forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Propast stripova?!?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 27/12/2007 : 16:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01
[br
@ shizofrenikusque paranoikum: nisi ispunio svoje obveze! a OPET bauljuas po drugim topicima! ajd ti tu stave one skenove. nema leba bez motike! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27876

Patuljce Zosko!
Tvoja inteligencija i opca obaviještenost ravne su onima tvoga sugradanina, podbuhlog ministra-veproubojice. Obveza je nešto što nastaje: na osnovi pravnih poslova, pro­uzro­cenjem štete, stjecanjem bez osnove, poslovodstvom bez naloga, javnim obecanjem nagrade i izdavanjem vrijednosnih papira.
Možda si ti novi ministar unutarnjih poslova?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 27/12/2007 : 21:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
shizofrenikusque paranoikum, vidim da nisi procitao zagortustrinu dogmu o patuljcima (u dva toma). obrazuj se pa se opet javi oko toga. do onda zavezi.

veproubojica? hehe, "ako mislimo na istu osobu", e tek da si vidio prije 15ak godina kako se šlajsaju ovakvi retardirani kao ti za uho po 20-30 metara...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 28/12/2007 : 00:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
... kad su radili sranja u disko-klubu!

ti si dobar braco u ril lajfu, pomalo ljencina, no cista suprotnost od ovog sto tu prosipas. hajde stavi koji sken "kuke i motike", pobijedi lienost. nije tesko kad krene.

the bird is the word
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/12/2007 : 09:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:

... kad su radili sranja u disko-klubu!

hajde stavi koji sken "kuke i motike", pobijedi lienost. nije tesko kad krene.

To je apsolutno nemoguce, iz najmanje dva razloga. Prvi je taj da bi bilo neukusno da ja ovdje promoviram mladenacke radove svog oca. Drugi, i važniji, jest da na ovome forumu nije uputno govoriti ni o stripovima cija su tematika vjerski sukobi i ratovi, i slicne teme (pa se, primjerice, slabo spominjao i spominje jedan od najznacajnijih stripova ikada - Spiegelmanov 'Maus'). Sukob zapadnog kršcanstva i islama u 17. stoljecu, na rubu kojega se zbivalo gerilsko ratovanje fra Luke Ibrišimovica Sokola, svakako je takva tema.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29449 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/12/2007 : 11:16:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Valtere, imas moje dopustenje da to objavis (u principu, mene to zanima). Ako hoces, mozemo ga objaviti ne na forumu, nego na sluzbenom dijelu stranica, skupa s ostalim stripovima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 29/12/2007 : 14:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
nadam se da ce sad konacno to staviti, mene zanima jer skupljam domaci strip.
ovaj vec 2 mjeseca samo vriedja, klevece i politizira a nikako da predstavi najobicniji strip kao stotine drugih o kojima je tu raspravljano. stvarno mi vec djeluje nekako patoloski.

the bird is the word
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6414 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 29/12/2007 : 15:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Vrijedanje? Politiziranje? Jesam li ja izbacivan x puta s foruma upravo zbog tih razloga? Sjecaš li se topica o predsjednickim izborima 2005. i grubog vrijedanja Predsjednika Republike, u kojem doduše nisi sudjelovao samo ti, ali si mene mjesecima napadao po svim topicima zbog mojih stavova ondje iznijetih? Izrugivao si mi se zbog oceva imena, nazivajuci mene 'Miloradom'. Sad, vidim, pišeš i korijenskim pravopisom. Antipatican si mi i smatram te fašistom, da. I Marlowe je tu negdje, tvoj ravnogorski ekvivalent, s tom razlikom što je inteligentniji i obrazovaniji. A da te zaista zanimao spomenuti strip, našao bi nacina da ga nabaviš - rekao sam ti tko je izdavac, a ima i Požežana na forumu kojima si se mogao obratiti, primjerice, miroslav001.

