Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29386 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 03/01/2008 : 10:29:41
|
Svasta. Nemam vremena sve ovo citati, ali vidim da su isti ljudi u igri, ponovo. Zosko, stvarno, ali stvarno pretjerujes. Simpatican si mi, ali ne mogu tolerirati neke stvari, koje sam do sada precesto tolerirao, ni sam ne znam zasto. Stalno neki neredi, svadje, provokacije. Cemu, zasto, dokle? Ne tjeraj me da krenem izbacivati. I tebi i svima ostalima jedan savjet: ignore funkcija je vaš prijatelj. Ovaj put nema kazne, ali sljedeci... |
Trouble will find me |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 03/01/2008 : 18:43:06
|
quote: Originally posted by globinjo
sinoc sam na brzinu svratio na forum,jer nisam imao zadnjih 5 dana bas pristup netu inace bih davno reagirao na ovaj topic...vratio sam se s godišnjeg,odmoran i spreman za nova izbacivanja...ajmo,tko je prvi...
Evo Pavel se hoce javiti, samo se stidi... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47187 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/01/2008 : 18:52:12
|
sinoc sam na brzinu svratio na forum,jer nisam imao zadnjih 5 dana bas pristup netu inace bih davno reagirao na ovaj topic...vratio sam se s godišnjeg,odmoran i spreman za nova izbacivanja...ajmo,tko je prvi...
opet stereoidi u igri a? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47187 Posts
Posted - 03/01/2008 : 22:28:20
|
quote: Originally posted by lwood opet stereoidi u igri a?
ne,nego travulja i vodka
to faco!!!!!!!!!!!! |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25335 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 04/01/2008 : 10:02:54
|
quote: Originally posted by Porter
Jesu vas sredili ne smije niko ni da zucne
Glavno da si se ti javio kad je trebalo.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25335 Posts
Posted - 04/01/2008 : 10:18:55
|
Bilo mi malkice nezgodno citati prepucavanje pa reko ne bil se stisalo.
Pa eto, i meni je bilo nezgodno da me neko 100-ti put proziva,pa sam zato i tako odreagovao(i izvinuo se forumu)... A bilo je i gorih prepucavanja na 20+ stranica, pa nikome nije ništa falilo Šta se praviš fin, ko francuska sobarica |
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 04/01/2008 : 12:27:12
|
Ljudski se pohvatati i za vratove,ali ipak je bolje izbjeci ako je moguce.
ja sam u 6 dugacka maila okajao svoje ponasanje i svecano obecao svim administratorima i moderatorima da ne cu vise reagirati na forumu kad mi netko pocne psovati sve redom. moze me nazivati tko god i kako hoce i psovati tko god i sta hoce, kao i uvijek, samo od sada bez posljedica na forumu. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47187 Posts
Posted - 04/01/2008 : 12:59:03
|
nije li to mazohizam? |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Posted - 04/01/2008 : 18:01:54
|
quote: Originally posted by Pavel01
ja sam u 6 dugacka maila okajao svoje ponasanje i svecano obecao svim administratorima i moderatorima da ne cu vise reagirati na forumu kad mi netko pocne psovati sve redom. moze me nazivati tko god i kako hoce i psovati tko god i sta hoce, kao i uvijek, samo od sada bez posljedica na forumu.
Bolje da ne dolazi do psovki i vrijedjanja,da se niko ne bi neugodno osjecao,mozda je od jednih solucija ignore,nije lose skrenuti paznju globinju i Markosu ako neko ucestalo provocira. Onda bas kad covjeku prekipi treba .... sve po spisku ,ako i to ne pomaze treba kupiti prvu avionsku kartu pa se uputiti ili dati nekom lovu od avionske nek se on uputi. Ako i to ne pomogne onda stvarno treba fino |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47187 Posts
Posted - 04/01/2008 : 18:14:49
|
ja sam u 6 dugacka maila okajao svoje ponasanje i svecano obecao svim administratorima i moderatorima da ne cu vise reagirati na forumu kad mi netko pocne psovati sve redom. moze me nazivati tko god i kako hoce i psovati tko god i sta hoce, kao i uvijek, samo od sada bez posljedica na forumu.
Bolje da ne dolazi do psovki i vrijedjanja,da se niko ne bi neugodno osjecao,mozda je od jednih solucija ignore,nije lose skrenuti paznju globinju i Markosu ako neko ucestalo provocira. Onda bas kad covjeku prekipi treba .... sve po spisku ,ako i to ne pomaze treba kupiti prvu avionsku kartu pa se uputiti ili dati nekom lovu od avionske nek se on uputi. Ako i to ne pomogne onda stvarno treba fino
ako mi ko plati avionsku i hotel mogu otic |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 04/01/2008 : 21:00:50
|
Bolje da ne dolazi do psovki i vrijedjanja,da se niko ne bi neugodno osjecao,mozda je od jednih solucija ignore,nije lose skrenuti paznju globinju i Markosu ako neko ucestalo provocira. Onda bas kad covjeku prekipi treba .... sve po spisku ,ako i to ne pomaze treba kupiti prvu avionsku kartu pa se uputiti ili dati nekom lovu od avionske nek se on uputi. Ako i to ne pomogne onda stvarno treba fino
mislim da imas pravo. u zivotu nisam poslao mail moderatorima oko uvrijeda upucenih na moju adresu. nekako mi to bezveze. a ima clanova koji su doslovno pravi stalkeri.
