forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 DA LI SAM SE ZEZNUO U RAZMENI????
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/11/2007 : 01:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ali poštarina bi te skupo koštala, sigurno 4-5 tiskovine(tiskanice) po 2kg. plus slanje novca, da li ti se isplati?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 18/11/2007 : 02:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Naime o cemu se radi, izvršio sam razmenu ovde u Vršcu sa jednim striparošem. Dao sam komplet Lazarus Ledd 1-61 + 3 LL extra + LL specijal, ukupno 65 stripova, u proseku komplet je ocuvan za 4+, možda cak i 5-, a za uzvrat sam dobio jedan, jedini strip, LMS br.4 "Blago crvene planine", ocuvan za ocenu 4!
Šta mislite, da li sam previše dao za taj jedan strip, ipak nije lako da se skupi komplet LL, a takode nije lako nabaviti ni LMS 4, sad nisam ni sam svestan, da li sam pogrešio ili ne, ipak 65 komada za jedan, ne znam, sad šta je tu je, gotovo je, jer posle j..... nema kajanja??? Ajde malo me oraspoložite, ili....
Nisi pogresio!
LL ces lako ponovo sakupiti.Imas dve trecine kompleta u Alanu Fordu za bagatelu.

Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1928 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 18/11/2007 : 09:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message
iskreno,ja ne bi nikad dao ll za tog zagora pogotovo zato sto je izašao unutar extra serije u hrvatskoj a i mislim da je precjenjen..

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

LeeMan
Senior Member

Hungary
1257 Posts

Member since 04/10/2003

Posted - 18/11/2007 : 09:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send LeeMan a Private Message
Cisto informativno koliko se ceni ZS1 ochuvan za 5 i LMS 3 ochuvan za 4?

Ej lutko šeceru,ja sam ptica nebeska,i kao takav umrjecu!
Go to Top of Page

marlowe
Advanced Member

Serbia
4279 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/11/2007 : 09:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit marlowe's Homepage  Send marlowe a Private Message
Finansijski si prosao odlicno posto LL ne vredi ni pisljivog boba danas.

Go to Top of Page

redneck
Starting Member

15 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 18/11/2007 : 13:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send redneck a Private Message
Dragane,jedno pitanje.Sa kime si se to menjao u Vrscu?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/11/2007 : 13:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by redneck

Dragane,jedno pitanje.Sa kime si se to menjao u Vrscu?

Zar ne vidiš po potpisu "perikle", ja sam se menjao, nije tata cika LJubo!

Go to Top of Page

redneck
Starting Member

15 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 18/11/2007 : 21:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send redneck a Private Message
OK.Pitam,jer mislim da si dosta dao.Opet,ti si kolekcionar koji to skuplja,pa ne moze da se meri sa mojim arsinom.Ja sakupljam vecinom A4 formate.Je li Perikle-Steva,da vidim posto bi prodao taj komplet,mada ne verujem da cu kupiti.Posalji mi mejl!
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 18/11/2007 : 21:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message
quote:

OK.Pitam,jer mislim da si dosta dao.Opet,ti si kolekcionar koji to skuplja,pa ne moze da se meri sa mojim arsinom.Ja sakupljam vecinom A4 formate.Je li Perikle-Steva,da vidim posto bi prodao taj komplet,mada ne verujem da cu kupiti.Posalji mi mejl!

Imam ti ja komplet Lazarusa...javi se na PM ako si zainteresovan...ja sam iz NS-a.

Imas li mozda LMS-4?

"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta.
Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/11/2007 : 22:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
U Vršcu imaš LMS br.4 koliko god hoceš, gadaju se njime!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/11/2007 : 22:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ne , "perikle" je Petar, ne znaš ga, mladi je, moja generacija, nije ni jedan od onih preprodavaca po ulici: Steva, Dule, Branko, Joži , Radivoj, nego moj poznanik.
Probao sam da ti pošaljem poruku preko foruma, ali vraca mi, javi se ti na srdjandj@hemo.net ili nazovi telefonom sad je drugi broj 807-927 posle 20h

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/11/2007 : 04:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I ja bih uradio kao i ti, LMS4 je, bar za mene, nesto sto sam ceo zivot zeleo da imam i nabavio sam ga tek pre 5-6 godina od Vlade (Magica), a ne bih ga menjao ni za brojnije i vrednije serijale od LL. Moj primerak je za nijansu losiji od tvog, ali ja svoje stripove obozavam cak i kad su kupusi, jer ono sto me cini sretnim kad ih drzim u rukama (i, naravno, obavezno pomirisem punim plucima) su sva osecanja i nostalgicna secanja koja mi naviru u tom trenutku.
A LL ces lako nabaviti ponovo, svakako je mnogo brojniji nego LMS4
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29625 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/11/2007 : 10:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
lms 4 je vrijedniji od kompleta LL-a, ali ja svejedno ne bih pristao na razmjenu (ipak je to 65 stripova za jedan)
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 20/11/2007 : 00:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message
ja bih pristao jer je Lazarus Ledd loš strip.:))

http://typotecture.net / http://www.klada.hr
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000