Author |
Topic  |
|
mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29699 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/11/2007 : 11:26:32
|
Tvoj mi je osvrt zanimljiviji. Ali, ocito je jedini nacin da se stvari urade onako kako zelis da se primis posla i napravis ih sam. |
Trouble will find me |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 11:56:39
|
NIsam shvatio tuguje li autor zbog svoje tužne stripfilske neševiteljske sudbine ili žali neke druge strip fanove koje ne ševe? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 28/11/2007 : 12:01:54
|
quote: Originally posted by DeeCay
NIsam shvatio tuguje li autor zbog svoje tužne stripfilske neševiteljske sudbine ili žali neke druge strip fanove koje ne ševe?
Izgleda da se autor identificira sa stripofilima kao nejebima, ali mi se cini da nas ima ovdje dosta koji imamo prilicno redovite seksualne odnose (sa ženskim osobama  ) |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 28/11/2007 : 12:16:45
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
NIsam shvatio tuguje li autor zbog svoje tužne stripfilske neševiteljske sudbine ili žali neke druge strip fanove koje ne ševe?
Izgleda da se autor identificira sa stripofilima kao nejebima, ali mi se cini da nas ima ovdje dosta koji imamo prilicno redovite seksualne odnose (sa ženskim osobama  )
OOO jeah...
iako nisam siguran za one oženjene... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 28/11/2007 : 13:16:08
|
meni se pak ovaj komentar ne svidja bas previse.
a)nije li vise dosadno ponavljati prastari stereotip o nejebici medju fanovima stripa zato sto na festivalima nema puno zena? idiotarije! jel' nogometni navijaci jebu? na nogometnim utakmicama isto nema puno zena.
b)nismo li vec prerasli Freuda?
c) zudnja da CRS postane kao ZFF? jebes ga, ali meni je to isto - doduse, za pracenje ZFF-a su me placali, za CRS me nije zvao nitko, ali opet - meni je strip vazniji od sto kuna po kartici, pa bi ja ipak radje da CRS pocne nalikovati na kratkometrazni (niposto dugometrazni!!!) Animafest ili 15fps, nego ZFF.
d) "opcenito, skoro pa ništa ne citam jer mi je postalo teško održavati koncentraciju i kontinuitet u bilo cemu" ...to mi je (s obzirom na tekst) lako povjerovati. a sto se onda uopce paca u strip? zasto pise ako nema koncentracije citati? to je kao likovi koji sute samo dok smisljaju sto ce reci, a koje vrijedi jedino izbjegavati u sirokom luku.
e) "predstavnik alternativnog kulturnog establishmenta" sto je to? "alternativni establishment"? wtf?
...itd. itd. votever, neda mi se dalje... |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 13:19:29
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
quote: Originally posted by Vjeko1980
Izgleda da se autor identificira sa stripofilima kao nejebima, ali mi se cini da nas ima ovdje dosta koji imamo prilicno redovite seksualne odnose (sa ženskim osobama  )
OOO jeah...
iako nisam siguran za one oženjene...
Ko te tjerao da se oženiš? Ili da si možda ipak priznaš da je problem u tebi? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts
Member since 30/04/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 17:36:59
|
"mene text nasmijao, i jurice, ni nogometni navijaci ne guze redovito, naravno, a o strip fanovima, autorima, geekovima da i ne govorimo."
zaboravio si strip izdavace      |
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…" |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 28/11/2007 : 18:19:39
|
quote: Originally posted by Rico
mene text nasmijao, i jurice, ni nogometni navijaci ne guze redovito, naravno, a o strip fanovima, autorima, geekovima da i ne govorimo.
hm, definiraj "redovito" (nekome je to jednom godišnje, nekome svaki dan a nekome skoro svaki dan)
     |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
|
jurica
Senior Member

1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 29/11/2007 : 13:08:55
|
ej, Rico, sto se ti javljas kad nisi bio na CRS :-P ???
...zapravo: mozda si i bio, ali u tom mi se slucaju nisi javio, sto je gore nego da nisi bio, pa ako si bio - pravi se da nisi ;-) |
 |
|
Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts
Posted - 29/11/2007 : 13:24:12
|
quote: Originally posted by jurica
ej, Rico, sto se ti javljas kad nisi bio na CRS :-P ???
...zapravo: mozda si i bio, ali u tom mi se slucaju nisi javio, sto je gore nego da nisi bio, pa ako si bio - pravi se da nisi ;-)
hahahahaha, odlicno:))))) Nisam bio, a da sam bio, naravno da bi ti se javio, ali u jedno sam siguran, ne bih provjeravao istinitost teze o stripasima nekaracima, definitivno. Zivija jurice! |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
 |
|
|
Topic  |
|