Zar ne znaš da je Zagorove fanove nepristojno pitati za godine?
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
Ja imam 26 i citam sve, ali evo sad vaspitavam i malog brata da uci sta je to strip... Jednostavno, nema mladih citalaca... Bar ih ja nisam video... "A meni cale kaze, majmune, zaprdio si 26 godina i citas stripove..." Eto... Pa vi ocenite...
moje godiste je 87. ali sumnjam da je glavni dio toliko mlad, uglavnom su to 30-godisnjaci i stariji, kako je rekao king warior- oni koji su naucili citati prije rata svaka cast (mladim) iznimkama koji ce strip odrzavati na zivotu i u buducnosti
moje godiste je 87. ali sumnjam da je glavni dio toliko mlad, uglavnom su to 30-godisnjaci i stariji, kako je rekao king warior- oni koji su naucili citati prije rata svaka cast (mladim) iznimkama koji ce strip odrzavati na zivotu i u buducnosti
to je to generacijo, i ja sam 1987-mo
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Meni je 32, ali usudim se citati i druge stvari sem Zagora...
Kako se samo usuduješ!
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!