Po kojoj osnovi je cijena Almanaha veca od ostalih standardnih izdanja, isti broj stranica stripa,a ostalo smatram neznacajnim?? Koliko to cesto izlazi?
Zato jer ima popratni tekst sadržaj, a kao što to sigurno znaš, tekst se placa više zbog više kartica teksta... Svakih par mjeseci izlazi, povremeno valjda? MOžda ce ti pomoci ako uociš uzorak:
DD ALM 1 "Nakon velikog bljeska" 26.7.2007
DD ALM 2 "Demonova maska" 3.12.2007
ZG ALM 1 "Stazama sjevera" 30.6.2007
ZG ALM 2 "Bijeli vrac" 20.11.2007
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ne svadjajte se... Homer81 je po meni u pravu!!! Ako i dobije 5 odgovora na topic, brzo ce se topic izgubiti sa liste i nece smetati nikome... A nije u pravu jer se ljuti sto mu je neko prigovorio... Moras druze nauciti da prihvatis i kritiku... Nekome smeta i ima pravo da ti prigovori... A ne treba da se ljutis... Uzvratis kritiku i to je to... Ovo nije mesto za svadjanje... Obojici sve najbolje...
Sorry svima malo sam nervozan, danas stisnuo posao....pa malo nervozan....nemoj te se ljutiti na mene...samo ima puno pitanja koja zelim postaviti i ne vidim razloga kako to nekome smeta.
Ja se ne ljutim, ali mi glupo da se prepire oko te teme... Ako se postavi, postavi se zato sto autor misli da treba, i u njegove razloge ne treba ulaziti! Ako je tema glupa, niko nece odgovarati i posle dva dana ce se maknuti sa strane, i nikom nece smetati... Moje misljenje... Pozdrav tebi, nervozni radnice...
Hvala svima idem sada kuci....gomilu stripova koje sma kupio i koje moram procitati!Nisam ih stigao procitati od obaveza i faxa...ludilo-----8 exttri,, 6 redovnih i jednog specijlaca ;)
No kažem, covik je novi pa ne može odma sve znati. Neki cuce i prckaju pomalo dok ne otkriju di i kako, neki odma u glavu... Tako je to. Ništa loše osim kad osvane stranica puna novih topica pa me mrzi otvarati. A mislim da je bolje da je sažetije pa da više odgovora bude u jednom topicu, ne znam, meni nekako bezveze djeluje kad ih ima milion a gotovo ništa korisno u njima.
No sad bar ima prostora dovoljno i Marko ne kuka ka' nekad
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Kladim se da imaš 17 godina... [/quote] [/quote] pa da nemate en bi raspravljali o ovoj trivijalnog stvari i zato tako mislim i zato tako jeste! I molim vas nemojte biti toliko dosadni! Jer tebe niko nista nije pitao!!!!! KAda budem trazio tvoje misljenje slobodno odgovori!