stalno se lijepe za mene, presutim im desetke uvrijeda (da ne nabrajam) ili okrecem na salu, a oni sve hrabrije; e a kad im ja uputim jednu "neprikladnu" onda nastupa smak svijeta, pisu se tuzbe, skupljaju potpisi, cendranje vamo-tamo. poznati scenario.
ne cu pisati nikakve prituzbe ni dalje. niti dalje reagirati na forumu. neke stvari se rijesavaju samo dok se gleda u oci. |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 04/01/2008 : 22:13:14
|
"mislim da imas pravo. u zivotu nisam poslao mail moderatorima oko uvrijeda upucenih na moju adresu. nekako mi to bezveze. a ima clanova koji su doslovno pravi stalkeri. stalno se lijepe za mene, presutim im desetke uvrijeda (da ne nabrajam) ili okrecem na salu, a oni sve hrabrije; e a kad im ja uputim jednu "neprikladnu" onda nastupa smak svijeta, pisu se tuzbe, skupljaju potpisi, cendranje vamo-tamo. poznati scenario. ne cu pisati nikakve prituzbe ni dalje. niti dalje reagirati na forumu. neke stvari se rijesavaju samo dok se gleda u oci."
Pavelka,neprijatelju,sta da ti kazem na navedeno nego da si u pravu.Djelomicno.I to u onome dijelu gdje kazes da neces reagirati na provokacije u forumu.Koliko sam pratio,a pratio sam dovoljno ponukan tvojim ispadima upucenim meni,u 95% slucajeva si ti pocinjao svadju,nekad izazvan a vecinom ne.Npr,moji prvi crtezi na forumu su,priznajem,prilicno provokativni i nepodobni ali nisu bili upuceni nikom osobito,pogotovo ne tebi kojeg nisam nikad ranije kontaktirao niti u jednom postu.Nije bilo namjere vrijedjanja mada sam znao da ce biti losih reakcija ipak sam se nadao da ce se prepoznati sala u tom svem,barem u vecini.Ti si na to reagovao tako sto si se obrusio na mene kao da sam ti pobio pola familije i uputio si par prilicno gnusnih komentara s cim si izazvao prostakluk u meni i nedolicne odgovore s moje strane prema istima.To je nastavilo poslije svakog mog posta.Kazes da si okruzen stalkerima no nisi,ti si taj.Kazes da se neke stvari rijesavaju samo dok se gleda u oci.U pravu si a koliko se sjecam to sam ti pred crs i svesrdno ponudio a od tebe ni traga.Nekad svi stvarno pretjeramo u psovkama i prijetnjama i trebamo znati oprostiti i pomiriti se.I to sam ti ponudio s privatnom porukom a ti si je objavio na postu i okrenuo tako da izgleda kao da se tebe netko ustrucava i boji.Pih.Hocu reci da si se u ovom zadnjem postu predstavio kao neduzna zrtva koju svi jedva cekaju da napadnu i ispsuju a ti to nisi.Niti izbliza.Ti si provokator a ne zrtva.Pedeset clanova foruma na jednoj strani a ti na drugoj.Kad ti jedan kaze da si budala ne obaziri se,kad to cujes dva puta razmisli koliko toliko,treci put se vec alarmiraj a pedeseti put to potvrdi.U pravu si da to treba prestati.Daleko od toga da si ovdje najgori.Ima ih i gorih,glupljih i bezobraznih koji jedva cekaju neku prepirku da se ukljuce.Niti sam ja kakva cvjecka,daleko od toga, prilicno sam nekulturan i opicen,pogotovo kad sam izazvan.Morao sam odgovoriti na tvoje gore navedeno jer mislim,ne,znam, da sam u pravu kad kazem da nisi zrtva nego uzrocnik vecine svadja u zadnje vrijeme i stvarno trebas tome stati na kraj.I ja cu tome dati doprinos tako da necu niti provocirati,niti odgovarati na tvoje provokacije,koliko budem u moci da se suzdrzim.Ali ces pri dobronamjernim postovima ubuduce ostati s pridjevom neprijatelj.Zasluzeno.Peace! |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 04/01/2008 22:25:41 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 04/01/2008 : 22:34:58
|
quote: Originally posted by bagi
