forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 KRIVOTVORENI LOGO ALAN FORDA!!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/02/2008 : 17:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

poslao mi je sawitch e-mail,
kaze da se predomislio i da podupire akciju vronskog i DOMIja

Ja sam cuo da je totalno popizdio i odrezao škarama logo " superstrip "

sa svakog Svetovog Alan forda koji posjeduje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 12/02/2008 : 18:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Au,doživio je živcani slom .
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 12/02/2008 : 19:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:
Originally posted by Death

quote:

quote:

Au,doživio je živcani slom .

Eh, šteta coveka. A skorije je došao na Forum;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 12/02/2008 : 19:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:

quote:

Ma ne samo to, i uho si je odrezao! Kruži prica da je još neki slicno napravio...

Piši propalo!
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 12/02/2008 : 19:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
...al' to se desilo malo ranije, pa nije bitno za ovaj topic.

Piši propalo!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 12/02/2008 : 20:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:

quote:

Ma ne samo to, i uho si je odrezao! Kruži prica da je još neki slicno napravio...

Da, neki slikar, jel da? Cuo sam da je odustao od slikanja suncokreta i da sada izdaje Malog rendžera. Zna covjek gdje je profit

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 12/02/2008 : 20:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ned_lynx

quote:

quote:

Da, neki slikar, jel da? Cuo sam da je odustao od slikanja suncokreta i da sada izdaje Malog rendžera. Zna covjek gdje je profit

Ne virujen da ce tu profitirat, al' bumo vidli;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/02/2008 : 17:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Veliki broj mojih prijatelja mi je rekao da od danas prestaju da kupuju Svetov "Alan Ford" sve dok se na njemu nalazi ukradeni logo! Znaci, BOJKOT DO POBEDE!!!!!
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 13/02/2008 : 18:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message
quote:
Originally posted by vronski

Veliki broj mojih prijatelja mi je rekao da od danas prestaju da kupuju Svetov "Alan Ford" sve dok se na njemu nalazi ukradeni logo! Znaci, BOJKOT DO POBEDE!!!!!

U tom slucaju se ti i tvoji prijatelji necete baš nacitiati dosta sljedecih Alan Fodrova

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/

Edited by - zo on 14/02/2008 01:40:11
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2008 : 18:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Ponavljam, res nullius, odnosno res derelicta koj je postala res nullius, ne može biti predmetom krade - i to je tako od antike do danas. A raznih don kihotova, ima ih u svakome selu barem jedan.
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 15/02/2008 : 15:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
quote:

Ma je li?
E,pa stvarno ste sad pretjerali.
Hajdemo sve to zaboraviti i popit si po jedno pivo u znak primirja.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/02/2008 : 15:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Moji prijatelji i ja cemo kupovati po 10 primerka od svakog iduceg broja u znak podrške, napred sa ukradenim logom!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2008 : 12:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Na kioscima u Srbiji se pojavio 55 -i broj Svetovog Alan Forda sa naravno i dalje ukradenim logom i sa potpuno primerenim naslovom: "Banda cetvrtastih glava"! Zašto je primeren naslov? Zato što su ovi iz "Sveta" banda jer i dalje koriste ukradeni logo a glave su im zaista cetvrtaste kada to ne mogu da shvate i vrate originalni logo!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/02/2008 : 12:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Cenim da tebe pubertet žešce drma...Znam kako je to, prošao sam vec davno. Samo, ja sam našao devojku da sebi skratim vreme, a nisam išao da izd%"vam nad rugim ljudima. Jednog lepog dana kad budeš odrastao, shvaticeš neke stvari.
Do tada ce tvoja okolina(stvarna i virtualna) morati da te trpi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/02/2008 : 13:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Na kioscima u Srbiji se pojavio 55 -i broj Svetovog Alan Forda sa naravno i dalje ukradenim logom i sa potpuno primerenim naslovom: "Banda cetvrtastih glava"! Zašto je primeren naslov? Zato što su ovi iz "Sveta" banda jer i dalje koriste ukradeni logo a glave su im zaista cetvrtaste kada to ne mogu da shvate i vrate originalni logo!!!

