forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Moje slike sa CRS 2007
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2007 : 10:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Posto su mi baterije "otisle" vec nakon par snimaka, dva-tri snimka su zamucena, na zalost, mutan je i snimak gde sam se slikao sa Nucciom.

http://picasaweb.google.com/infogen/CRS2007

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/11/2007 : 12:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
odlicne slike dejane, mogu zamisliti kako si se osjecao pored ferrija, burattinija i ostale ekipe.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/11/2007 : 13:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

odlicne slike dejane, mogu zamisliti kako si se osjecao pored ferrija, burattinija i ostale ekipe.

Zapravo su ti to sve normalni ljudi... Vidim ja da je nekome žao što nije navratio na CRŠ. Nemaš brige, za dvije godine evo ih opet!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/11/2007 : 13:06:18  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ma ---dp--- je jedan od najvecih fanova zagora na ovom forumu i zato vjerujem kako je za njega to bilo baš posebno i specijalno iskustvo, drugacije od onih kojima zagor i nije baš medu najomiljenijim stripovima.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/11/2007 : 13:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ima nas vise totalnih ludaka za Zagorom, ali u pravu si da mi je to posebno iskustvo, bez obzira sto sam bio tu i pre tri godine. Upravo zato sam ovog puta mnogo manje slikao Ferrija i Burattinija vec sam "visio" pored ove cetvorice cekajuci na crteze. Naravno da mi nije bilo tesko da dodjem iz S. Mitrovice u Zagreb, a vec razmisljam o Milanu za godinu i po' (navodno ce i nas iz Srbije od jeseni sledece godine staviti na belu sengensku listu, pa ce onda Milano biti "tu pod nosom").

Sto se tice slika, malo me je aparat izneverio, ali nema veze, ove gde se slikam sa italijanima su za mene neprocenjive, pa cak i kad su zamucene kao sto je ova sa Nucciom.

No, vazno je da svi okacimo svoje slike i tako pruzimo svima, kako onima koji nisu mogli da dodju tako i onima koji su bili tamo, priliku da imaju sto potpuniji osecaj uzivanja u druzenju sa onima sa kojima nas povezuje nasa ljubav prema stripu.

Edited by - ---dp--- on 28/11/2007 13:24:18
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 28/11/2007 : 14:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Posto su mi baterije "otisle" vec nakon par snimaka, dva-tri snimka su zamucena, na zalost, mutan je i snimak gde sam se slikao sa Nucciom.

Oce te baterije da riknu kad us najpotrebnije...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/12/2007 : 14:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Evo, vec je proslo vise od nedelju dana od CRS-a, a prilicno mali broj ljudi je stavio na net svoje slike. Da li je vecina zaista toliko sebicna ili je vise lenja? Evo, dok ne stignu slike ostalih, ja sam postavio svoje slike sa CRS-a 2004. godine kad su takodje gostovali Ferri i Burattini. Tad ih nisam postavljao na net. Ove slike su napravljne klasicnim foto aparatom, ali su molje ispale od ovogodisnjih kad sam imao poverenja u "glupi digitalac". Svakako cu morati da kupim mnogo kvalitetniji digitalac, a do tada da se vratim na stari dobri analogni aparat, bez obzira na cenu fotografija. Uostalom ovaj CRS i jeste dobra prilika da se podsetimo starog i nezaboravnog iz 2004. jer tad smo, ipak, prvi put imali priliku da stisnemo ruku legendama iz "Bonellija".

http://picasaweb.google.com/infogen/CRS2004
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 03/12/2007 : 19:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
Najjaca mi je zagorova plaketa...
Vrh!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/12/2007 : 19:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ako mislis na plakat, da, jako mi je zao sto ga nisam slikao kako treba jer je blic sve upropastio. Upravo sam to i napisao u opisu fotofrafije, ali sam je ostavio jer mi je sa tog CRS-a draga svaka fotografija, pa cak i ta koja je losa.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 03/12/2007 : 20:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Ako mislis na plakat, da, jako mi je zao sto ga nisam slikao kako treba jer je blic sve upropastio. Upravo sam to i napisao u opisu fotofrafije, ali sam je ostavio jer mi je sa tog CRS-a draga svaka fotografija, pa cak i ta koja je losa.

Stvarno extra...

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000