forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Broj strana u ZS i LMS (offtopic)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/01/2008 : 22:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
oh boze...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/01/2008 : 22:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Pavel01

oh boze...

Na Evroviziju odmah
Serifovicka je super prosla s molitvom
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/01/2008 : 22:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

oh boze...

Cim ti treba manje od 5 minute da smislis odgovor - to je uvek ovaj isti,genijalan,nenadmasan...
Koliko ti je vremena trebalo prvi put da osmislis ovakav odgovor
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/01/2008 : 22:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
cuj texose, nesto previse okreces na salu tim smajlijima. nemam obicaj da mazim ljude koji me nicim izazvani proganjaju po nekakvom forumu, psuju mi stosta i tako liece svoje frustracije, osjecaj manje vriednosti, traume, sto god.

the bird is the word
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/01/2008 : 23:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

cuj texose, nesto previse okreces na salu tim smajlijima. nemam obicaj da mazim ljude koji me nicim izazvani proganjaju po nekakvom forumu, psuju mi stosta i tako liece svoje frustracije, osjecaj manje vriednosti, traume, sto god.

Nadji gde sam te psovao U porodicu ne diram nikad i nikom.
Tebe licno jesam vredjao,ali izazvan glupim provokacijama na racun stripofila gde i sebe ubrajam. I to je sve.
Smajliji su tu bili u svrhu podjebavanja,a ne okretanja na salu
A ako zelis da prekinemo da glumimo idiote nemam nista protiv.
Ja sam vec jednom prekinuo,pa si me opet prozvao - proveri stranicu-dve unazad ako ne verujes.
Znaci,nista licno,samo me nervira kad neko generalizuje stvari o kakvoj god grupi ljudi se radilo (verskoj,nacionalnoj,u ovom slucaju o stripofilima).
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/01/2008 : 23:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Slušaj me sad dobro majmune: nemoj više nikada da spomeneš moje ime/nadimak na ovom ili bilo kom forumu. Kao što sam vec rekao, ja ne znam kada sam poslednji put opsovao, a kamoli nekog od familije. Jednostavno, dosta mi je više retardiranih morona, koji pokušavaju da se lece preko mojih ledja. Za moj ispad cu tražiti od Markosa da me banuje, ali cu takodje tražiti i tvoje proterivanje sa foruma, neka on odluci koliko ce još novih nickova da ti dopusti..Od kako si ovde nisi imao NIJEDAN konstruktivni topic/post, a ako pokušavaš da skreneš tvoj problem nekome, u potrazi za pomoci, verujem da u tvojoj blizini ima kvalifikovanih ljudi koji ce se potruditi.
Zbogom.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/01/2008 : 23:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
oh boze... sta stvori. cujte. svi vi DEBILI (cast izuzecima) koji ste se tu izredali imate jedan zajednicki problem:

a) vidite jebene provokacije gdje ih nema
b) toliko ste BLENTAVI da, iako u stanju procitati napisano, NE razumijete sto pise. ni 5 posto.
c) uzimate si (bogom dato?) pravo proganjati, psovati, napadati, prijetiti osobu/i koja je napisala nesto sto niti razumijete, niti je upuceno vama kao poznatim DEBILIMA, t.j. kao takvi niste mi ni pozeljni sugovornici.

kapis? ja napisam AAAAAAAAAA. vi DEBILI citate AAaaaaAAAaAAA, interpretirate HHHHHHHHHHHHHHHHHH. znaci napisem A, mislim A, vi razumijete H. i onda psujete sve redom dok neki od vas ne zaradi placu. nie moj problem sto ste DEBILI. jel ovo jasno?

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 02/01/2008 : 23:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Slušaj me sad dobro majmune: nemoj više nikada da spomeneš moje ime/nadimak na ovom ili bilo kom forumu. Kao što sam vec rekao, ja ne znam kada sam poslednji put opsovao, a kamoli nekog od familije. Jednostavno, dosta mi je više retardiranih morona, koji pokušavaju da se lece preko mojih ledja. Za moj ispad cu tražiti od Markosa da me banuje, ali cu takodje tražiti i tvoje proterivanje sa foruma, neka on odluci koliko ce još novih nickova da ti dopusti..Od kako si ovde nisi imao NIJEDAN konstruktivni topic/post, a ako pokušavaš da skreneš tvoj problem nekome, u potrazi za pomoci, verujem da u tvojoj blizini ima kvalifikovanih ljudi koji ce se potruditi.
Zbogom.

sta je? ne pojavljus se vise na svakom topicu iza mojih postova "zosko ovo zosko ono"? sad si zrtva? sta je? zbogom? prosla te volja za salom? sta je?

the bird is the word
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/01/2008 : 00:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

oh boze... sta stvori. cujte. svi vi DEBILI (cast izuzecima) koji ste se tu izredali imate jedan zajednicki problem:

a) vidite jebene provokacije gdje ih nema
b) toliko ste BLENTAVI da, iako u stanju procitati napisano, NE razumijete sto pise. ni 5 posto.
c) uzimate si (bogom dato?) pravo proganjati, psovati, napadati, prijetiti osobu/i koja je napisala nesto sto niti razumijete, niti je upuceno vama kao poznatim DEBILIMA, t.j. kao takvi niste mi ni pozeljni sugovornici.

kapis? ja napisam AAAAAAAAAA. vi DEBILI citate AAaaaaAAAaAAA, interpretirate HHHHHHHHHHHHHHHHHH. znaci napisem A, mislim A, vi razumijete H. i onda psujete sve redom dok neki od vas ne zaradi placu nie moj problem sto ste DEBILI. jel ovo jasno?

