Author |
Topic |
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 29/12/2007 : 14:42:03
|
..ne znam više gdje da dodem do informacije...jel možemo u ovom topiku pitat za cijene stripova?....na libellusu ne pišu cijene i nisu još doradili dio sajta koji se odnosi na striparnicu i to me malo živcira, a na morecomics nemaju sve te stripove koji su inace u prodaji...ima li još koji online pretraživac za prodaju stripova? konkretno me zanima: Martim Mystere: Generacije, Biblioteka superbook, Libellus. Ken Parker....Libellus. Magicni vjetar....Libellus. ....ako to piše negdje na forumu, dovraga, al ne snalazim se.
|
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5954 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 29/12/2007 : 23:45:33
|
quote: Originally posted by nika331
nisu još doradili dio sajta koji se odnosi na striparnicu i to me malo živcira
To je zato sto smo zli i svaka tudja nervoza nas veseli! :) |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 30/12/2007 : 00:14:28
|
quote: Originally posted by VJ
nisu još doradili dio sajta koji se odnosi na striparnicu i to me malo živcira
To je zato sto smo zli i svaka tudja nervoza nas veseli! :)
ali ste nasuprot sex shopa, pa se ipak nekako zadovoljimo |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17163 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 30/12/2007 : 09:24:16
|
Nisam baš siguran, ali ovako otprilike po sjecanju:
Martim Mystere: Generacije, Libellus Biblioteka superbook, - 90 kuna Ken Parker....Libellus - 60 kuna
Magicni vjetar....Libellus - 110 kuna |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 01/01/2008 : 01:13:48
|
quote: Originally posted by supermark
ali ste nasuprot sex shopa, pa se ipak nekako zadovoljimo
sex shop propao...j*ga, svi sexaši su se prvo išli (is)trošit u liberllus pa im nije ništa ostalo za sex |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
Edited by - alanmaras on 01/01/2008 01:14:03 |
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 01/01/2008 : 02:09:22
|
quote: Originally posted by delboj
Nisam baš siguran, ali ovako otprilike po sjecanju:
Martim Mystere: Generacije, Libellus Biblioteka superbook, - 90 kuna Ken Parker....Libellus - 60 kuna
Magicni vjetar....Libellus - 110 kuna
Nije to za svaciji džep. Mislim, za strip dati sto kuna. |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Posted - 01/01/2008 : 13:51:29
|
slažem se viktor14....zato sam odlucila prvo procitati neke brojeve pa onda odluciti koje cu kupiti...i zato trebam znati i cijene:) trenutno me oduševio martin mystere: generacije jer obožavam takav pregled lika, kako je postao to što je, i sl. prica je predobra, a crtež joooš boljiza taj bi dala 100 kuna....ne želim kolekcionarski imati cijeli niz neke serije, super mi je posudivat po knjižnicama, a meni drage i probrane brojeve onda kupiti. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/01/2008 : 14:25:08
|
slažem se viktor14....zato sam odlucila prvo procitati neke brojeve pa onda odluciti koje cu kupiti...i zato trebam znati i cijene:) trenutno me oduševio martin mystere: generacije jer obožavam takav pregled lika, kako je postao to što je, i sl. prica je predobra, a crtež joooš boljiza taj bi dala 100 kuna....ne želim kolekcionarski imati cijeli niz neke serije, super mi je posudivat po knjižnicama, a meni drage i probrane brojeve onda kupiti.
Ja obožavam vidjeti cijene pa sam procjeniti, da li cu kupiti. Nikada nisam volio ducane gdje moraš preko pulta tražiti prodavca da doda ovo pa pitati za cijenu. Uvijek sam išao u samoposluge gdje sve vidiš sam i ne moraš ulaziti u nepotrebne rasprave. Isto je i kod stripova; prvo treba ugnjaviti onoga koji nema cijene pitanjima. On ti, ako ima vremena odgovori, onda ti je neprijatno ne kupiti jer osjecaš da si gnjavio ljude pa si dužan kupiti. Pitati za cijene po drugi put (ako nisi kupio), nemoguca misija. Vjerovatno preuvelicavam, ali shvatili ste poentu. Još ranije dok je na ovom sajtu bila burza ponude, bilo je puno spiskova s stripovima. Jedan clan je imao dosta toga što mi je trebalo, ali nigdje niti cijena niti ocjena stripova. Za cijene se "javite na mail". Ja se javim na mail i kažem da me zanimaju cijene. On kaže koje? Ja mu lijepo kažem da me zanimaju sve cijene. On pocne pricu kako sam dosadan i bezobrazan i kako je radio s milion ljudi i jedino samnom ima problema. I tako se lijepo posvadamo, poslije mi je bilo krivo jer nisam takav po prirodi. Tada sam bio pocetnik, ali sada i ja mogu reci da sam radio sa puno ljudi i još uvijek tvrdim da nije dobro za kupca kada cijene nisu postavljene da ih svi jasno vide... Mene to definitivno odbija. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 01/01/2008 : 19:39:03
|
Mislim da sad po novom lijepe cijene s unutarnje strane korica u Libellusu tak da nema problema ( tj. ako je pitati prodavaca problem). Sve što mi je sestra kupila u Libellusu zadnja tri mjeseca imalo je papiric s cijenom. |
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/01/2008 : 19:47:46
|
quote: Originally posted by Vega
Mislim da sad po novom lijepe cijene s unutarnje strane korica u Libellusu tak da nema problema ( tj. ako je pitati prodavaca problem). Sve što mi je sestra kupila u Libellusu zadnja tri mjeseca imalo je papiric s cijenom.
