forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mr. No & MM - kad ce novi brojevi?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 12/12/2007 : 08:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
Posljednji redovni broj Mr. No izasao je potkraj 7. mjeseca, a specijal MM & Mr. No u 9. mjesecu. Redovni broj MM u 8. mjesecu.
Na koricama pise da se radi o mjesecnim izdanjima a na kioscima ih nema vec 5 odnosno 4 mjeseca. Zasto?
Da li cemo i kada ugledati nove brojeve?
Bojim se da ce se ugasiti kao i LL :(

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 12/12/2007 : 08:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Kad se jednom naviknes na ritam izlazenja onda ti tih 4-5 mjeseci nista ne znace.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Malicius
Senior Member

Germany
2380 Posts

Member since 21/09/2004

Posted - 12/12/2007 : 08:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Malicius a Private Message
to je pitanje na koje nikad neces dobiti odgovor :)

"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."

The Duke
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 12/12/2007 : 08:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mislim da ce oba stripa izaci krajem januara/pocetkom februara.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/12/2007 : 08:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
Tu je Libellus za MM i MR No,pa kad izadju.
A tempo kojim ide Ludens cini mi se da ce ih Libellus prestici iako su krenuli tek od prvih brojeva
Zao mi je Texa,jer tu nemamo alternativu za novije brojeve
Za sad
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/12/2007 : 10:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Pa zar LL nije ukinut? Nije li tako išla prica?

A za ove manje isplative junake tipa MM i MNO, on izlaze svakih par mjeseci po dva broja. Tako je vec bilo dvaput zaredom. A specijalci kad nekome iz SA puhne... Ma glavno da izlazi.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/12/2007 : 11:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Drago mi je da je netko pokrenuo ovakav topic,jer sam baš jucer pitao Bernarda šta ce biti sa ovim izdanjima.
Odgovor je naravno bio tipican za njega,a glasio je :"Dobro pitanje!"
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7819 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/12/2007 : 12:48:06  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by kico

Drago mi je da je netko pokrenuo ovakav topic,jer sam baš jucer pitao Bernarda šta ce biti sa ovim izdanjima.

iz odgovora se sve vidi. sudbina ova dva izdanja je neizvjesna .

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 12/12/2007 : 13:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

Ali pozitivno u svemu je da "gazda" zna sto dalje...

Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 12/12/2007 : 13:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message
Postoji li barem onda mogucnost istog raspleta kao i sa NN cije nove brojeve sad objavljeje Libellus?
Uglavnom bilo bi steta da ova dva vrlo dobra junaka nestanu s naseg trzista (barem sto se novijih brojeva tice).
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 12/12/2007 : 13:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by MladenT

Postoji li barem onda mogucnost istog raspleta kao i sa NN cije nove brojeve sad objavljeje Libellus?
Uglavnom bilo bi steta da ova dva vrlo dobra junaka nestanu s naseg trzista (barem sto se novijih brojeva tice).

Pa dogodio se rasplet. Libellus ih izdaje od prvog broja. Uz malo strpljenja (par godina, plus-minus) doci ce i do neobjavljenih brojeva.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/12/2007 : 14:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:

quote:

Tri.
Pitanje sam uputio u svezi Ludens Texa.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 12/12/2007 : 14:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
rasplet sucks!

mm i mno kupujem samo po 16kn...ove libellusove ne kupujem.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 12/12/2007 : 14:08:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Navikavaj se.
Kroz tri-pet godina na trafici ce biti samo Zagor.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7819 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/12/2007 : 14:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:

quote:

quote:

Tri.
Pitanje sam uputio u svezi Ludens Texa.

zar i tex?

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 12/12/2007 : 14:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
Najjaci opstaju!

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17155 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 12/12/2007 : 14:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Dešavalo se i ranije da kasne MM i MN po nekoliko mjeseci, ali nadam se da se nece ugasiti ta izdanja.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/12/2007 : 15:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
"vrijeme ce pokazati"

