forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi MM #68 - Vucji ratnici
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 22/02/2008 : 07:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Stara vijest ili novi strip na kiosku?
MM konacno dopuzao u izlog iz prašine morecomicsa.
Zanimljivo za ovaj strip je da je rasprodan u doticnoj striparnici što naglašava glad citatelja.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 22/02/2008 : 09:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

I tako sam prije par dana skoknuo do More Comicsa i pokupio nastavak "Vucjih ratnika" pod nazivom "Odinovo oko". I upravo u trenutku kada Martina uhvati tajanstveni bezdan što se na kraju prve epizode pojavi iz stropa, dakle prakticki od samog pocetka drugog nastavka, prica jednostavno ode u vražju mater i postane samo hrpa neinventivnih, dosadnih likova, budalaština i laprdanja do samoga kraja... nakon podužeg niza sasvim solidnih epizoda, evo jedan poveci sroz.

Moj dojam takodjer. Sinoc sam to procitao i jedan sasvim solidan zaplet ode u jedno drugo mjesto .

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7516 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 27/02/2008 : 17:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Moram se i ja složit da je rasplet puno lošiji, ali sve u svemu jedna citljiva prica.

Deplano: 5/10
Torti: 5/10 (malo bolji nego inace)
Alessandrini: 7/10

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/02/2008 : 20:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
sasvim okej pricica, pogotovo meni jer volim nordijske mitove. jedino što je autor malo pretjerao sa sotonizmom, pa i martin pola stripa davi o korjenima i filozofiji tog pokreta.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 27/02/2008 : 22:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
pošto ja citam ovaj serijal mm strip agent u komadu mogu reci da je epizoda jako loša 5/10 ... meni nije lega ni prvi dio ove price vucji ratnici ... ovaj nastavak ima bar malo mitologije ... sve u svemu ispod prosjecni Martin Mystere : ( crtež je malo reci ocajan 3/10 ... MM GIG 6 šiša ovu epizodu u svakom pogledu ... PS. Kad ce novi MM LIB : )
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7516 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 28/02/2008 : 00:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by provodina

pošto ja citam ovaj serijal mm strip agent u komadu mogu reci da je epizoda jako loša 5/10... meni nije lega ni prvi dio ove price vucji ratnici ... ovaj nastavak ima bar malo mitologije ... sve u svemu ispod prosjecni Martin Mystere : ( crtež je malo reci ocajan 3/10 ... MM GIG 6 šiša ovu epizodu u svakom pogledu ... PS. Kad ce novi MM LIB : )

Po meni ocjena 5/10 znaci da je prica barem zadovoljavajuca, u savakom slucaju prolazna, nikako jako loša.

PS: MM LIB idu prije ili za sami MAFEST, nisam siguran.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/02/2008 : 00:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
prije.
i dobra je ova dvodijelna prica, jedna od rijetkih novih...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 28/02/2008 : 06:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
Mene je drugi dio razocarao. Prva epizoda je bila odlicna no rasplet je bezvezan.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 28/02/2008 : 13:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message
[quote]Originally posted by Spock

Po meni ocjena 5/10 znaci da je prica barem zadovoljavajuca, u savakom slucaju prolazna, nikako jako loša.

Ostajem kod svoga jako loše i prvi i drugi dio ... Dao sam 5/10 jer nisan tija blatit mog najdražeg junaka pa malo san bija malo subjektivan P.S. Možda je toj ocjeni kriv i MM GIG 6 kojeg san procitao prije ovog stripa koji je izvrstan iako nisam najbolje povata konce ni s njim ...

Edited by - provodina on 28/02/2008 13:16:45
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 28/02/2008 : 17:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message
prica prolazna,crtež drama.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

plavi
Junior Member

425 Posts

Member since 10/05/2002

Posted - 08/03/2008 : 17:59:00  Show Profile Show Extended Profile  Send plavi a Private Message
Evo vec treci put pokusavam da procitam ovu dvodelnu epizodu, al' kad vidim ovog Tortija smuci mi se.
Bas cu morati da se potrudim...
Kad bi glasali za najgoreg crtaca, ne bih se puno dvoumio...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 14/03/2008 : 18:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ocjena 49%
Sve je bilo zbilja OK do 52. stranice kad je sve otišlo u PM.
Pokušalo se sa sotonistima, putovanjem kroz vrijeme, vikinzima... i na kraju ništa od icega.
Daj ti Castelliju 2 sveska, paš vidit cuda. Deplano je potrošija jedno 40-50 stranica na vinjete bez rijeci. Pa nije to Milazzo, vec Torti, pobogu XD.
Ja sam zadovoljan SAgent Martinima, tako da je ovo najlošija epizoda do sada; citljiva ali najlošija do sad!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17021 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 16/03/2008 : 11:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
Procitao sam prvi dio, djeluje obecavajuce i nadam se da mi nastavak nece baš toliko pokvariti utisak ali za ocjenu cu morati sacekati dok to procitam. Torti je užasan, posebno mi je zasmetalo kako je nacrtao vukove, kao karikaturu za neku reklamu. Likovi su mu uobicajeno grozni, ne postoji gori crtac u Boneliju.
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 18/03/2008 : 17:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message
Posle nekoliko meseci odstupanja odlucih danas da kupim ponovo MM, i mogu reci da sam zadovoljan Vucjim ratnicima. Zanimljiv uvod, radnja se polako plete, uopšte nije loše, nadam se da nece sve uništiti iducim brojem, mada mi nešto govori da hoce Cudan crtež, nekako ni sam nisam siguran šta da mislim o Tortiju. Možda mi i bude OK kad se naviknem.

EDIT:
Procitah sad komentare ljudi pre mene koji su citali drugi deo. Znao sam da ce Deplano zajebati

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded

Edited by - GeneziS on 18/03/2008 17:12:12
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000