forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kako nabaviti Marketprintovog Bluberija u BiH?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/12/2007 : 01:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
ja sam imao te prve cetiri u izdanju "stripoteke" i onu cetvrtu ("izgubljeni konjanik") u albumu "decijih novina" u boji, i kako god da okrenem, ljepše mi je u boji. ali šta je tu je... barem do izdanja "bookglobe-a".

a kad je objavljen u ex yu onaj prvi album "fort navajo" u izdanju "decijih novina"?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 10/12/2007 : 19:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by axle munshine

Razocaran sam i ja Raspucine,ali to nam je sto nam je,kamo srece da ima jos izdavaca kao Beli Put i Bookglobe...a te price o trzisnoj logici razumem i ja,ali ako zele zaradu neka se bave necim drugim i nek odustanu od strip izdavastva...naci ce se neko drugi ko ce izdavati serijale koje oni nisu u stanju da ljudski odrade i izdaju...

Jebeš ga, puno je rasparenih, neuparenih, zapocetih Bluberija. Ovo što cemo dobiti od marketprinta je celokupni Bluberi, ali opet šepav.
Oduševio sam se Žiroovim crno-belim crtežom. Tip ne da crta nego jebe kevu.
Uzgred, jesu li Žiro i Mebijus isti covek?

JEAN GIRAUD-MOEBIUS...NAJVECI...ZIVA LEGENDA...
...a za crtez,cekaj samo nastavak pa da vidis majstora u punom c/b sjaju...jos da je i papir sjajan,eee...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 10/12/2007 : 20:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

ja sam imao te prve cetiri u izdanju "stripoteke" i onu cetvrtu ("izgubljeni konjanik") u albumu "decijih novina" u boji, i kako god da okrenem, ljepše mi je u boji. ali šta je tu je... barem do izdanja "bookglobe-a".

a kad je objavljen u ex yu onaj prvi album "fort navajo" u izdanju "decijih novina"?

Onako po secanju,"Fort Navaho" DeNoa,negde pocetkom '80....'81.,'82.,nisam siguran,ali u tom periodu sigurno...izlazili su tada Fantom,Mandrak i Gaston,takodje u albumima...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 10/12/2007 : 20:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

Onako po secanju,"Fort Navaho" DeNoa,negde pocetkom '80....'81.,'82.,nisam siguran,ali u tom periodu sigurno...izlazili su tada Fantom,Mandrak i Gaston,takodje u albumima...

tako rano? ja sam "izgubljeni konjanik" u knjižari vidio negdje mislim 90te. nisu valjda "DN" napravile toliku pauzu izmedu "fort navajo" i "izgubljeni konjanik"?

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/12/2007 : 03:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

quote:

quote:

Razocaran sam i ja Raspucine,ali to nam je sto nam je,kamo srece da ima jos izdavaca kao Beli Put i Bookglobe...a te price o trzisnoj logici razumem i ja,ali ako zele zaradu neka se bave necim drugim i nek odustanu od strip izdavastva...naci ce se neko drugi ko ce izdavati serijale koje oni nisu u stanju da ljudski odrade i izdaju...

Jebeš ga, puno je rasparenih, neuparenih, zapocetih Bluberija. Ovo što cemo dobiti od marketprinta je celokupni Bluberi, ali opet šepav.
Oduševio sam se Žiroovim crno-belim crtežom. Tip ne da crta nego jebe kevu.
Uzgred, jesu li Žiro i Mebijus isti covek?

JEAN GIRAUD-MOEBIUS...NAJVECI...ZIVA LEGENDA...
...a za crtez,cekaj samo nastavak pa da vidis majstora u punom c/b sjaju...jos da je i papir sjajan,eee...

Jes majku mu, soš da je papir sjajan. Baš šteta.Bookglobe dobro radi ove stripove i boja je dobra, ali vredi imatiti sve to i u originalu crno-belo.
Ja sam Mebijusa citao još i u Ludaci svetog srca-Ludak sorbone ( piratsko izdanje ) , jeli to isti onaj strip koji je objavila Fibra pod imenom Presveto srce?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 11/12/2007 : 10:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Jest. Po meni, izdanje godine.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/12/2007 : 16:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Pamtim ga kao totalno išcašen strip, okreceš stranu po stranu ne verujuci šta se sve izdešavalo onom sirotom profesoru. I ja cu da kupim Fibrino izdanje.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/12/2007 : 17:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

Pamtim ga kao totalno išcašen strip, okreceš stranu po stranu ne verujuci šta se sve izdešavalo onom sirotom profesoru. I ja cu da kupim Fibrino izdanje.

kakvo fibrino izdanje?

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 11/12/2007 : 17:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:

quote:

quote:

kakvo fibrino izdanje?

Presveto srce. Malo skrenusmo sa teme i raspricasmo se o Mebijusu-Žirou.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/12/2007 : 17:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

kakvo fibrino izdanje?

Presveto srce. Malo skrenusmo sa teme i raspricasmo se o Mebijusu-Žirou.

zato me je i zbunilo , jer nisam vidio u fibrinim najavama bluberija.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000