Author |
Topic  |
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/02/2008 : 17:39:49
|
quote: Originally posted by supermark
poslao mi je sawitch e-mail, kaze da se predomislio i da podupire akciju vronskog i DOMIja
Ja sam cuo da je totalno popizdio i odrezao škarama logo " superstrip "
sa svakog Svetovog Alan forda koji posjeduje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 12/02/2008 : 18:22:46
|
quote: Originally posted by mladjo
poslao mi je sawitch e-mail, kaze da se predomislio i da podupire akciju vronskog i DOMIja
sa svakog Svetovog Alan forda koji posjeduje.
Au,doživio je živcani slom . |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 12/02/2008 : 19:18:15
|
quote: Originally posted by Death
Au,doživio je živcani slom .
Eh, šteta coveka. A skorije je došao na Forum;) |
Piši propalo! |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Posted - 12/02/2008 : 19:21:51
|
Ma ne samo to, i uho si je odrezao! Kruži prica da je još neki slicno napravio... |
Piši propalo! |
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/02/2008 : 20:17:06
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ma ne samo to, i uho si je odrezao! Kruži prica da je još neki slicno napravio...
Da, neki slikar, jel da? Cuo sam da je odustao od slikanja suncokreta i da sada izdaje Malog rendžera. Zna covjek gdje je profit |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Posted - 12/02/2008 : 20:23:08
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Ma ne samo to, i uho si je odrezao! Kruži prica da je još neki slicno napravio...
Da, neki slikar, jel da? Cuo sam da je odustao od slikanja suncokreta i da sada izdaje Malog rendžera. Zna covjek gdje je profit
Ne virujen da ce tu profitirat, al' bumo vidli;) |
Piši propalo! |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 13/02/2008 : 17:38:12
|
Veliki broj mojih prijatelja mi je rekao da od danas prestaju da kupuju Svetov "Alan Ford" sve dok se na njemu nalazi ukradeni logo! Znaci, BOJKOT DO POBEDE!!!!! |
 |
|
zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts
Posted - 13/02/2008 : 18:00:19
|
quote: Originally posted by vronski
Veliki broj mojih prijatelja mi je rekao da od danas prestaju da kupuju Svetov "Alan Ford" sve dok se na njemu nalazi ukradeni logo! Znaci, BOJKOT DO POBEDE!!!!!
U tom slucaju se ti i tvoji prijatelji necete baš nacitiati dosta sljedecih Alan Fodrova |
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
Edited by - zo on 14/02/2008 01:40:11 |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 13/02/2008 : 18:02:36
|
Ponavljam, res nullius, odnosno res derelicta koj je postala res nullius, ne može biti predmetom krade - i to je tako od antike do danas. A raznih don kihotova, ima ih u svakome selu barem jedan. |
 |
|
Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts
Posted - 15/02/2008 : 15:25:30
|
Veliki broj mojih prijatelja mi je rekao da od danas prestaju da kupuju Svetov "Alan Ford" sve dok se na njemu nalazi ukradeni logo! Znaci, BOJKOT DO POBEDE!!!!!
Ma je li? E,pa stvarno ste sad pretjerali. Hajdemo sve to zaboraviti i popit si po jedno pivo u znak primirja. |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/02/2008 : 15:50:19
|
Moji prijatelji i ja cemo kupovati po 10 primerka od svakog iduceg broja u znak podrške, napred sa ukradenim logom!!!    |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Posted - 16/02/2008 : 12:36:14
|
Na kioscima u Srbiji se pojavio 55 -i broj Svetovog Alan Forda sa naravno i dalje ukradenim logom i sa potpuno primerenim naslovom: "Banda cetvrtastih glava"! Zašto je primeren naslov? Zato što su ovi iz "Sveta" banda jer i dalje koriste ukradeni logo a glave su im zaista cetvrtaste kada to ne mogu da shvate i vrate originalni logo!!! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/02/2008 : 12:41:59
|
Cenim da tebe pubertet žešce drma...Znam kako je to, prošao sam vec davno. Samo, ja sam našao devojku da sebi skratim vreme, a nisam išao da izd%"vam nad rugim ljudima. Jednog lepog dana kad budeš odrastao, shvaticeš neke stvari. Do tada ce tvoja okolina(stvarna i virtualna) morati da te trpi. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 13:22:57
|
Na kioscima u Srbiji se pojavio 55 -i broj Svetovog Alan Forda sa naravno i dalje ukradenim logom i sa potpuno primerenim naslovom: "Banda cetvrtastih glava"! Zašto je primeren naslov? Zato što su ovi iz "Sveta" banda jer i dalje koriste ukradeni logo a glave su im zaista cetvrtaste kada to ne mogu da shvate i vrate originalni logo!!!
Ne mogu da shvate,zar ti to nije jasno do sada.Najbolje ti uzmi advokata i tuzi ih,a ako to ne upali onda preporucujuem da odes u New York u UN i tamo podneses tuzbu.Ako i to ne upali onda se naoruzaj i objavi rat Srbiji |
Edited by - King Warrior on 16/02/2008 13:23:54 |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 16/02/2008 : 13:55:06
|
quote: Originally posted by King Warrior onda se naoruzaj i objavi rat Srbiji
Nisan ima namjeru više sudjelovati u ovom topicu ali moram reagirati na jedan detalj... Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji, a poštovani gospodin Vronski piše ekavicom. Po tome a i još po nekim izjavama pretpostavljam da živi u Srbiji pa bi proglašenje rata bilo pomalo neumjesno. Sto posto je CIA-in agent. Nema druge... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 16/02/2008 : 14:09:50
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by King Warrior onda se naoruzaj i objavi rat Srbiji
Nisan ima namjeru više sudjelovati u ovom topicu ali moram reagirati na jedan detalj... Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji, a poštovani gospodin Vronski piše ekavicom. Po tome a i još po nekim izjavama pretpostavljam da živi u Srbiji pa bi proglašenje rata bilo pomalo neumjesno. Sto posto je CIA-in agent. Nema druge...
