Author |
Topic |
djukak
Senior Member
2938 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 16/12/2007 : 11:53:35
|
Do tog broja je izlazila italijanska Tutto serija, ali ja ne vidim razloga da Ludens extra tu stane. A i nece, to je sigurno. Idemo dalje do konacnih pobeda....... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22327 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47264 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/12/2007 : 21:54:08
|
quote: Originally posted by DOMI
Trebao bi Bernard pojacat ritam, 6x dnevno Zagor treba izlazit - po noci krenut s redovnim brojem, ujutro u 06 dopremit na kioske extra seriju, oko 12 h KLASIK, uz popodnevnu kavu CIKOVE dogodovštine po mogucnosti u HC verziji da ljudi ne pomisle da se CIKOVA serija gasi, predvecer neizbježan Zagor MAXI a prije spavanja na sve kioske dostavit gore navedeno od 1-5 u HC verziji, da narod lakše zaspi.
minimalno toliko |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 17/12/2007 : 01:15:08
|
Ici ce dokle bude isla i redovna serija, osim ukoliko nagle ne padne interesovanje nakon sto stignu do "Lov na vuka", u sta sumnjam obzirom na postojanje Klasik serije... Bolje da ste pitali "dokle ce ici Klasik serija" |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 17/12/2007 : 09:22:52
|
quote: Originally posted by ---dp---
Ici ce dokle bude isla i redovna serija, osim ukoliko nagle ne padne interesovanje nakon sto stignu do "Lov na vuka", u sta sumnjam obzirom na postojanje Klasik serije... Bolje da ste pitali "dokle ce ici Klasik serija"
garant ce reprizirat i stare epizode iz SD pa bi to bilo odlicno za Ludens koji bi se onda mogao pohvaliti da je objavio sve moguce epizode Zagora |
|
|
djukak
Senior Member
2938 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 17/12/2007 : 10:31:20
|
U svakom slucaju ovim tempom od 15 epizoda godišnje, Ludens ce doci do epizode Lov na vuka tek tokom 2019. godine. Dakle imamo još dosta vremena za rasprave poput ove... |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 17/12/2007 : 11:19:53
|
najavljeno 16 extra slijedece godiine... |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
piquet
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 17/12/2007 : 11:21:29
|
ovo bi trebalo izaci krajem slijedece godine... |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/12/2007 : 16:08:39
|
quote: Originally posted by djukak
U svakom slucaju ovim tempom od 15 epizoda godišnje, Ludens ce doci do epizode Lov na vuka tek tokom 2019. godine. Dakle imamo još dosta vremena za rasprave poput ove...
Sa svakim novim userom i Zagorovim fanovim, opet cemo pokrenuti slicne topice! Još 1000 puta! Jaheja! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
|
homer81
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
99 Posts
Member since 05/12/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/12/2007 : 13:37:40
|
quote: Originally posted by homer81
Ja ipak mislim da ce isi samo do epizode do koje je izlazio u Italiji!!!
Ma krivo misliš i za to nema razloga... Jer ce se onda samo prešaltati na brojeve koji su izlazili poslije. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
homer81
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
99 Posts
Member since 05/12/2007 |
Posted - 19/12/2007 : 13:45:08
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ma krivo misliš i za to nema razloga... Jer ce se onda samo prešaltati na brojeve koji su izlazili poslije.
NAdji u rjecniku definiciju pojma "REPRINT" pa onda odgovori na isto pitanje. |
Pun mi je k...c iskompleksiranih ljudi! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 19/12/2007 : 14:56:51
|
Ma krivo misliš i za to nema razloga... Jer ce se onda samo prešaltati na brojeve koji su izlazili poslije.
NAdji u rjecniku definiciju pojma "REPRINT" pa onda odgovori na isto pitanje.
Pošto sam dobre volje...
A reprint is a re-publishing of material that has already been previously published. The word reprint is used in many fields.
Contents [hide] 1 Academic publishing 2 Book publishing 3 Collectible card games 4 Comic books
[edit] Academic publishing In academic publishing, reprints are customized article reproductions of material usually previously published in academic journals.
[edit] Book publishing In book publishing, if a reprint has been revised from an earlier version, it is usually referred to as a new edition rather than a reprint.
[edit] Collectible card games In collectible card games, a reprint is a card published in an earlier card set which is published again in a new card set. Often, the art on the card may be changed, or the text updated to reflect new errata.
[edit] Comic books Publishers will reprint classic comic books from years or even decades ago, often restoring the art with newer techniques. The reprints may be standalone comic books, compilation trade paperbacks, or back-ups in other comic books.
Recent comic books which sell out may be given a second (or third or more) printing in order to bring more copies to the distributor.
Ma ne, mislim, zašto ne bi Bernie samo nastavio izdavati nastavno na broj 235? Ako ima love u tome, ne vidim zašto prekidati nakon što tutto završi; lijepo se prebacimo na redovno izdanje! |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 19/12/2007 : 18:49:22
|
Dobro jutro da ce nastaviti, nema ama baš nikakvog razloga da nenastavi. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 19/12/2007 : 19:43:12
|
Sacekajmo desetak godina da dodemo do tog broja koji je zadnji objavljen u Tutto seriji, pa cemo videti! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
zagorovsky
Senior Member
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 19/12/2007 : 20:05:38
|
NAdji u rjecniku definiciju pojma "REPRINT" pa onda odgovori na isto pitanje.
Pošto sam dobre volje...
A reprint is a re-publishing of material that has already been previously published. The word reprint is used in many fields.
Contents [hide] 1 Academic publishing 2 Book publishing 3 Collectible card games 4 Comic books
[edit] Academic publishing In academic publishing, reprints are customized article reproductions of material usually previously published in academic journals.
[edit] Book publishing In book publishing, if a reprint has been revised from an earlier version, it is usually referred to as a new edition rather than a reprint.
[edit] Collectible card games In collectible card games, a reprint is a card published in an earlier card set which is published again in a new card set. Often, the art on the card may be changed, or the text updated to reflect new errata.
[edit] Comic books Publishers will reprint classic comic books from years or even decades ago, often restoring the art with newer techniques. The reprints may be standalone comic books, compilation trade paperbacks, or back-ups in other comic books.
Recent comic books which sell out may be given a second (or third or more) printing in order to bring more copies to the distributor.
Ma ne, mislim, zašto ne bi Bernie samo nastavio izdavati nastavno na broj 235? Ako ima love u tome, ne vidim zašto prekidati nakon što tutto završi; lijepo se prebacimo na redovno izdanje!
|
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3862 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 20/12/2007 : 14:17:47
|
zagora nikad dosta! he he! :) |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
Topic |
|