Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 20/01/2008 : 15:07:21
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by tex2
i kod mene isti slucaj, sam kaj bi meni trebalo par tisuca kuna da sve kupim kaj fali...
Ja sam danas telefonom rezervisao Damian 3,4, Magicni Vjetar 9-12, Tex Almanah 2, Nathan Never Agencija Alfa br.1 i Mister NO 11,12, idem pred kraj meseca u Darkwood i za to mi treba 150 evra! Zato nek ovi iz Libellusa malo sacekaju, pa tek tamo u Martu nek idu sa novim izdanjima!
svaki misec po 100 € za stripove a |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22435 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 20/01/2008 : 15:41:57
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by tex2
i kod mene isti slucaj, sam kaj bi meni trebalo par tisuca kuna da sve kupim kaj fali...
Ja sam danas telefonom rezervisao Damian 3,4, Magicni Vjetar 9-12, Tex Almanah 2, Nathan Never Agencija Alfa br.1 i Mister NO 11,12, idem pred kraj meseca u Darkwood i za to mi treba 150 evra! Zato nek ovi iz Libellusa malo sacekaju, pa tek tamo u Martu nek idu sa novim izdanjima!
svaki misec po 100 € za stripove a
Ma i više , da poludiš, lako je tebi, prodaš tovara i kupiš stripove? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/01/2008 : 18:56:26
|
darkraveru treba samo dati Nathana i bit ce miran jedno vrijeme... Prvo ce svršavat po forumu, a onda ce opet pitat kace Nathan. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 21/01/2008 : 20:04:14
|
quote: Originally posted by DeeCay
darkraveru treba samo dati Nathana i bit ce miran jedno vrijeme... Prvo ce svršavat po forumu, a onda ce opet pitat kace Nathan.
upravo tako
po primitku nathana svršavam po svima,primam i narudžbe po usmenom dogovoru |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 21/01/2008 : 22:45:08
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by Renky Po pitanju Bonellija, trenutno mi je Nathan Top!!!!!
....mogu samo dodati....
|
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 22/01/2008 : 10:20:36
|
quote: Originally posted by DeeCay
darkraveru treba samo dati Nathana i bit ce miran jedno vrijeme... Prvo ce svršavat po forumu, a onda ce opet pitat kace Nathan.
Vjerojatno ce (ako je to istina o vecem broju Nathana u ovoj godini) biti nešto veci broj Agencije Alfa, Specijala, Almanaha i nadam se i NN knjiga, a samo dva giganta, jer se giganti brzo približavaju talijanskim, a ovo ostalo je još jako daleko.
P.S. Ali to je naravno moje mišljenje, ne mora biti tako . |
Edited by - Dalen on 22/01/2008 10:22:29 |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15659 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 23/01/2008 : 08:29:37
|
žalosno da se niko od uglednika prozvanog izdavaca nije oglasio |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 23/01/2008 : 08:36:12
|
quote: Originally posted by risbozg
žalosno da se niko od uglednika prozvanog izdavaca nije oglasio
Bolje da nije. Šute i rade,dok mi kenjamo i nagadamo. Znamo što nam donosi iduca njihova tura i stavit ce se najave kad stripovi odu u tiskaru. Do sada je svaka njihova najava realizirana i mi kao kupci se nemamo šta bojati hoce li to uopce izaci. Dok pojedini veliki izdavaci koji su otkupili mali milijun toga,nisu u stanju izbaciti na tržište ni najave od osmom mjeseca prošle godine. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 23/01/2008 : 12:10:00
|
quote: Originally posted by darkraver
quote: Originally posted by Renky
Ono što san ja sinoc cuja... ovo ce biti godina Nathana ( ne po horoskopu )
aj ti znam da moraš šutit...al nek onda Gaston zucne el bu možd Makarska napokon u znaku nathana? dovedite nam Deangelisa!!!!
ZUC! |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 23/01/2008 : 12:10:48
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by nemo
kume Renky...jel crtas sto?
to je kao da pitaš mene kad cu na mjesec
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 23/01/2008 : 12:11:18
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by HC
nešto novo od nathana? maxi?
Maxi je nekoliko godina ispred redovne serije,specijalaca i almanaha. Nemoj to još.
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 23/01/2008 : 12:14:20
|
Pa dobro, majku mu! Mogu razumjet ove mladce, ali ti, iskusan, u najboljim goinama, strpljiv... Zugas mi k'o zena! Jebiga, u gadnoj smo frci tako da se ne stignemo ni javiti. Dovrsavamo nekoliko izdanja koje ti jedva cekas tako da smo sve snage uprli u to. |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 23/01/2008 : 12:21:56
|
quote: Originally posted by Dalen Vjerojatno ce (ako je to istina o vecem broju Nathana u ovoj godini) biti nešto veci broj Agencije Alfa, Specijala, Almanaha i nadam se i NN knjiga, a samo dva giganta, jer se giganti brzo približavaju talijanskim, a ovo ostalo je još jako daleko.
