Author |
Topic  |
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 10/12/2007 : 01:19:19
|
ja sam imao te prve cetiri u izdanju "stripoteke" i onu cetvrtu ("izgubljeni konjanik") u albumu "decijih novina" u boji, i kako god da okrenem, ljepše mi je u boji. ali šta je tu je... barem do izdanja "bookglobe-a".
a kad je objavljen u ex yu onaj prvi album "fort navajo" u izdanju "decijih novina"?
|
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 10/12/2007 : 19:57:27
|
quote: Originally posted by Raspucin
quote: Originally posted by axle munshine
Razocaran sam i ja Raspucine,ali to nam je sto nam je,kamo srece da ima jos izdavaca kao Beli Put i Bookglobe...a te price o trzisnoj logici razumem i ja,ali ako zele zaradu neka se bave necim drugim i nek odustanu od strip izdavastva...naci ce se neko drugi ko ce izdavati serijale koje oni nisu u stanju da ljudski odrade i izdaju...
Jebeš ga, puno je rasparenih, neuparenih, zapocetih Bluberija. Ovo što cemo dobiti od marketprinta je celokupni Bluberi, ali opet šepav. Oduševio sam se Žiroovim crno-belim crtežom. Tip ne da crta nego jebe kevu. Uzgred, jesu li Žiro i Mebijus isti covek?
JEAN GIRAUD-MOEBIUS...NAJVECI...ZIVA LEGENDA... ...a za crtez,cekaj samo nastavak pa da vidis majstora u punom c/b sjaju...jos da je i papir sjajan,eee... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 10/12/2007 : 20:02:03
|
quote: Originally posted by I like girlz
ja sam imao te prve cetiri u izdanju "stripoteke" i onu cetvrtu ("izgubljeni konjanik") u albumu "decijih novina" u boji, i kako god da okrenem, ljepše mi je u boji. ali šta je tu je... barem do izdanja "bookglobe-a".
a kad je objavljen u ex yu onaj prvi album "fort navajo" u izdanju "decijih novina"?
Onako po secanju,"Fort Navaho" DeNoa,negde pocetkom '80....'81.,'82.,nisam siguran,ali u tom periodu sigurno...izlazili su tada Fantom,Mandrak i Gaston,takodje u albumima... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Posted - 10/12/2007 : 20:39:50
|
Onako po secanju,"Fort Navaho" DeNoa,negde pocetkom '80....'81.,'82.,nisam siguran,ali u tom periodu sigurno...izlazili su tada Fantom,Mandrak i Gaston,takodje u albumima...
tako rano? ja sam "izgubljeni konjanik" u knjižari vidio negdje mislim 90te. nisu valjda "DN" napravile toliku pauzu izmedu "fort navajo" i "izgubljeni konjanik"? |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 11/12/2007 : 03:06:41
|
Razocaran sam i ja Raspucine,ali to nam je sto nam je,kamo srece da ima jos izdavaca kao Beli Put i Bookglobe...a te price o trzisnoj logici razumem i ja,ali ako zele zaradu neka se bave necim drugim i nek odustanu od strip izdavastva...naci ce se neko drugi ko ce izdavati serijale koje oni nisu u stanju da ljudski odrade i izdaju...
Jebeš ga, puno je rasparenih, neuparenih, zapocetih Bluberija. Ovo što cemo dobiti od marketprinta je celokupni Bluberi, ali opet šepav. Oduševio sam se Žiroovim crno-belim crtežom. Tip ne da crta nego jebe kevu. Uzgred, jesu li Žiro i Mebijus isti covek?
JEAN GIRAUD-MOEBIUS...NAJVECI...ZIVA LEGENDA... ...a za crtez,cekaj samo nastavak pa da vidis majstora u punom c/b sjaju...jos da je i papir sjajan,eee...
Jes majku mu, soš da je papir sjajan. Baš šteta.Bookglobe dobro radi ove stripove i boja je dobra, ali vredi imatiti sve to i u originalu crno-belo. Ja sam Mebijusa citao još i u Ludaci svetog srca-Ludak sorbone ( piratsko izdanje ) , jeli to isti onaj strip koji je objavila Fibra pod imenom Presveto srce? |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 11/12/2007 : 16:23:07
|
quote: Originally posted by VALTER
Jest. Po meni, izdanje godine.
Pamtim ga kao totalno išcašen strip, okreceš stranu po stranu ne verujuci šta se sve izdešavalo onom sirotom profesoru. I ja cu da kupim Fibrino izdanje. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Posted - 11/12/2007 : 17:12:28
|
Pamtim ga kao totalno išcašen strip, okreceš stranu po stranu ne verujuci šta se sve izdešavalo onom sirotom profesoru. I ja cu da kupim Fibrino izdanje.
kakvo fibrino izdanje? |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Posted - 11/12/2007 : 17:19:28
|
Pamtim ga kao totalno išcašen strip, okreceš stranu po stranu ne verujuci šta se sve izdešavalo onom sirotom profesoru. I ja cu da kupim Fibrino izdanje.
kakvo fibrino izdanje?
Presveto srce. Malo skrenusmo sa teme i raspricasmo se o Mebijusu-Žirou. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Posted - 11/12/2007 : 17:21:37
|
kakvo fibrino izdanje?
Presveto srce. Malo skrenusmo sa teme i raspricasmo se o Mebijusu-Žirou.
zato me je i zbunilo , jer nisam vidio u fibrinim najavama bluberija. |
 |
|
Topic  |
|