Author |
Topic |
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/12/2007 : 18:10:49
|
I osobno jedva cekam upoznati Darka... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/12/2007 : 18:25:28
|
Da... ja san prvo primjetija grb, doduše tada je bija uocljiviji zbog crno-bilog crteža. Ovako mi je još bolje... tu je... a diskretno. Super!!
Iako mi je ža što nemam sken mog crteža iz 2006. Mislim da je u Bookcafeu. Panorama, grb i ideja su... vrlo bliske. Doduše ovo je preprofesionalno.
Darku svaka cast!!! Dobrodošao! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 05/12/2007 : 22:48:42
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Dok Lester
quote: Originally posted by Gaston
To cemo nauciti Perovica i ekipu... I bit ce zadovoljni! Dobit ce na poklon majicu sa svetim grbom i tovarom!
a kaj ce Perovicu i ekipi Dinamov grb?
ni govora...na isti nacin na koji sam napunio glavu joevitu i ostalim crtaca tako ce biti i s ovima...dinamo come juve lopovi
hehe nisam se jos imao vremena javiti joevitu, ali onu je nedjelju juve zabio 5 komada |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 06/12/2007 : 01:36:47
|
quote: Originally posted by darkop
To cemo nauciti Perovica i ekipu... I bit ce zadovoljni! Dobit ce na poklon majicu sa svetim grbom i tovarom!
Eh, nisam se ocigledno, dovoljno kreativno opustio. A i da ne uvredim domacine...Moja zena je odmah rekla, kad je videla crtez (iako nije videla Makarsku u zivotu) da bi bio bolji poster da MV jase magarence... Zenska intuicija, sta li je to vec...
treba zenu slusat, darko! jel, inace zasto si se se zenio? super je ilustracija! bas se veselim da se ponovo vidimo uskoro! |
https://www.facebook.com/goransudzuka |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 06/12/2007 : 01:45:14
|
quote: Originally posted by dzuka
Eh, nisam se ocigledno, dovoljno kreativno opustio. A i da ne uvredim domacine...Moja zena je odmah rekla, kad je videla crtez (iako nije videla Makarsku u zivotu) da bi bio bolji poster da MV jase magarence... Zenska intuicija, sta li je to vec...
treba zenu slusat, darko! jel, inace zasto si se se zenio? super je ilustracija! bas se veselim da se ponovo vidimo uskoro!
I tvoju ocekujemo ubrzo. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Posted - 06/12/2007 : 09:48:46
|
quote: Originally posted by mcn
>I tvoju ocekujemo ubrzo.
Ilustraciju ili ženu?
mcn
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2007 : 10:04:13
|
quote: Originally posted by mcn
>I tvoju ocekujemo ubrzo.
Ilustraciju ili ženu?
mcn
|
|
|
darkop
New Member
189 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 06/12/2007 : 10:13:35
|
treba zenu slusat, darko! jel, inace zasto si se se zenio? super je ilustracija! bas se veselim da se ponovo vidimo uskoro! [/quote]
Mislis da se secam zasto sam se zenio...Ima tome vec 15 godina. Solidan papucarski staz... |
"Lenjost je oružje demona" http://dperovic.blogspot.com |
|
|
Bardho
Senior Member
1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 06/12/2007 : 11:26:22
|
Svaka cast Gastonu i co. na gostima sljedece godine. Jedino što MaFest treba organizirati na tjedan dana jer ovoliki broj gostiju, a samo vikend... To što se Herman i Castelli i Fillipuci vracaju opet kao turisti pokazuje kakva je atmosfera na festivalu.
Bravo ekipa! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 06/12/2007 : 13:11:29
|
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by 76
Sjajna najava, ne sumnjam da ce i izvedba biti takva. Lani kada smo odlazili iz Makarske jedva smo potrpali sve stripove u prtljažnik, a sada bi se taj problem mogao pojaviti vec prilikom polaska s obzirom na to što sve treba ponijeti kako bismo dobili autograme gostiju MaFEST-a. Naravno, ne smijem zaboraviti niti golmanske rukavice da opet dobijemo plave u nogometu...
Sportski dio mora biti fenomenalan!
-HOCEMO TURNIR SA VIŠE EKIPA!UZ NAGRADE ZA NAJBOLJU EKIPU.---Možda da se prijave svi koji žele igrat nogomet,pa ždrijebom(izvlacenjem) po šestorica,stvorimo nekoliko ekipa,da ispadne zajebancija.Ovo,Hajduk-Dinamo,neki preozbiljno shvacaju.Na žalost.
koje ekipe pa nejdemo na sindikalni nogometni turnir nego na mafest a tradicija igranja plavo-bijeli mora opstati i biti ozbiljna inace nema smisla |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:12:47
|
quote: Originally posted by globinjo smetali su mi srbi i suncedogodine moramo uvest osiguranje pa ce srbi biti mirni ka bubice...i branim na strani od sunca
Izbornice, Vasa zelja je za nas zapovijed! Odakle si primio onaj gol? S Hvara? Ili s Braca?
iz zaprešica
nije ti ga zabio supermark, vec vikic
nije govno nego se pas posra
zabil ti ga je vikic-dinamovac a ne supermark-interovac ipak je ljepše kad te zbuši dinamovac |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:16:22
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by alen
Bravo! Iz raznoraznih opravdano-neopravdanih razloga sam propustio prva dva Mafesta, ovog ne bi smio.