Ne mogu da shvate,zar ti to nije jasno do sada.Najbolje ti uzmi advokata i tuzi ih,a ako to ne upali onda preporucujuem da odes u New York u UN i tamo podneses tuzbu.Ako i to ne upali onda se naoruzaj i objavi rat Srbiji

Edited by - King Warrior on 16/02/2008 13:23:54
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/02/2008 : 13:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
onda se naoruzaj i objavi rat Srbiji

Nisan ima namjeru više sudjelovati u ovom topicu ali moram reagirati na jedan detalj... Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji, a poštovani gospodin Vronski piše ekavicom. Po tome a i još po nekim izjavama pretpostavljam da živi u Srbiji pa bi proglašenje rata bilo pomalo neumjesno. Sto posto je CIA-in agent. Nema druge...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/02/2008 : 14:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
Originally posted by King Warrior
onda se naoruzaj i objavi rat Srbiji

Nisan ima namjeru više sudjelovati u ovom topicu ali moram reagirati na jedan detalj... Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji, a poštovani gospodin Vronski piše ekavicom. Po tome a i još po nekim izjavama pretpostavljam da živi u Srbiji pa bi proglašenje rata bilo pomalo neumjesno. Sto posto je CIA-in agent. Nema druge...

100% je u pubertetu ili u klimaksu?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/02/2008 : 14:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

I ja sam mislio da se necu više pojavljivati ovdje. No ipak, ne mogu trpjeti ljudsku glupost i tvrdoglavost i moram raegirati, zato sam ponekad nazocan na ovom topicu.Ja nikada nisam nijekao krivicu "Sveta", no mislim da bi ovako mladi i perspektivni mladac kao što je Vronski morao kontaktirati upravo tu izdavacku kucu, i sa njima riješio nastali problem.
Ovdje nam samo ide na živce...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/02/2008 : 14:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji...

Ja sam možda pesimist, ali primijetio sam da ovo 'ispada' ne samo na ovom topicu, nego na 90% njih na ovom forumu. Dali se možda varam? (Nadam se da da, mada duboko sumnjam.)

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 16/02/2008 14:41:15
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 16/02/2008 : 14:55:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message
Dakle odgovor onima koji misle da sam neki klinac i da sam u pubertetu: Klinac nisam, imam 32 godine a nisam ni u pubertetu, imam suprugu i dete! Pre bih rekao da ste vi svi koji ne razumete srž problema koji sam pokrenuo u pubertetu ali to je vašproblem a ne moj!
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/02/2008 : 14:58:55  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message
quote:

Dakle odgovor onima koji misle da sam neki klinac i da sam u pubertetu: Klinac nisam, imam 32 godine a nisam ni u pubertetu, imam suprugu i dete! Pre bih rekao da ste vi svi koji ne razumete srž problema koji sam pokrenuo u pubertetu ali to je vašproblem a ne moj!

Ja ti vjerujem, nego me zanima - Dali stvarno možeš ubiti jelena jednim hicem?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 16/02/2008 : 15:47:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message
quote:

Pa dobro,vronski,ako želiš tužiti,tuži,ali ako baš njih želiš tužiti,što cekaš?Izadi na ulicu sa natpisom "Dolje ukradeni logo Alana Forda!" ili nešto slicno,okupi istomišljenike,pa da zajedno protestirate.Štrajkajte,neka te svi vide,neka te vidi cijeli svijet,neka dodu neke svjetske TV kuce,pa da te snime za glavne vijesti,potrudi se da budeš na nekim najpoznatijim novinama na svijetu,napravi bilo što, samo nas ostavi na miru.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5224 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/02/2008 : 23:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

I ja sam mislio da se necu više pojavljivati ovdje. No ipak, ne mogu trpjeti ljudsku glupost i tvrdoglavost i moram raegirati, zato sam ponekad nazocan na ovom topicu.Ja nikada nisam nijekao krivicu "Sveta", no mislim da bi ovako mladi i perspektivni mladac kao što je Vronski morao kontaktirati upravo tu izdavacku kucu, i sa njima riješio nastali problem.
Ovdje nam samo ide na živce...

Ide na živce samo onima koji podržavaju kradu loga Superstrip lažne i nepostojece biblioteke Superstrip u Srbiji, a protiv izdavanja Alan Forda ama baš nitko nema ništa protiv, dapace! Vratimo se na temu, lažni i ukradeni logo Superstrip je tema, a ne protivljenje izdavanju Alan Forda u Srbiji.

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5224 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/02/2008 : 23:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:

quote:

Nek si zalijepi na celo taj izrezani logo i prošeta vani, možda ga netko i podrži u idejama daljnjih podrški kradama tudih logo-a, pa ga u Svetu i odlikuju

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 17/02/2008 : 00:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
u ovde je bas vruce.gledaj ako ti se ne svidja taj logo gde pise superstrip(KAO PRVO ONI SU TO SAMO NAPISALI,NE MORAJU SVI DA MISLE DA JE TO NEPOSTOJECA STRIPOTEKA)onda uzmi marker(ima ih raznih boja kod kineza)onda umesto u napravis o,umesto p dobijes b,i dobijes nov naziv
"soberstrib".sada mozes da se smirish!

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000