Edited by - VALTER on 29/12/2007 15:15:24
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 29/12/2007 : 15:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
oh boze...

the bird is the word
Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 01/01/2008 : 14:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message
quote:

drago mi je sto imam povecu "biblioteku" stripa tako da mogu procitati koji kad me uhvati volja. neka posebna strast me ne drzi, mozda negdje u drugoj renesansi '95. do '01.
daleko vise volim knjige i numizmatiku (rimljani, barbarizirani rimljani) i ljudi s kojima sam dolazio u dodir u tim podrucjima su mi daleko simpaticniji, normalniji i kulturniji od 95% stripofila.
oko stripa se vrti previse kvazifilozofa, bahatih bedaka, zelenasa, frustriraih starudija i bas doslovno glupana i tupavaca; malo je tu normalnih ljudi.
moze i muzikalno-slikovito: stripofili su vecinom za cajke, numizmaticari i "knjigofili" za pop, rock, klasiku.

zvucis mi kao jedan tzv intelektualac sa exyu rock scene(znas na koga mislim vjerovatno ga obozavas!
ali slazem se s tobom sta se tice zelenasa, glupana, tupavaca ja bi dodao nepovjerljivih seronja koji ti se javljaju na mailove samo kad vide neki svoj interes, inace ih opce ne zanimas ti si 0 za njih!
neko je rekao da su na forumu ugl ok a da od krvi i mesa poznaje jako malo!
bole da ih vecinu ne poznajes uzivo, da vidis njihov pogled koji te procjenjuje,važe,pokusava skuziti dali ga valjas ili pokusava skuziti tvoju glupost da bi je mogao iskoristiti u svoju korist!!
a zelenasi! covjece ako si bolesan pokusat ce tvoju bolest iskoristiti da dodju do tvoje zbirke za sicu a onda da ju preprodaju 100struko!
ako si sklon alc ili drogi spremni su te pozvati na pice a onda te opiti (naravno sve on placa) a kad te opije onda "ljudski" napravi biznis s tobom!! ovo znam od jednog zelenasa koji me je dugo obljetao kao lešinar dok sam bio bolestan! ali nisam mu popustio iako u svojoj bolesti stripove vidio samo kao stari papir koji mrtvo lezi!!
a price o opijanju mi je ispricao onako uz put,ja sam logicno donesao zakljucak kako to izgleda.(zgadio mi se taj dan zivot)
oprostite ako zvucim nepismeno!
skolu nisam volio a obrazovali su me stripoi na ekavici(dan danas me to prati)!!

JA BI MOGAO DA MOGU JA BI ZNAO DA ZNAM

Edited by - pot on 01/01/2008 14:18:06
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 01/01/2008 : 16:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:

oh boze...

Cim prigusti zovete bozu, a ?!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 01/01/2008 : 17:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by pot

zvucis mi kao jedan tzv intelektualac sa exyu rock scene(znas na koga mislim vjerovatno ga obozavas!
ali slazem se s tobom sta se tice zelenasa, glupana, tupavaca ja bi dodao nepovjerljivih seronja koji ti se javljaju na mailove samo kad vide neki svoj interes, inace ih opce ne zanimas ti si 0 za njih!
neko je rekao da su na forumu ugl ok a da od krvi i mesa poznaje jako malo!
bole da ih vecinu ne poznajes uzivo, da vidis njihov pogled koji te procjenjuje,važe,pokusava skuziti dali ga valjas ili pokusava skuziti tvoju glupost da bi je mogao iskoristiti u svoju korist!!
a zelenasi! covjece ako si bolesan pokusat ce tvoju bolest iskoristiti da dodju do tvoje zbirke za sicu a onda da ju preprodaju 100struko!
ako si sklon alc ili drogi spremni su te pozvati na pice a onda te opiti (naravno sve on placa) a kad te opije onda "ljudski" napravi biznis s tobom!! ovo znam od jednog zelenasa koji me je dugo obljetao kao lešinar dok sam bio bolestan! ali nisam mu popustio iako u svojoj bolesti stripove vidio samo kao stari papir koji mrtvo lezi!!
a price o opijanju mi je ispricao onako uz put,ja sam logicno donesao zakljucak kako to izgleda.(zgadio mi se taj dan zivot)
oprostite ako zvucim nepismeno!
skolu nisam volio a obrazovali su me stripoi na ekavici(dan danas me to prati)!!

the bird is the word
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000