Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7819 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 14/12/2007 : 16:31:36
|
quote: Originally posted by kico
maloprije sms od bradatoga:
"Tex u tiskari,a Mr No i Marti uskoro izlaze"
znaci za jedno 7 dana tex, a ovi ostali još prije. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 14/12/2007 : 18:01:24
|
svaka ti dala....kikirikija |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 14/12/2007 : 20:48:25
|
Hoce li opet izaci po dva broja MM i MN? |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 14/12/2007 : 23:25:52
|
quote: Originally posted by I like girlz
znaci za jedno 7 dana tex, a ovi ostali još prije.
ocito neka opasna tiskara. kad LB da u tisak, ceka se eonima za 2000 komada MV. kad Berni da, 15000 ide u 7 dana eh sto ti je naklada...
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7819 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 15/12/2007 : 01:14:59
|
ima li AKD neku ozbiljnu konkurenciju? da ima, možda bi stvari drugacije išle. ovako na prvi pogled izgleda kao da imaju neku vrstu monopola i sve više im se dešavaju neke greške. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17155 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 15/12/2007 : 09:45:25
|
Bitno je da MM, MN i Tex ipak i dalje izlaze. I nadam se kad to dode na red sljedece godine da ce objaviti i MM 206bis, po cijeni specijala. |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5119 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/12/2007 : 00:46:24
|
quote: Originally posted by VALTER
[quote]Originally posted by kico
Navikavaj se. Kroz tri-pet godina na trafici ce biti samo Zagor.
Za 10 godina Sticky na podforumu Izdavacki izlog:
Ostalo nam je najaviti jos zadnji dio nasih izdanja koja bi trebala biti objavljena ove godine. Pred nama su cetiri nove knjige Zagora, u kojima ce obozavatelji ovog junaka zasigurno uzivati. Osim sjajnih prica, odusevila nas je i kolicina prekrasnih crteza u kojima prednjace Mauro Laurenti, Joevito Nuccio, Raffaele Della Monica i Marco Verni...
Knjige su po vec ustaljenom formatu; 294 stranice sa 3 izvorne, kolorne naslovnice, HC, 500 primjeraka i cijenom od 110 eura.
Mislim da bi bilo dobro da Zagor izlazi 6 x dnevno, tj. svaka 4 sata - da krene po noci s redovnim, pa ujutro u 06 h sa EXTRA serijom, za rucak sa KLASIKOM, uz kavu po podne CIKOVE avanture, vec u 20 h nakon Dnevnika na kiosk dopremiti MAXI Zagora a po noci naravno, HC i tvrdi uvez svega navedenog pod 1 - 5 pri povratku iz grada. |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5119 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/12/2007 : 00:48:15
|
Mislim da bi bilo dobro da Zagor izlazi 6 x dnevno, tj. svaka 4 sata - da krene po noci s redovnim, pa ujutro u 06 h sa EXTRA serijom, za rucak sa KLASIKOM, uz kavu po podne CIKOVE avanture, vec u 20 h nakon Dnevnika na kiosk dopremiti MAXI Zagora a po noci naravno, HC i tvrdi uvez svega navedenog pod 1 - 5 pri povratku iz grada. |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 16/12/2007 : 01:26:01
|
quote: Originally posted by DOMI
Mislim da bi bilo dobro da Zagor izlazi 6 x dnevno, tj. svaka 4 sata - da krene po noci s redovnim, pa ujutro u 06 h sa EXTRA serijom, za rucak sa KLASIKOM, uz kavu po podne CIKOVE avanture, vec u 20 h nakon Dnevnika na kiosk dopremiti MAXI Zagora a po noci naravno, HC i tvrdi uvez svega navedenog pod 1 - 5 pri povratku iz grada.
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 16/12/2007 : 01:41:43
|
quote:
za rucak sa KLASIKOM,
Kako se prodaje taj klasik? Nije mi ni na kraj pameti da to kupin, ni nakon skoro dvije godine izlaženja još mi nije jasno zašto je to cudo uopce ugledalo sunce na kiosku... I to nepravilnom numeracijom... |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 16/12/2007 : 14:04:54
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
quote: Originally posted by mike
Pa, pitam se sto Ludens ne ide istim putem Libellusa? 3 epizode u jednoj lijepoj hc knjizi i cao kiosci.
Ma jee.Slažem se samo pod jednim uvjetom.To je da krenu od broja 1 (pravog broja jedan), jedna prica jedna kniga (Divovi dobra i zla bi bili poslastica s 500 stranica), jel da sad krenu to je ruglo.Evo Nathan Never sad, prvo šta se prvi 61 broj kronološki izmiša, ka da to nije dovoljno, evo sad cu ga slagat na policu s brojem 62 s tvrdim uvezom.Mislim, to je ruganje, daj još neko džepno izdanje, pa još koji sken na komp. pa imaš cilu kolekciju.Našta to lici?
