucili od ovoga spiska za sebe, šta je ok, a šta smece. Vec 2 dana kopamo po internetu, imamo neki svoj popis, ali bi bilo dobit i neki savjet sa strane. |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Posted - 17/11/2007 : 00:19:44
|
quote: Originally posted by kucni duh
ma nema ništa ovdje za mene- ja sam francusko-belgijski smjer, malo engleza i h.foster.
Ovo narucujemo za 4 velika ljubitelja stripa kao poklon za božic, oni citaju što i 90% ovog foruma. Zato me zanima, šta bi vi narucili od ovoga spiska za sebe, šta je ok, a šta smece. Vec 2 dana kopamo po internetu, imamo neki svoj popis, ali bi bilo dobit i neki savjet sa strane.
onda je sve jasno: powerpuff girls |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 17/11/2007 : 00:20:24
|
Onda Conan i All star Superman. Eventualno Simpsonovi, to je sad in. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Posted - 17/11/2007 : 00:23:15
|
A šta tražiš; jedan broj iz nekog serijala, par uzastopnih epizoda, cijeli serijal, neki one shot ili kraci serijal od par brojeva?
Swamp Thing, Sandman, Hellblazer, Preacher - to su neki univerzalni igraci koje svakako treba uzet u obzir. |
 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Posted - 17/11/2007 : 00:24:47
|
quote: Originally posted by flamboyant soul
A šta tražiš; jedan broj iz nekog serijala, par uzastopnih epizoda, cijeli serijal, neki one shot ili kraci serijal od par brojeva?
Swamp Thing, Sandman, Hellblazer, Preacher - to su neki univerzalni igraci koje svakako treba uzet u obzir.
mogu samo sa ovog popisa |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 17/11/2007 : 00:28:11
|
conan i star wars(ako su fanovi), ili nesto od dark horse mangi (zavisi sta se podrazumijeva po DH mangama) |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Posted - 17/11/2007 : 00:38:43
|
quote: Originally posted by kucni duh
mogu samo sa ovog popisa
Zašto baš s tog popisa?
quote: Originally posted by verter conan i star wars(ako su fanovi), ili nesto od dark horse mangi (zavisi sta se podrazumijeva po DH mangama)
Da, Star Wars možda može proci (ovisi šta). |
Edited by - flamboyant soul on 17/11/2007 00:38:56 |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 17/11/2007 : 00:42:22
|
"Da, Star Wars možda može proci (ovisi šta)."
slazem se. ima dosta smeca(statisticki i za ocekivati s obzirom na kolicinu izdatog) ali ima i jako dobrih stripova. |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
diderot2
Junior Member

467 Posts
Member since 07/07/2006 |
Posted - 17/11/2007 : 01:46:00
|
kucni duh na ovoj stranici? to je zbilja iznenadjenje 
no, izbor stripova ti je užasan jedva, da se nešto nadje ali ja preporucujem:
Batman:Gotham Knights Batman:Legend of Dark Knight Conan Dark Horse Movie Special Dark Horse Presents Dark Horse Special Green Arrow Simpsons Comics Presents Star Wars Star Wars Adventures Star Wars Presents Star Wars Special Star Wars Universe ZORRO
ovo boldovano je solidno, a conan i zorro su najbolji izbor
|
_______________________ onaj, koji ne cita stripove |
Edited by - diderot2 on 17/11/2007 01:46:43 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27208 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts
Member since 21/07/2004 |
Posted - 17/11/2007 : 05:23:52
|
quote:
Action Comics All-Star: Superman Green Lantern Infinite Crisis
ovo nije lose
quote:
Archie Archie & Friends Archie Day By Day Archie Digest Magazine Archie: Best Of Fifties 2 Archie's Double Digest Archie's Holiday Fun Dig. Betty Betty & Veronica Betty & Veronica Digest Betty & Veronica DoubleDi Betty & Veronica Spectacu Betty & Veronica Sum Fun Jughead Jughead & Friends Digest Jughead's Double Digest
ovim mogu dupeta brisati
quote: Comics Buyer's Guide Comics Journal, The
ovo su casopisi... to znas, ne?
quote: Wonder Woman
od sledeceg (14) broja bi trebalo biti dobro... kao |
moji crteži |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
|
henry
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 17/11/2007 : 21:31:42
|
Samo mi je All star Superman privukao pažnju, mada ja generalno i nisam ljubitelj DC-a, tako da moja nije merodavna...
|
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47483 Posts