forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 CRŠ - KATALOG
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 27/11/2007 : 08:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Moram otvorit ovaj topic samo da kažen ovogodišnji katalog CRŠ-a je fenomenalan.
Interview s crtacima, text Burattinija o Zagoru (pogodija je bit Zagora), prilog o izdanjima Zagora na ovim prostorima od 68, niz zanimljivih detalja...ma MUST HAVE za svakoga kome Zagor nešto znaci, daleko najjaca stvar. Zagorova knjiga "1000 Zagorovih svjetova" nije joj ni do kolina, svaka cast svim kreatorima ovog Kataloga, boljeg od ovog nisam procita.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 27/11/2007 : 08:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message
slažem se, fenomenalno složen katalog. za samo 30 kuna. knjigicu je meni isto drago imati, ali tek je na trecem mjestu. naime i dodatak indijanskoj magiji je bolji od nje.

svaka cast ljudi za sve to što ste odradili...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2007 : 09:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Upravo to sam i napisao na jednom od topica u vezi CRS-a ili u vezi knjige. Od 96 stranica, skoro 70 je posveceno Zagoru.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 27/11/2007 : 09:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Upravo to sam i napisao na jednom od topica u vezi CRS-a ili u vezi knjige. Od 96 stranica, skoro 70 je posveceno Zagoru.

I to treba biti dobro?

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2007 : 10:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Slazem se, katalog je odlican. Tekstovi, slike, dizajn, sve skupa jako bogat sadrzajem, super stvar.
Zole je, zbog prostora, morao skratiti moje intervjue, pogotovo onaj sa Burattinijem (ja sam, nadobudno, napisao 20-tak stranica teksta u wordu:) ), pa cu ih objaviti na s.com u integralnoj i manje ispeglanoj verziji, cim stignem. Zanimljivo je da je Burattini bio jako zadovoljan razgovorom i pitanjima, kaze da nije vodio zanimljiviji i bolji interview te me, smijesno, zamolio bih li dopustio da on taj interview objavi u nekoj talijanskoj strip reviji. Naravno da sam pristao, ali smijesno mi je bilo da on mene moli za dopustenje:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 11:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message
Katalozi su iz godine u godinu sve bolji i bolji.
Svaka cast ekipi koja sve to radi, da bi mi ljubitelji stripova uživali i jedino cime im možemo zahvaliti je reci Hvala i samo tako dalje.
Vidi se da se svemu tome pristupa sa srcem i perfekcionizmom jer su oni svi prije svega stripoljupci.
A to su pokazivali sva tri dana i gosti koji su bili na ovom CRŠ-u.
Još uvijek zaigrani kao mala djeca, spremni na druženje, razgovor, crtanje.Bez ijedne odbijencije što se tice autograma, crteža itd.
Stvarno svaka cast svima.Bilo je lijepo ta tri dana biti sudionik svih tih dogadanja makar samo kao stripofil.
Nakon službenog zatvaranja kao da je došao kraj bajci i surovi povratak u realnost.

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27645 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 27/11/2007 : 11:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Slazem se, katalog je odlican. Tekstovi, slike, dizajn, sve skupa jako bogat sadrzajem, super stvar.
Zole je, zbog prostora, morao skratiti moje intervjue, pogotovo onaj sa Burattinijem (ja sam, nadobudno, napisao 20-tak stranica teksta u wordu:) ), pa cu ih objaviti na s.com u integralnoj i manje ispeglanoj verziji, cim stignem. Zanimljivo je da je Burattini bio jako zadovoljan razgovorom i pitanjima, kaze da nije vodio zanimljiviji i bolji interview te me, smijesno, zamolio bih li dopustio da on taj interview objavi u nekoj talijanskoj strip reviji. Naravno da sam pristao, ali smijesno mi je bilo da on mene moli za dopustenje:)

Ja bi mu naplatija

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 27/11/2007 : 11:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
quote:

Jeeeeeeeee!
Burattini je pozitivac koji se danas rijetko vida.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2007 : 13:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Evo, vec dva dana cekam tvoj prvi post nakon CRS-a, nisam hteo da ti saljem PM ili mail i pitam "kad ce izvestaj" i budem dosadan. Posto svi znamo da si "oboleo" od perfekcionizma odavno i da je za dobar izvestaj potrebno vreme, nadamo se da cemo sve materijale ugledati NAJBRZE MOGUCE na stranicama stripovi.com, dakle, izvestaj opsiran, detaljan i ilustrovan kao i prethodnih godina. Dakle, pozuri, nestrpljivi smo (nestrpljiv sam je koji sam tamo bio, kako li su tek nestrpljivi drugi)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2007 : 13:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ja ove godine izvjestaj necu pisati. Ne bi bilo posteno, posto sam sudjelovao na jako malo sadrzaja i dogadjanja, jer sam bio prikovan za stand. Mozda napisem neki osvrt, ali nista vise.

Trouble will find me
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/11/2007 : 14:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Kako i gde se može nabaviti taj katalog?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/11/2007 : 14:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message
E baš sam to i ja hteo da pitam.
Gdje i kako da nabavimo taj katalog(kad ga vec tako hvalite!)

Promotor is in da house!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29711 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/11/2007 : 14:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Ima ga u More Comicsu!

Trouble will find me
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 27/11/2007 : 20:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

Ima ga u More Comicsu!

No, ko ce ga pisati i kad mozemo da ga ocekujemo. Kad smo vec kod izvestaja, da li je neko snimao konferenciju? Bilo bi neuobicajeno vredno kad bi se to pretocilo u tekst koji bi mogli svi procitati, posebno oni koji nisu prisustvovali, a i oni koji jesu kako bi se podsetili svih pitanja i odgovora.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/11/2007 : 20:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
to bi mora pregledat

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/11/2007 : 21:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Ima ga u More Comicsu!

No, ko ce ga pisati i kad mozemo da ga ocekujemo. Kad smo vec kod izvestaja, da li je neko snimao konferenciju? Bilo bi neuobicajeno vredno kad bi se to pretocilo u tekst koji bi mogli svi procitati, posebno oni koji nisu prisustvovali, a i oni koji jesu kako bi se podsetili svih pitanja i odgovora.

Konferencija je bila slabiji dio crs-a samo zbog jezicke barijere-bilo bi puno vise informativnije i zanimljivije da se nije gubilo vrijeme na prepricavanja jedne rijeci po dva tri puta ali sam svjestan da ne govore svi niti su duzni govoriti recimo,engleski,jezik-niti organizatori niti gosti konferencije.
Ipak mislim da se to moglo malo bolje odraditi bas zbog brojnosti gostiju i na bini i ispred nje,bilo bi kudikamo informativnije i zabavnije.

Wtf?
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/12/2007 : 20:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message
>Slazem se, katalog je odlican.

Zapravo nije. Nema potpisa pod slikama te se pretpostavlja da svatko sve zna i da u tren oka razaznaje Ferrijeve klonove medjusobno. To je popriliccan uredjivaccki propust.

S druge strane, Denisovi prijevodi na engleski su znacajno bolji od onih zadnjih par godina.

mcn
- proccitao cijeli katalog, intervjui su bili kul, intervjuirani ponekad zastrassujuche jednoobrazni

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Promotor
New Member

166 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 04/12/2007 : 11:03:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Promotor a Private Message
quote:

Ima ga u More Comicsu!

Hvala!

Promotor is in da house!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000