Imamo 4 uredna stripa koja poštuju sva pravila do sad (u HC)
- mm - mr.no - k.parker - a.f.
Dodaj tako Zagora, Texa, Nathana, Dylana i to je to (Bonneli freak sam,pašta?.Koštat ce, al postojat ce neki red, brke ti.
ja mislim pak da se NNu nije mogla desit bolja sudbina od ove s Libellusom...
nisam mogao ni zamislit,još tamo od 99. mislim, kad je Ludens poceo s stripovima da cu jednog dana imat prilike u samo godinu dana citat... 12 brojeva reg. 2 specijalca(vjerovatno) 4 giganta 2 almanaha(možd i više) 1 agenciju alfa
jest da košta ali...nije teško kad malko preurediš prioritete više ne kupujem sve i svašta što se zove strip,vec samo ono što mi je najdraže,a ostalo kolko para ostane
iskreno se nadam da ce i MM doživjet istu sudbinu s regularcem
al to je moje osobna želja, što ne znaci da ne razumijem ljude kojima je HC preskup... sve mi je jasno: 16 ili 36 kuna po epizodi nije isto,al kad pogledaš kvalitetu izdanja tih 36 kn i nije puno,bar meni...nekom jest jebga
osobno mi je Marti Libellus malko preskup po epizodi gledano,kupovao bih ga kad bi bio kao i NN,tri epizode za 110kn...
meni je što se kolicine NNa i kvalitete izdanja tice...cijena odlicna i razumna (najskuplji ispada NN specijal zapravo)
tak da na kraju krajeva,NN nije moga bolje proc neg što jest
isto tako sam siguran da ce Libellus izdat i prva 62 broja i prva 2 specijalca u HC kolekcionarskom izdanju kad tad.... |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Patak15
New Member
South Sandwich Islands
220 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 16/12/2007 : 15:56:52
|
[quote]Originally posted by Inferno Jedino riješenje vidim u tome da neka "jaka" novinarska kuca pruzme izdavanje bonellija, što cisto sumnjam.
To bi bilo najbolje riješenje,premda nema velikih šansi ali nije nemoguce.VL I JL u zadnje vrijeme daju sve od sebe da pridobe više citatelja;novim dizajnom,prilozima(hej!,obzor itd.),internetom... pa možda tko od njih(ili neko treci,kao 24 sata,vjesnik,,novi list,opet sd)se odluci na taj potez,nikad se nezna.Prvo bi bilo najbolje extra serije;tex,mn,mm,kp,dd a kasnije i redovni brojevi.Njihov plus je što nebi imali problema sa promocijom. |
Edited by - Patak15 on 16/12/2007 15:59:25 |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 16/12/2007 : 18:29:20
|
quote: Originally posted by Patak15
[quote]Originally posted by Inferno Jedino riješenje vidim u tome da neka "jaka" novinarska kuca pruzme izdavanje bonellija, što cisto sumnjam.
To bi bilo najbolje riješenje,premda nema velikih šansi ali nije nemoguce.VL I JL u zadnje vrijeme daju sve od sebe da pridobe više citatelja;novim dizajnom,prilozima(hej!,obzor itd.),internetom... pa možda tko od njih(ili neko treci,kao 24 sata,vjesnik,,novi list,opet sd)se odluci na taj potez,nikad se nezna.Prvo bi bilo najbolje extra serije;tex,mn,mm,kp,dd a kasnije i redovni brojevi.Njihov plus je što nebi imali problema sa promocijom.
danas mislim da je ipak nemoguce....
jedino ako želite stripove tipa dodatka u nedeljnom Vecernjaku u sklopu Sveznadara...
da je koja izdavacka kuca imala imalo poriva za to preuzeti vec bi odavno preuzela,ne bi imala apsolutno nikakve prepreke... nažalost strip izdavaštvo su preuzele manje,profilirane i specijalizirane izdavacke kuce...
od kojih je što se bonellija tice Libellus našao najpametniju formulu za sraz kvalitete,cijene i potrebe tržišta |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17155 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 21/12/2007 : 12:39:40
|
pa šta nije tex trebao prije njih?? |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 21/12/2007 : 12:43:01
|
quote: Originally posted by piquet
pa šta nije tex trebao prije njih??
Nije. Nakon njih.... Provjeri na drugoj stranici topica. |