Author |
Topic  |
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 18/11/2007 : 20:12:36
|
quote: Originally posted by verter
imas hostel ravnice, prekoputa tvornice kras. nocenje je 15e po osobi i jako je pristojno i cisto, a i ljudi su veoma ljubazni. ja sam bio u dva navrata proljetos i prosle(ili predprosle godine, vise se ne sjecam tacno). ja cu mozda tamo biti i ovaj put, ako mi rodica ne bude taj vikend u zagrebu i ako budem isao sa grupicom jarana. jest da je to malo dalje od mjesta gdje je CRS tj od SC-a ali neces nastradati zbog 4-5 stanica tramvajem. u svakom slucaju omjer cijena/kvaliteta je dobar.
Da nemaš neki telefon? To bi bilo super dobro. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
duck
Junior Member

409 Posts
Member since 26/01/2007 |
Posted - 18/11/2007 : 20:35:52
|
Moze li neko da precizira gdje se tacno nalazi taj Studentski centar i kako ga je najlakse naci ako dolazimo autom iz pravca Novske, te gdje je najlakse parkirati. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/11/2007 : 20:41:19
|
quote: Originally posted by Raspucin
imas hostel ravnice, prekoputa tvornice kras. nocenje je 15e po osobi i jako je pristojno i cisto, a i ljudi su veoma ljubazni. ja sam bio u dva navrata proljetos i prosle(ili predprosle godine, vise se ne sjecam tacno). ja cu mozda tamo biti i ovaj put, ako mi rodica ne bude taj vikend u zagrebu i ako budem isao sa grupicom jarana. jest da je to malo dalje od mjesta gdje je CRS tj od SC-a ali neces nastradati zbog 4-5 stanica tramvajem. u svakom slucaju omjer cijena/kvaliteta je dobar.
Da nemaš neki telefon? To bi bilo super dobro.
Ne zaboravi da je to hostel,znaci zajednicki wc i više kreveta(ljudi) u jednoj sobi! |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 18/11/2007 : 22:30:29
|
"Da nemaš neki telefon? To bi bilo super dobro."
pa ima sve na web-u koji sam ti ostavio gore u postu.
"Ne zaboravi da je to hostel,znaci zajednicki wc i više kreveta(ljudi) u jednoj sobi!"
pa s obzirom da je njih cetvero a da imaju cetverokrevetnu sobu mislim da im nece gurati po jos jednog gosta u krevet. wc jeste zajednicki ali je nov i stalno ga ciste. ovo govorim iz iskustva moja dva gostovanja u tom hostelu. prvi put je bila samo jedna zgrada a kada smo dosli drugi put bila je jos jedna nova zgrada pored nje (izgradjena u medjuvremenu). s obzirom da je zgrada nova i sve u njoj je novo. |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 18/11/2007 : 22:55:14
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Raspucin
Da nemaš neki telefon? To bi bilo super dobro.
Ne zaboravi da je to hostel,znaci zajednicki wc i više kreveta(ljudi) u jednoj sobi!
Da to je nezgodno zbog dece iako je cena skoro pa pristojna... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 20/11/2007 : 09:31:50
|
S obzirom da zivim 200 metara od hostela ravnice ipak bih ti radije preporucio da nadjes nesto blize centru grada. Sam hostel je super al je stvarno daleko, pogotovo za nekog tko ne poznaje grad, do trga bana jelacica imas, sad mi se neda brojat, jedno 8 stanica, znaci kad je guzva bar pola sata voznje, po noci, iza 24 sata jako rijetko vozi javni prijevoz a i pun je pijanih budala, koje idu prema jednom zivopisnom kvartu koji se zove Dubrava , ako ima tko iz Dubrave neka se ne ljuti , a s obzirom da ste iz Srbije i to jos djetetom... Inace su ljudi prijazni i mislim da ce vam biti ugodno u Zagrebu. Trebali bi provjeriti, ima jos par hostela blize centru, jedan 5 min pjeske od glavnog kolodvora, sad se trenutno ne mogu sjetiti tocno kako se zove...
|
 |
|
neman
Starting Member
Serbia
97 Posts
Member since 20/05/2006 |
Posted - 20/11/2007 : 18:23:05
|
Raspucine, javi mi se na mail. Poslao sam ti juce, cekam odgovor. Morao sam ovde da postujem posto si aktivan u ovom delu. |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 20/11/2007 : 18:39:31
|
Donecu ti sve sto ti bude trebalo. Nece mi biti tesko. Javi mi se sutra na 062 610 510 da se dogovorimo. Pozdrav druze. |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 20/11/2007 : 18:42:37
|
Donosim ti sve sto ti treba. Bez brige. Javi mi se sutra na 062 610 510 da se dogovorimo. |
 |
|
neman
Starting Member
Serbia
97 Posts
Member since 20/05/2006 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 20/11/2007 : 19:10:34
|
Još nešto, želeo bih da se zahvalim svima vama koji ste mi dali odgovore na ovom topiku, a narocito Globinju. Izvinite na smetnji i vidimo se u Zagrebu. |
 |
|
mifugo
Senior Member

1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 21/11/2007 : 18:22:55
|
ima i u petrinjskoj hotel, to je odma kraj glavnog kolodvora i blizu crša, ali kažu da je grozan... ravnice su navodno dobre, a pola sata nije puno... inace je u zagrebu teško nac jeftin smještaj... vlak bg-zg je dobar i relativno brz... |
 |
|
Topic  |
|