Dakle,ti si stvarno DEBILCINA i to nepismena.
U pravu je manhunter,majmunima ne treba praviti drustvo.
Nije da me nerviras,povremeno me cak i zasmejavas(sto majmuni i rade),ali nedovoljno da bi i dalje gubio vreme sa takvima.
Vuk Bojovic bi te zavoleo odmah
On takvog majmuna nema u svom ZOO vrtu.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/01/2008 : 00:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Dakle,ti si stvarno DEBILCINA i to nepismena.
U pravu je manhunter,majmunima ne treba praviti drustvo.
Nije da me nerviras,povremeno me cak i zasmejavas(sto majmuni i rade),ali nedovoljno da bi i dalje gubio vreme sa takvima.
Vuk Bojovic bi te zavoleo odmah
On takvog majmuna nema u svom ZOO vrtu.

oh boze, oh boze... pa zar je trebao i slikoviti primjer da znas citati a nista ne razumijes?

na pocetku topica si prihvatio implikaciju potrebe ispisivanja svih zs/lms izdanja i trebalo je i samom autoru pitanja, uz moju velikodusnu pomoc, pola dana da ti se to nekako izbaci iz glave.
sad si preuzeo i pojam "debil"! alo! tako JA tituliram VAS. drzi se svojih psovki ili izmisli neke nove.

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/01/2008 : 00:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Slušaj me sad dobro majmune: nemoj više nikada da spomeneš moje ime/nadimak na ovom ili bilo kom forumu.
...

kako sam samo ovo previdio! TUNTER! TUNTER! TUNTER! TUNTER! TUNTER! TUNTER!

the bird is the word
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/01/2008 : 00:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 03/01/2008 : 00:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Zosko?
Pavel je Zosko??
E nisam znao.....
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/01/2008 : 00:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

Zosko?
Pavel je Zosko??
E nisam znao.....

Kako nisi, trebao si samo da povežeš kolicinu gluposti u jednom postu, i to je to..

Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 03/01/2008 : 00:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
hahaha.onaj starac,takozvani njemac?E tek sad mi je sve jasno...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/01/2008 : 00:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

sad si preuzeo i pojam "debil"! alo! tako JA tituliram VAS. drzi se svojih psovki ili izmisli neke nove.

Sto?
Da nisi ti izmislio taj pojam?
Ili si bio inspiracija za taj pojam

Smajliji su tu za podjebavanje-da te podsetim.
Debilu
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/01/2008 : 00:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
uuu koliko vas je. sad bi mi vec trebala atomska bomba ili bar 50 grama štakorlina da uspješno nastavim diskusiju.

the bird is the word
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/01/2008 : 00:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Zosko?
Pavel je Zosko??
E nisam znao.....

Kako nisi, trebao si samo da povežeš kolicinu gluposti u jednom postu, i to je to..

Ne pamtim tog debila a vec dugo pratim forum
Znaci,ovaj debil Pavel je koristio debilni nadimak Zosko
Sto se odmah nije krstio samo Debil i tako bi uvek svi znali o kom se radi
Kakav debil(pssss.smajliji su tu za podjebavanje)
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/01/2008 : 00:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

nijemac? where? where?

the bird is the word
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 03/01/2008 : 00:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

quote:

nijemac? where? where?

oh boze....
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 03/01/2008 : 00:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

quote:

nijemac? where? where?

oh boze....

Smajliji su ovaj put pravi
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/01/2008 : 00:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
kerberu, nesto mi se cini da se osjecas zapostavljeno. hajde prvo izaberi nadimak kako da te zovem od milja:
a) berber
b) derber
c) zamor

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/01/2008 : 00:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
i onda tek mozes polagati ispit.

edit: mozemo i ubrzati, proglasavam te ZAMOR-om! reci, milo, jel ti jos muka sto sam uputio onog deckica na scom-aukcije, pa ti nije prodao komplet zagora za bagatelu? zato se glasas uz ove debile?

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 03/01/2008 01:01:28
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/01/2008 : 01:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ma nije Nemac, samo je bio umislio da zna nemacki..i hrvatski..pa je shvatio sa vremenom da ne ume nijedan... To se dešava kada neko piša a ne piše na nekom jeziku..
Inace, znam samo za tri njegova nicka, Zosko, Pen Karker i ovaj poslednji, zidarski. Ostalih petnaest zna Markos.

Edited by - manhunter on 03/01/2008 01:03:32
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 03/01/2008 : 01:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

kerberu, nesto mi se cini da se osjecas zapostavljeno. hajde prvo izaberi nadimak kako da te zovem od milja:
a) berber
b) derber
c) zamor

Moze berber
A sad ti odaberi,ali prvo pogledaj link:http://stripovi.com/AuctionView.asp?ID=71102
a) metlar
b) ludi njemac sa metlom

preporucujem ti da uzmes ovo pod b.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000