Pavelka,neprijatelju,sta da ti kazem na navedeno nego da si u pravu.Djelomicno.I to u onome dijelu gdje kazes da neces reagirati na provokacije u forumu.Koliko sam pratio,a pratio sam dovoljno ponukan tvojim ispadima upucenim meni,u 95% slucajeva si ti pocinjao svadju,nekad izazvan a vecinom ne.Npr,moji prvi crtezi na forumu su,priznajem,prilicno provokativni i nepodobni ali nisu bili upuceni nikom osobito,pogotovo ne tebi kojeg nisam nikad ranije kontaktirao niti u jednom postu.Nije bilo namjere vrijedjanja mada sam znao da ce biti losih reakcija ipak sam se nadao da ce se prepoznati sala u tom svem,barem u vecini.Ti si na to reagovao tako sto si se obrusio na mene kao da sam ti pobio pola familije i uputio si par prilicno gnusnih komentara s cim si izazvao prostakluk u meni i nedolicne odgovore s moje strane prema istima.To je nastavilo poslije svakog mog posta.Kazes da si okruzen stalkerima no nisi,ti si taj.Kazes da se neke stvari rijesavaju samo dok se gleda u oci.U pravu si a koliko se sjecam to sam ti pred crs i svesrdno ponudio a od tebe ni traga.Nekad svi stvarno pretjeramo u psovkama i prijetnjama i trebamo znati oprostiti i pomiriti se.I to sam ti ponudio s privatnom porukom a ti si je objavio na postu i okrenuo tako da izgleda kao da se tebe netko ustrucava i boji.Pih.Hocu reci da si se u ovom zadnjem postu predstavio kao neduzna zrtva koju svi jedva cekaju da napadnu i ispsuju a ti to nisi.Niti izbliza.Ti si provokator a ne zrtva.Pedeset clanova foruma na jednoj strani a ti na drugoj.Kad ti jedan kaze da si budala ne obaziri se,kad to cujes dva puta razmisli koliko toliko,treci put se vec alarmiraj a pedeseti put to potvrdi.U pravu si da to treba prestati.Daleko od toga da si ovdje najgori.Ima ih i gorih,glupljih i bezobraznih koji jedva cekaju neku prepirku da se ukljuce.Niti sam ja kakva cvjecka,daleko od toga, prilicno sam nekulturan i opicen,pogotovo kad sam izazvan.Morao sam odgovoriti na tvoje gore navedeno jer mislim,ne,znam, da sam u pravu kad kazem da nisi zrtva nego uzrocnik vecine svadja u zadnje vrijeme i stvarno trebas tome stati na kraj.I ja cu tome dati doprinos tako da necu niti provocirati,niti odgovarati na tvoje provokacije,koliko budem u moci da se suzdrzim.Ali ces pri dobronamjernim postovima ubuduce ostati s pridjevom neprijatelj.Zasluzeno.Peace!
Apsolutno tacno,samo mi nije jasno da to treba i da se napise - kao da se nije videlo u x situacija. Uostalom,dovoljno je pogledati sta je doticni pisao pod raznim nickovima i s kim se sve vredjao,da se zakljuci da je najveci provokator ovde na forumu. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 04/01/2008 : 22:39:01
|
bagi, lijepo pises, al lose zvuci i vecinom nema smisla. na forumu su 2 patoloska stalkera, sto god da su prozivili (ili nisu, vjerojatno puno filmova), ne dajem im vise pravo da me proganjaju na svakom koraku, samo sto misle da prepoznaju u meni vrag zna koga. ovaj topic nije prava slika, vec bezazleno okupljanje istih, gdje sam jedino malo pripomogao.
jedan od te dvojice je predivno patoloski i sam napisao kako "je u nekim diskusijama bio uz mene dok nije saznao tko je iza ovog nicka". i sjeca se nekakvih vrag zna kakvih diskusija od bog zna kada gdje sam "uz ostale vrijedjao precednika (!)"
drugi jedva ceka priliku da napise pojam "zosko". 100%tni patoloski stalker.
nemoj da sad nabrajam podvrste stakera, jer bih lako i tebe svrstao u jednu od njih. na ovom topicu djelujes kao pravi "osvetoljubivi stalker" (ova grupacija nije moja izmisljotina, postoji), sto i potvrdjujes ovom zadnjom pricicom (ne da mi se rastavljati recenicu po recenicu) u kombinaciji sa ostalim postovima ovdie na koje, obrati paznju, nisam reagirao.
ovo je primjer pravog patoloskog stalkera http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=27876 ne cu sada napisati podvrstu, jer ce ionako doslovno podivljati kad ovo procita.
lijepo je markos napisao da postoji ignore-funkcija. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25335 Posts
Posted - 04/01/2008 : 22:51:51
|
drugi jedva ceka priliku da napise pojam "zosko". 100%tni patoloski stalker.
---------------------------------------------------------------
Ne znam šta ti je sad Markos skrivio da ga optužuješ da je "stalker"???
quote: Originally posted by Markos
Zosko, stvarno, ali stvarno pretjerujes.
|
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25335 Posts
Posted - 04/01/2008 : 22:53:32
|
A ja sam te lepo zamolio da me ne spominješ ni u kakvom kontekstu, pa te molim da tu želju i uvažiš. Hajde kad smo postali fini i dobri da tako i cinimo. Može? Danke. |
|
Edited by - manhunter on 04/01/2008 22:54:13 |
|
|
Topic |
|