htio sam nacrtati revizionistickog Zagora kako bih jednom i za svagda dokazao da nemam apsolutno nista protiv tog lika, ali onda mi se vise nije dalo kad sam skuzio da bi mi za to trebalo sest mjeseci, pa mi je ostala samo prva slicica...
to sam taman primijetio po postanju, al kazem nek ostane kao argument ako se (u šali) pokušaš braniti, no prešao si me
to su mjesta s najvise habanja (ali stvarno jesu, kao i na laktovima kad smo bili mali na puloverima i slicno), jer se ljudi najviše oslanjaju o njih (Bože, mogu li išta napisati bez konotacija...), pa su se tako pojacavali, najcešce pravom kožom... drugo je pak objašnjenje da je Zagor izrazito gay-strip, što mnogi smatraju barem djelomicnom istinom
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ti otvori na pantalonima su za kakanje :) stvarno...na onim dugim pidzamama su ti otvori bili u to vrijeme da se otvori na brzinu u poljani, napravi ona stvar na brzinu da te indijanac ne skljoka i onda zakopcas opet...haha, ov za pantalone moze biti neka koza sasivena jer od jahanja dugos se prave rupe na dupetu ;;;)
a crtez dobar samo si trebao upotriejbiti tanje linije za daljinu tako da izgleda perspektiva bolje...[deblje linije za stvari/bica u blizini i sve tanje i tanje sto se odmices...
hvala svima na komentarima i savjetima (nastojat cu ubuduce u tom stilu crteza koristiti pero za perspektivno udaljenije krajolike, a grublje poteze kistom za prve planove; a sto se tice plosnosti likova - jebiga, mi amateri uvijek padnemo na testu volumena i tezista - likovi nam uvijek djeluju plosno i ukoceno... ako netko zna kako tome doskociti - osim vise crtanja po prirodi, to znam - bit cu zahvalan na savjetu).
sve najbolje u Novoj!
@Raymond odes na imageshack.us, aploadas sliku, a onda ti sam imageshack izbaci kako staviti sliku na forum.
htio sam nacrtati revizionistickog Zagora kako bih jednom i za svagda dokazao da nemam apsolutno nista protiv tog lika, ali onda mi se vise nije dalo kad sam skuzio da bi mi za to trebalo sest mjeseci, pa mi je ostala samo prva slicica...
Ne zalazim u ovu zabranjenu "bonelli" zonu, pa ko me jebe sto ovo nisam ranije vidio. Jure, jbte, jel ovo Zagor s Corbenovim shtihom, inace vrhunski. V R H U N S K I! Bagi, nek se ovo ipak nastavi:)