100% je u pubertetu ili u klimaksu?   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/02/2008 : 14:24:45
|
Nisan ima namjeru više sudjelovati u ovom topicu ali moram reagirati na jedan detalj... Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji, a poštovani gospodin Vronski piše ekavicom. Po tome a i još po nekim izjavama pretpostavljam da živi u Srbiji pa bi proglašenje rata bilo pomalo neumjesno. Sto posto je CIA-in agent. Nema druge...
I ja sam mislio da se necu više pojavljivati ovdje. No ipak, ne mogu trpjeti ljudsku glupost i tvrdoglavost i moram raegirati, zato sam ponekad nazocan na ovom topicu.Ja nikada nisam nijekao krivicu "Sveta", no mislim da bi ovako mladi i perspektivni mladac kao što je Vronski morao kontaktirati upravo tu izdavacku kucu, i sa njima riješio nastali problem. Ovdje nam samo ide na živce...
      |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 14:40:27
|
Naime, cilo vrime ispada kao da netko iz Hrvatske ima nešto protiv izdavaca AF u Srbiji...
Ja sam možda pesimist, ali primijetio sam da ovo 'ispada' ne samo na ovom topicu, nego na 90% njih na ovom forumu. Dali se možda varam? (Nadam se da da, mada duboko sumnjam.) |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
Edited by - flamboyant soul on 16/02/2008 14:41:15 |
 |
|
vronski
New Member

182 Posts
Posted - 16/02/2008 : 14:55:24
|
Dakle odgovor onima koji misle da sam neki klinac i da sam u pubertetu: Klinac nisam, imam 32 godine a nisam ni u pubertetu, imam suprugu i dete! Pre bih rekao da ste vi svi koji ne razumete srž problema koji sam pokrenuo u pubertetu ali to je vašproblem a ne moj! |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 14:58:55
|
Dakle odgovor onima koji misle da sam neki klinac i da sam u pubertetu: Klinac nisam, imam 32 godine a nisam ni u pubertetu, imam suprugu i dete! Pre bih rekao da ste vi svi koji ne razumete srž problema koji sam pokrenuo u pubertetu ali to je vašproblem a ne moj!
Ja ti vjerujem, nego me zanima - Dali stvarno možeš ubiti jelena jednim hicem? |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
 |
|
Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts
Posted - 16/02/2008 : 15:47:57
|
Dakle odgovor onima koji misle da sam neki klinac i da sam u pubertetu: Klinac nisam, imam 32 godine a nisam ni u pubertetu, imam suprugu i dete! Pre bih rekao da ste vi svi koji ne razumete srž problema koji sam pokrenuo u pubertetu ali to je vašproblem a ne moj!
Pa dobro,vronski,ako želiš tužiti,tuži,ali ako baš njih želiš tužiti,što cekaš?Izadi na ulicu sa natpisom "Dolje ukradeni logo Alana Forda!" ili nešto slicno,okupi istomišljenike,pa da zajedno protestirate.Štrajkajte,neka te svi vide,neka te vidi cijeli svijet,neka dodu neke svjetske TV kuce,pa da te snime za glavne vijesti,potrudi se da budeš na nekim najpoznatijim novinama na svijetu,napravi bilo što, samo nas ostavi na miru. |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5224 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 23:48:45
|
quote: Originally posted by manhunter
I ja sam mislio da se necu više pojavljivati ovdje. No ipak, ne mogu trpjeti ljudsku glupost i tvrdoglavost i moram raegirati, zato sam ponekad nazocan na ovom topicu.Ja nikada nisam nijekao krivicu "Sveta", no mislim da bi ovako mladi i perspektivni mladac kao što je Vronski morao kontaktirati upravo tu izdavacku kucu, i sa njima riješio nastali problem. Ovdje nam samo ide na živce...

Ide na živce samo onima koji podržavaju kradu loga Superstrip lažne i nepostojece biblioteke Superstrip u Srbiji, a protiv izdavanja Alan Forda ama baš nitko nema ništa protiv, dapace! Vratimo se na temu, lažni i ukradeni logo Superstrip je tema, a ne protivljenje izdavanju Alan Forda u Srbiji.
|
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5224 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 16/02/2008 : 23:52:30
|
Nek si zalijepi na celo taj izrezani logo i prošeta vani, možda ga netko i podrži u idejama daljnjih podrški kradama tudih logo-a, pa ga u Svetu i odlikuju |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 17/02/2008 : 00:05:18
|
u ovde je bas vruce.gledaj ako ti se ne svidja taj logo gde pise superstrip(KAO PRVO ONI SU TO SAMO NAPISALI,NE MORAJU SVI DA MISLE DA JE TO NEPOSTOJECA STRIPOTEKA)onda uzmi marker(ima ih raznih boja kod kineza)onda umesto u napravis o,umesto p dobijes b,i dobijes nov naziv "soberstrib".sada mozes da se smirish! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Topic  |
|