Author |
Topic  |
|
osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 20/11/2007 : 07:39:30
|
Eto, dugo sam ovo želeo da podelim s vama... Naime, kad sam se oženio, nije me još uhvatio "drugi pubertet" kada su stripovi u pitanju, ali se to desilo odmah posle pocetka zajednickog života (šta bi rekao Frojd na ovo?). Ispocetka sam to nekako radio polukrišom i nevoljno (navodno), skrivao gomile stripova koje sam nabavljao po ne baš maloj ceni). Onda sam se nekako okuražio i to radio sve otvorenije. Jednog dana moja draga dolazi kuci i nosi veliki džak sa sobom (tacnije vuce). Ja je pitam šta je to, ona kaže: Pogledaj. I pogledam, a džak pun stripova (uglavnom stripoteke, Giganti, Super i slicno). Od tada mi je u više navrata priredivala slicna iznenadenja. S druge strane, kad god bih ja zapoceo razgovor sa svojim prijateljima i poznanicima, sve u želji da mi neko kaže kako ima gomolu stripova koji mu smetaju na tavanu, pa ce mi ih rado ustupiti, svi su smatrali to za nezanimljivu temu i brzo su prelazili na drugu. A moja draga, ona ponosno svima prica kako njen dragi obožava stripove i malo-malo pa se javi neka tetkica (bilo je i baka od 70 godina) koje su ko zna zašto na tavanu cuvale stripove i eto bice vrlo srecne da ih nekome poklone! Pa vi gledajte kako cete se oženiti!
|
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 20/11/2007 : 08:41:53
|
quote: Originally posted by alen
Ja sam se uglavnom ozenio zbog sjeksa i drugih hedonizama...
kaj nisi jebal prije braka? ;-)))))) |
 |
|
Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 20/11/2007 : 08:46:31
|
prosli Bozic mene lijepo ceka nesto lijepo umotano pod borom, a na prvi pogled izgleda kao slika
zena se zegonetno smjeska i ne zeli reci o cemu se radi sve dok ne otvorim
kad ono, moja draga uzela poster sa CRS-a od prije 3 godine na kojem su se potpisali Ferri i Burratini i odnijela da stave okvir, jer, kaze, nema smisla da stoji u ladici jer se moze ostetiti
eh, jos kad bi mi i stripove pocela kupovati       |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 20/11/2007 : 09:08:35
|
quote: Originally posted by osim
Eto, dugo sam ovo želeo da podelim s vama... Naime, kad sam se oženio, nije me još uhvatio "drugi pubertet" kada su stripovi u pitanju, ali se to desilo odmah posle pocetka zajednickog života (šta bi rekao Frojd na ovo?). Ispocetka sam to nekako radio polukrišom i nevoljno (navodno), skrivao gomile stripova koje sam nabavljao po ne baš maloj ceni). Onda sam se nekako okuražio i to radio sve otvorenije. Jednog dana moja draga dolazi kuci i nosi veliki džak sa sobom (tacnije vuce). Ja je pitam šta je to, ona kaže: Pogledaj. I pogledam, a džak pun stripova (uglavnom stripoteke, Giganti, Super i slicno). Od tada mi je u više navrata priredivala slicna iznenadenja. S druge strane, kad god bih ja zapoceo razgovor sa svojim prijateljima i poznanicima, sve u želji da mi neko kaže kako ima gomolu stripova koji mu smetaju na tavanu, pa ce mi ih rado ustupiti, svi su smatrali to za nezanimljivu temu i brzo su prelazili na drugu. A moja draga, ona ponosno svima prica kako njen dragi obožava stripove i malo-malo pa se javi neka tetkica (bilo je i baka od 70 godina) koje su ko zna zašto na tavanu cuvale stripove i eto bice vrlo srecne da ih nekome poklone! Pa vi gledajte kako cete se oženiti!
A shit, gdje si našao takvu?! Što ja nisam bolje tražio? ILi bolje, ocito cu trebati bolje pouciti svoju ženicu kako treba zadovoljiti svog muškarca
Ja uvijek velim, naravno da se isplati uzeti strip ili knjigu, tako ce barem naša djeca (ma i unuci!) jednog dana moci citati i obrazovati se. E onda se oraspoloži. vjerojatno jer sam spomenuo djecu... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 20/11/2007 : 09:48:06
|
Ma kad sad citam ovo bolje mi je da se ne zenim dok jos imam izbora (imam ga zar ne?!?! )... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts
Member since 02/07/2006 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 20/11/2007 : 12:33:11
|
zato moja zena voli da me spusti na zemlju, kada sav sretan doleprsam kuci sa torbom punom novih divnih tvrdokoricenih texova,recenicom:"Pa zasto texa? Sto mi nisi kupio Nathan Nevera?" |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 20/11/2007 : 13:12:31
|
Ne bih rekao...vise voli metabarone od inkala:) |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 20/11/2007 : 14:16:58
|
quote: Originally posted by Dok Lester
quote: Originally posted by alen
Ja sam se uglavnom ozenio zbog sjeksa i drugih hedonizama...
kaj nisi jebal prije braka? ;-))))))
hehe...   |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 20/11/2007 : 19:36:44
|
Žena mi redovno kupuje Maxmagnus, Alan Ford klasik, Ultimate Spider-man/X-men i izdanja Belog Puta. Kada smo se upoznali prije 5 i pol godina, nisam imao veze sa stripovima, ali otkada me uhvatilo ponovo (prije 3 godine), ona je puna razumijevanja. Nikada se ne snebiva kada malo više iskeširam jer zna da nisam osoba kojoj novac curi kroz prste - uvijek kupujem povoljno, a viškove i duple uredno prodam na aukcijama... Problem je otkada sam se zaposlio što nemam više toliko vremena uživati u stripovima. Uglavnom nemam s kim pricati o stripovima, ali svako zanimljivo dešavanje i vijest podjelim i prodiskutiram sa ženom. Šta da vam kažem, jako se volimo... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 20/11/2007 : 20:52:39
|
quote: Originally posted by THeMiSFiT
nemaš, opasne su ženke, sve nešto zeka-peka a dok se okreneš oko sebe i shvatiš vec je kasno - gotov si :)))
Znao sam... Znaci koliko god pazio nema mi spasa... Tuzna sudbina... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
|
Topic  |
|