Onaj Renky u pauzi ispijanja 16 boca Coca Cole nesto i zapamti. Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija. Svi znate da termini ne ovise samo o nama, nego i o tetama i barbama iz tiskare tako da za to trebate biti jos malo strpljivi. Nas sistem rada znate, a on je takav da odmah po predaji svih materijala u tiskaru izbacujemo i najavu, a od te najave do izdanja obicno treba mjesec ili malo vise dana. |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 23/01/2008 : 12:37:57
|
quote: Originally posted by Gaston
quote: Originally posted by Dalen Vjerojatno ce (ako je to istina o vecem broju Nathana u ovoj godini) biti nešto veci broj Agencije Alfa, Specijala, Almanaha i nadam se i NN knjiga, a samo dva giganta, jer se giganti brzo približavaju talijanskim, a ovo ostalo je još jako daleko.
Onaj Renky u pauzi ispijanja 16 boca Coca Cole nesto i zapamti. Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija. Svi znate da termini ne ovise samo o nama, nego i o tetama i barbama iz tiskare tako da za to trebate biti jos malo strpljivi. Nas sistem rada znate, a on je takav da odmah po predaji svih materijala u tiskaru izbacujemo i najavu, a od te najave do izdanja obicno treba mjesec ili malo vise dana.
Ocekujem najavu za 24 knjige M Noa. |
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
|
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15659 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 23/01/2008 : 12:45:38
|
Pa dobro, majku mu! Mogu razumjet ove mladce, ali ti, iskusan, u najboljim goinama, strpljiv... Zugas mi k'o zena! Jebiga, u gadnoj smo frci tako da se ne stignemo ni javiti. Dovrsavamo nekoliko izdanja koje ti jedva cekas tako da smo sve snage uprli u to.
znaci ridobradi , spiru ,marti i natan su na putu -- to te ja pitam |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
BO
Junior Member
Croatia
351 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 23/01/2008 : 12:46:57
|
Pa dobro, majku mu! Mogu razumjet ove mladce, ali ti, iskusan, u najboljim goinama, strpljiv... Zugas mi k'o zena! Jebiga, u gadnoj smo frci tako da se ne stignemo ni javiti. Dovrsavamo nekoliko izdanja koje ti jedva cekas tako da smo sve snage uprli u to.
Risbo je penzic,a i prestao je pusiti pa treba imati razumijevanja prema njemu |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 23/01/2008 : 14:35:31
|
Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija.
Najveca disproporcija je kod Texa |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 23/01/2008 : 15:03:05
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Najveca disproporcija je kod Texa
Istina. Dakle,kad se ove godine uštima Never,dogodine dolazi na red Tex. |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 23/01/2008 : 15:09:46
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Najveca disproporcija je kod Texa
Istina. Dakle,kad se ove godine uštima Never,dogodine dolazi na red Tex.
A što cu JA citati do dogodine? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 23/01/2008 : 15:11:04
|
quote: Originally posted by MaTex
A što cu JA citati do dogodine?
Hrpetinu Texova. Pa zar Tex Willer stuff nije ove godine jedan od znakova MaFESTa?????
|
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 23/01/2008 : 15:17:05
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by nemo
kume Renky...jel crtas sto?
to je kao da pitaš mene kad cu na mjesec
Držite se teme! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 23/01/2008 : 15:20:59
|
quote: Originally posted by MaTex
A što cu JA citati do dogodine?
Hrpetinu Texova. Pa zar Tex Willer stuff nije ove godine jedan od znakova MaFESTa?????
Šta bih ja bez tebe!? |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 23/01/2008 : 18:20:28
|
[quote]Originally posted by Renky
aj ti znam da moraš šutit...al nek onda Gaston zucne el bu možd Makarska napokon u znaku nathana? dovedite nam Deangelisa!!!! ----------------------------------------------------------------------Tko Tko me to zove, tko me to budi iz sna? Ne spominji božje ime uzalud! |
|
|
deangelis
Junior Member
Croatia
374 Posts
Member since 04/12/2005 |
Posted - 23/01/2008 : 18:21:17
|
quote: Originally posted by deangelis
[quote]Originally posted by Renky
aj ti znam da moraš šutit...al nek onda Gaston zucne el bu možd Makarska napokon u znaku nathana? dovedite nam Deangelisa!!!! ---------------------------------------------------------------------- Tko Tko me to zove, tko me to budi iz sna? Ne spominji božje ime uzalud!
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Posted - 24/01/2008 : 00:58:35
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Onaj Renky u pauzi ispijanja 16 boca Coca Cole nesto i zapamti. Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija. Svi znate da termini ne ovise samo o nama, nego i o tetama i barbama iz tiskare tako da za to trebate biti jos malo strpljivi. Nas sistem rada znate, a on je takav da odmah po predaji svih materijala u tiskaru izbacujemo i najavu, a od te najave do izdanja obicno treba mjesec ili malo vise dana.
Ocekujem najavu za 24 knjige M Noa.
24 ili 240?
|
|
|
Topic |
|