Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Vorador
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/alien0003.gif)
Croatia
1584 Posts
Member since 29/09/2004 |
Posted - 17/11/2007 : 23:11:28
|
Ovako, znam da je topic o ovome vec bio ali nikako ga ne mogu pronaci na search-u jer mi ne funkcionira. Stoga ponovno postavljam pitanje. U kojim brojevim Stripoteke je izlazio strip o Gospodaru prstenova? Dakle, zanima me tocno koliko brojeva je izašlo i koji su to brojevi. Hvala!
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Vorador
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1584 Posts
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/11/2007 : 23:30:08
|
Pa evo, ja sam sad nasao u 2 sekunde. Dovoljno je odabrati pravi podforum i pretragu po naslovima, ne po tekstu poruke. |
Trouble will find me |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1584 Posts
|
jaki
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/12/2007 : 19:17:00
|
crtež ne valja? a prijevod??? prema ovome trenutni prijevodi kiosk izdanja u nas su ravni dostojevskom... oni koji su citali knjigu, pa kad usporede ovaj prijevod, to je posvemasnje bezumlje!!!! ni jedan naziv nije kako treba, recenice u kompletu krivo prevedene... nevjerojatno... zato sam preko Portera nabavio album u boji, na svedskom![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Vorador
Senior Member
Croatia
1584 Posts
Posted - 08/12/2007 : 19:23:09
|
quote: Originally posted by Curunir
crtež ne valja? a prijevod??? prema ovome trenutni prijevodi kiosk izdanja u nas su ravni dostojevskom... oni koji su citali knjigu, pa kad usporede ovaj prijevod, to je posvemasnje bezumlje!!!! ni jedan naziv nije kako treba, recenice u kompletu krivo prevedene... nevjerojatno... zato sam preko Portera nabavio album u boji, na svedskom![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
"Šepa Bilbo Bubak" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
ili
"...bili su pozvani svi koji tu žive: Dubaci, Tukani, Klokani, Krokani, Babani, Tabani, Sabani..."
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 08/12/2007 : 19:30:51
|
ma jednostavno posve necitljivo, posve... to je valjda jedini strip izdan na podrucju bivse drzave koji je apsolutno necitljiv... strasno... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|