Mi uglavnom pricamo o kupnji putem interneta gdje se taj papiric baš i ne vidi... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/01/2008 19:48:33 |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Posted - 02/01/2008 : 00:48:04
|
da, obi-wan...i s tobom se slažem. zašto ne mogu pisati cijene na sajtu od libellusa? zašto je to problem?.....kad se radi o privatnim prodavacima, onda jasno da netko želi s vremena na vrijeme povisiti cijenu i sl. i da je možda ne želi reci do zadnjeg trenutka...ali ja nemam hrabrosti na taj nacin bilo što kupovati...ne znaš što ti može dopasti šaka. hocu provjerenu i sigurnu kupnju pogotovo zato što su stripovi poskupjeli. |
|
|
mateus82
New Member
Croatia
265 Posts
Member since 19/11/2004 |
Posted - 02/01/2008 : 09:28:02
|
da, obi-wan...i s tobom se slažem. zašto ne mogu pisati cijene na sajtu od libellusa? zašto je to problem?.....kad se radi o privatnim prodavacima, onda jasno da netko želi s vremena na vrijeme povisiti cijenu i sl. i da je možda ne želi reci do zadnjeg trenutka...ali ja nemam hrabrosti na taj nacin bilo što kupovati...ne znaš što ti može dopasti šaka. hocu provjerenu i sigurnu kupnju pogotovo zato što su stripovi poskupjeli.
Ovdje treba reci da Strip knjizara Libellus i Libellus izdavastvo nije jedno te isto. Ako ce cijene ikad biti istaknute onda ce to vjerovatno biti na web stranicam knjizare Libellus(i to onda kada ce biti osposobljena za rad).Izdavastvo na svojim web stranicama samo reklamira svoje proizvode ali nema istaknute cijene,jer izdavac sigurno nema interesa privatnoj osobi prodavati po jedan ili dva stripa(osim kad po knjizarama sve rasprodaju pa se onda hvatas za zadnju slamku da se nije mozda koji primjerak zagubio kod izdavaca) nego se prodaje u vecim kolicinama dalje knjizarama,a i cijene koje bi bile istaknute na web stranici bi vjerovatno bile otkupne cijene za knjizare(a ne za tebe i mene) a iste bi te stripove prodavele za 20 do 30% vece cijene.
A i neznam cemu se poteze pitanje prodavanja Libellusovih stripova na netu jer ja jos nisam vidio da Libellus ima internet ducan tj. da nudi stripove putem neta a i mislim da jos duge nece imati tu opciju.
|
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 02/01/2008 : 10:25:13
|
Meni su Libellusova izdanja nedodirljiva. Kao prvo, Zagreb mi nije baš blizu. A kao drugo, starci doslovno "popizde" kad kažem da za strip želim dati 100-120 kuna. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17163 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 02/01/2008 : 10:26:36
|
slažem se viktor14....zato sam odlucila prvo procitati neke brojeve pa onda odluciti koje cu kupiti...i zato trebam znati i cijene:) trenutno me oduševio martin mystere: generacije jer obožavam takav pregled lika, kako je postao to što je, i sl. prica je predobra, a crtež joooš boljiza taj bi dala 100 kuna....ne želim kolekcionarski imati cijeli niz neke serije, super mi je posudivat po knjižnicama, a meni drage i probrane brojeve onda kupiti.
To je zasad jedini strip koji sam kupio u izdanju Libellusa |
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5122 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 02/01/2008 : 11:30:06
|
Svaki mjesec dodem "do dna" u novcaniku kad pokupujem HC Alan Forda, D.Doga plus Libellus - Marti Misterije HC. Kasnije, kad to sve procitam i složim na police, prode me ljutnja zbog trenutne besparice i koncentriram se na išcekivanje novih brojeva... Cak zovem i telefonom u MC i provjeravam što je izišlo... Ma to je bolest vec, ali neka... Nek se gomila na policama... SKUPO JE AL JE BAR DOBRO! |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
|
Topic |
|