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 12/12/2007 : 15:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Istina, za koju godinu ce na kioscima biti moguce kupiti samo Zagora (i Zagor extra). U prijevodu stanje kiosk-strip-tržišta je jako loše, da ne kažem ocajno ili cak na samom rubu katastrofe. That's the fact. Ludens (& SA) kao strip izdavac se zaista sa svojim izdanjima vuce poput trule krepaline posljednjih godina. Ljudi moji, oni izdaju vec godinama Zagora, samo i jedino Zagora, a mi se kao nešto nadamo. Nije ovo protiv Ludensa, jer su to njihove mogucnosti, ali ako to nazivamo izdavaštvom vrijednim spomena onda...!!??*&%%§l!?!?!... Svi drugi junaci su "ajme majko" (Tex, MrNo, DD, MM i prošla svršena vremena: LL i NN) Ovo što sada imamo od tih izdanja je, citirao bih Velu, šamaranje mrtvog magarca!!! Tex, moj najdraži junak: izdano tek 5 j*****h brojeva sa 2.5 epizode ove godine. S drugima je još gore. Zato... ja mislim da ovo nema nikakvog smisla. Ludens bi se trebao lagano ugasiti, a ne ovako muciti i sebe i nas jer izdavanje samo Zagora nije izdavaštvo. Zaustavimo muku, pobogu! Jedino riješenje vidim u tome da neka "jaka" novinarska kuca pruzme izdavanje bonellija, što cisto sumnjam. Drugo, Ludens mora napraviti par radikalnih promjena jer u svom postojanju nije napravio ni jedan jedini pomak. Dobro, iako mi je SD dosad bio najbolji izdavac stripova, i oni su obecavali brda i doline pa u 10 godina nisu ništa ucinili (sjetite se MR No-a koji se pojavio dosta kasno, a vec '94 su govorili o njegovoj pojavi;;; Ludens bi trebao jednostavno smanjiti nakladu na max 2500 primjeraka ( i još manje) po junaku, povecati do 20Kn vražiju cijenu (ionako npr. Texa kupuju SAMO oni koji ga vole, pa cijena nece odagnati nikoga, plasirati izdanja na što manji broj kioska, izavati redovito (30-45 dana), barem 5 junaka, vršiti "pravu" propagandu i sl. Ako ovo ne može upaliti onda odma kljuc u bravu jer sve ostalo je životarenje. U protivnom sve ide u HC, koji naravno vecini ne odgavare zbog cijene, a to ionako ne možemo više nazivati strip-scenom. Osobno bi kupovao samo Texa u HC-u, a drugo ni u ludilu, jedino ako mi caca postane tajkun. Takav sam tip da ako ponestane stripova ja necu poput ovisnika rasprodat imanje da bi ih se dokopao. Jednostavno bi reko: Zbogom! i uvatija bi se druge zanimacije.
Priznajte da ovo nema smisla! Nevalja ni HC ni SC! - ovo je upuceno narodnoj masi, ne onima kojima to nije problem.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/12/2007 : 17:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
Kod toga svega me cudi jedna stvar. Kad je situacija kod MM/MNo/Texa takva kakva je, NN nema više itd, da extra Zagor nije ubrzan na 15 dana .
Go to Top of Page

big joco
Senior Member

Slovenia
1711 Posts

Member since 27/05/2003

Posted - 12/12/2007 : 17:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit big joco's Homepage  Send big joco a Private Message
kad bi ljubitelji Zagora kupovali MM MNo i ostale stripove, kao što mi kupujemo Zagora samo zbog kolekcije, mogli bi svi opstatiti. A tako Zagormaniaci kupuju samo Zagore, a svi ostali sve...i tu ima Zagor plus. A da i mi ljubitelji MM, TEXA, MNoa...prestanemo kupovati Zagora, ide i Zagorova naklada na 5000 i na 6 brojeva godišnje!

https://www.youtube.com/watch?v=BMkRRvEoVoM
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 12/12/2007 : 17:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
Bolje da je pitanje glasilo: Hoce li novi brojevi ? Iskreno me nije ni briga više ... iman libellus za MM i MrNo, a trafika samo Zagor i Zagor i Zagor i DD i Alan Ford .... Krenija je malo poslin zagora i dylan doga a izašlo je 67 brojeva.To govori sve.Toliko o MM MrNo još gore
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7819 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/12/2007 : 17:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by provodina

Iskreno me nije ni briga više ...

mene je... želim redovnije izlaženje redovnog texa, MM i MrNo-a.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 12/12/2007 : 17:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

Navikavaj se.
Kroz tri-pet godina na trafici ce biti samo Zagor.

Za 10 godina Sticky na podforumu Izdavacki izlog:

Ostalo nam je najaviti jos zadnji dio nasih izdanja koja bi trebala biti objavljena ove godine.
Pred nama su cetiri nove knjige Zagora, u kojima ce obozavatelji ovog junaka zasigurno uzivati.
Osim sjajnih prica, odusevila nas je i kolicina prekrasnih crteza u kojima prednjace
Mauro Laurenti, Joevito Nuccio, Raffaele Della Monica i Marco Verni...

Knjige su po vec ustaljenom formatu;
294 stranice sa 3 izvorne, kolorne naslovnice, HC, 500 primjeraka i cijenom od 110 eura.

Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2633 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 12/12/2007 : 18:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message
S obzirom na to kakve su posljednje price redovnog MM-a i MrNO-a - potpuno mi je svjededno hoce li izlaziti dalje ili ne. Ustvari - bolje ne. Jedino mi je Texa žao.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2272 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 12/12/2007 : 18:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
A moram priznati da nisi daleko od istine.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000