Bome i sam tako razmišljam.. Ako ništa drugo da bar pojacam "plave" u nogacu, ako vec ne na terenu, onda bar na šanku
treba nam netko da polomi noge sonoru ako opet istrci na teren u plavom dresu
Želim da plavi tabor koristi taktiku "u napadu stihijski - u obrani panicno!" Moto nam je "ko leži ne bježi"
za to bi ih prvo trebalo stic |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:19:27
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by jang
jaka imena možda cak previše gostiju za samo tri dana
Cetiri dana!
-Sedam dana,sedam noci!U Makarsku,jaaaaaaaaaacu dooooociiiiiiiii.....(mislim da imamo hit)!?
-Odlicno,obavezno turnir u nogometu,da možemo preko zime pocet sastavljat ekipe!
pa da opet dobijemo ove purgere? aj sad imate priliku za revanš!
globinjo, jeli cuvaš još onaj skalp šta si ga uzeje rizbi?
njegova žena ga je uokvirila i stavila iznad kreveta tak da svako jutro kad globinjo otvori oko vidi sve plavo |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:20:07
|
ukratko dolazim po treci puta |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:31:05
|
E ako je ovo bilo ukratko.... |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:31:51
|
quote: Originally posted by Renky
E ako je ovo bilo ukratko....
|
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 06/12/2007 : 13:53:02
|
treba zenu slusat, darko! jel, inace zasto si se se zenio? super je ilustracija! bas se veselim da se ponovo vidimo uskoro!
Mislis da se secam zasto sam se zenio...Ima tome vec 15 godina. Solidan papucarski staz... [/quote]
zato situacije poput ove sluze da te podsjete! btw. odlican ti je sig! |
|
|
darkop
New Member
189 Posts
Posted - 06/12/2007 : 15:11:50
|
Mislis da se secam zasto sam se zenio...Ima tome vec 15 godina. Solidan papucarski staz...
zato situacije poput ove sluze da te podsjete! btw. odlican ti je sig! [/quote]
BTW, taj odlicni sig je posledica bracnog zivota, tj. dresure u istom. Da soliram, ja posle Breka ne bih nista ni napravio...Kao, vid'o sam da znam, i dosta... |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Posted - 06/12/2007 : 16:21:32
|
Mislis da se secam zasto sam se zenio...Ima tome vec 15 godina. Solidan papucarski staz...
zato situacije poput ove sluze da te podsjete! btw. odlican ti je sig!
BTW, taj odlicni sig je posledica bracnog zivota, tj. dresure u istom. Da soliram, ja posle Breka ne bih nista ni napravio...Kao, vid'o sam da znam, i dosta... [/quote]
eto, sad znas zasto si se zenio! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 06/12/2007 : 17:10:20
|
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by 76
Sjajna najava, ne sumnjam da ce i izvedba biti takva. Lani kada smo odlazili iz Makarske jedva smo potrpali sve stripove u prtljažnik, a sada bi se taj problem mogao pojaviti vec prilikom polaska s obzirom na to što sve treba ponijeti kako bismo dobili autograme gostiju MaFEST-a. Naravno, ne smijem zaboraviti niti golmanske rukavice da opet dobijemo plave u nogometu...
Sportski dio mora biti fenomenalan!
-HOCEMO TURNIR SA VIŠE EKIPA!UZ NAGRADE ZA NAJBOLJU EKIPU.---Možda da se prijave svi koji žele igrat nogomet,pa ždrijebom(izvlacenjem) po šestorica,stvorimo nekoliko ekipa,da ispadne zajebancija.Ovo,Hajduk-Dinamo,neki preozbiljno shvacaju.Na žalost.
koje ekipe pa nejdemo na sindikalni nogometni turnir nego na mafest a tradicija igranja plavo-bijeli mora opstati i biti ozbiljna inace nema smisla
-"sindikalni nogometni turnir"-jel to nešto iz "mladosti"?Tko to još pamti? -Ok,bijelo-plavi,ali zašto ne napravit zajebanciju,pa nismo svi virtuozi sa loptom.Cisto da svi možemo ucestvovat u zajebanciji.Ovako 40 minuta par ljudi igra,a ostali bleje!- -Recimo 20 ekipa,ekipe sastavljene izvlacenjem,na ispadanje,uz nekakve nagrade u vidu majica,stripova,vecere,pica,..... |
|
|
darkop
New Member
189 Posts
Posted - 06/12/2007 : 17:22:19
|
zato situacije poput ove sluze da te podsjete! btw. odlican ti je sig!
BTW, taj odlicni sig je posledica bracnog zivota, tj. dresure u istom. Da soliram, ja posle Breka ne bih nista ni napravio...Kao, vid'o sam da znam, i dosta...
eto, sad znas zasto si se zenio! [/quote]
Moja zena, moj shampion! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 06/12/2007 : 18:08:14
|
Hm, mi ozenjeni uvijek imamo zadnju rijec u kuci!
Da, draga...
|
Edited by - Gaston on 06/12/2007 18:08:56 |
|
|
Topic |
|