forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus...što ima nova?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2008 : 15:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by tex2

i kod mene isti slucaj, sam kaj bi meni trebalo par tisuca kuna da sve kupim kaj fali...

Ja sam danas telefonom rezervisao Damian 3,4, Magicni Vjetar 9-12, Tex Almanah 2, Nathan Never Agencija Alfa br.1 i Mister NO 11,12, idem pred kraj meseca u Darkwood i za to mi treba 150 evra!
Zato nek ovi iz Libellusa malo sacekaju, pa tek tamo u Martu nek idu sa novim izdanjima!

svaki misec po 100 € za stripove a

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 20/01/2008 : 15:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by tex2

i kod mene isti slucaj, sam kaj bi meni trebalo par tisuca kuna da sve kupim kaj fali...

Ja sam danas telefonom rezervisao Damian 3,4, Magicni Vjetar 9-12, Tex Almanah 2, Nathan Never Agencija Alfa br.1 i Mister NO 11,12, idem pred kraj meseca u Darkwood i za to mi treba 150 evra!
Zato nek ovi iz Libellusa malo sacekaju, pa tek tamo u Martu nek idu sa novim izdanjima!

svaki misec po 100 € za stripove a

Ma i više , da poludiš, lako je tebi, prodaš tovara i kupiš stripove?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/01/2008 : 18:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
darkraveru treba samo dati Nathana i bit ce miran jedno vrijeme... Prvo ce svršavat po forumu, a onda ce opet pitat kace Nathan.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 21/01/2008 : 20:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

darkraveru treba samo dati Nathana i bit ce miran jedno vrijeme... Prvo ce svršavat po forumu, a onda ce opet pitat kace Nathan.

upravo tako

po primitku nathana svršavam po svima,primam i narudžbe po usmenom dogovoru

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 21/01/2008 : 22:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by Renky
Po pitanju Bonellija, trenutno mi je Nathan Top!!!!!

....mogu samo dodati....
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 22/01/2008 : 10:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Vjerojatno ce (ako je to istina o vecem broju Nathana u ovoj godini) biti nešto veci broj Agencije Alfa, Specijala, Almanaha i nadam se i NN knjiga, a samo dva giganta, jer se giganti brzo približavaju talijanskim, a ovo ostalo je još jako daleko.

P.S. Ali to je naravno moje mišljenje, ne mora biti tako .

Edited by - Dalen on 22/01/2008 10:22:29
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15659 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 23/01/2008 : 08:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
žalosno da se niko od uglednika prozvanog izdavaca nije oglasio

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/01/2008 : 08:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

Bolje da nije.
Šute i rade,dok mi kenjamo i nagadamo.
Znamo što nam donosi iduca njihova tura i stavit ce se najave kad stripovi odu u tiskaru.
Do sada je svaka njihova najava realizirana i mi kao kupci se nemamo šta bojati hoce li to uopce izaci.
Dok pojedini veliki izdavaci koji su otkupili mali milijun toga,nisu u stanju izbaciti na tržište ni najave od osmom mjeseca prošle godine.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

quote:
Originally posted by Renky

Ono što san ja sinoc cuja... ovo ce biti godina Nathana ( ne po horoskopu )

aj ti znam da moraš šutit...al nek onda Gaston zucne
el bu možd Makarska napokon u znaku nathana?
dovedite nam Deangelisa!!!!

ZUC!

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by nemo

kume Renky...jel crtas sto?

to je kao da pitaš mene kad cu na mjesec

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by HC

nešto novo od nathana? maxi?

Maxi je nekoliko godina ispred redovne serije,specijalaca i almanaha.
Nemoj to još.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:

Pa dobro, majku mu! Mogu razumjet ove mladce, ali ti, iskusan, u najboljim goinama, strpljiv... Zugas mi k'o zena! Jebiga, u gadnoj smo frci tako da se ne stignemo ni javiti. Dovrsavamo nekoliko izdanja koje ti jedva cekas tako da smo sve snage uprli u to.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by Dalen
Vjerojatno ce (ako je to istina o vecem broju Nathana u ovoj godini) biti nešto veci broj Agencije Alfa, Specijala, Almanaha i nadam se i NN knjiga, a samo dva giganta, jer se giganti brzo približavaju talijanskim, a ovo ostalo je još jako daleko.

Onaj Renky u pauzi ispijanja 16 boca Coca Cole nesto i zapamti. Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija. Svi znate da termini ne ovise samo o nama, nego i o tetama i barbama iz tiskare tako da za to trebate biti jos malo strpljivi. Nas sistem rada znate, a on je takav da odmah po predaji svih materijala u tiskaru izbacujemo i najavu, a od te najave do izdanja obicno treba mjesec ili malo vise dana.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Onaj Renky u pauzi ispijanja 16 boca Coca Cole nesto i zapamti. Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija. Svi znate da termini ne ovise samo o nama, nego i o tetama i barbama iz tiskare tako da za to trebate biti jos malo strpljivi. Nas sistem rada znate, a on je takav da odmah po predaji svih materijala u tiskaru izbacujemo i najavu, a od te najave do izdanja obicno treba mjesec ili malo vise dana.

Ocekujem najavu za 24 knjige M Noa.

But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15659 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 23/01/2008 : 12:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
quote:

quote:

Pa dobro, majku mu! Mogu razumjet ove mladce, ali ti, iskusan, u najboljim goinama, strpljiv... Zugas mi k'o zena! Jebiga, u gadnoj smo frci tako da se ne stignemo ni javiti. Dovrsavamo nekoliko izdanja koje ti jedva cekas tako da smo sve snage uprli u to.

znaci ridobradi , spiru ,marti i natan su na putu -- to te ja pitam

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

BO
Junior Member

Croatia
351 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/01/2008 : 12:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BO a Private Message
quote:

quote:

Risbo je penzic,a i prestao je pusiti pa treba imati razumijevanja prema njemu
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 23/01/2008 : 14:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Da, u ovoj godini uhvatit cemo se ustimavanja Nathanove kronologije jer je tu najveca disproporcija izmedju redovne serije, specijalaca, almanaha, AA, giganata i maxija.

Najveca disproporcija je kod Texa
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/01/2008 : 15:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Istina.
Dakle,kad se ove godine uštima Never,dogodine dolazi na red Tex.
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/01/2008 : 15:09:46  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Tex Willer

Istina.
Dakle,kad se ove godine uštima Never,dogodine dolazi na red Tex.

A što cu JA citati do dogodine?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/01/2008 : 15:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
quote:
Originally posted by MaTex

Hrpetinu Texova.
Pa zar Tex Willer stuff nije ove godine jedan od znakova MaFESTa?????
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/01/2008 : 15:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by nemo

kume Renky...jel crtas sto?

to je kao da pitaš mene kad cu na mjesec

Držite se teme!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 23/01/2008 : 15:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by MaTex

Hrpetinu Texova.
Pa zar Tex Willer stuff nije ove godine jedan od znakova MaFESTa?????

Šta bih ja bez tebe!?
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 23/01/2008 : 18:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by Renky

----------------------------------------------------------------------Tko Tko me to zove, tko me to budi iz sna?
Ne spominji božje ime uzalud!
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 23/01/2008 : 18:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message
quote:
Originally posted by deangelis

quote:

[quote]Originally posted by Renky

----------------------------------------------------------------------
Tko Tko me to zove, tko me to budi iz sna?
Ne spominji božje ime uzalud!

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/01/2008 : 00:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by SejoSexon

quote:

quote:

Ocekujem najavu za 24 knjige M Noa.

24 ili 240?

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000